reklama
Izka no nie żartuj że kogoś do 43 tygodnia trzymają... Choć jestem w stanie to sobie wyobrazić po tym jak ostatnio moja siostra opowiadała mi o swojej sąsiadce która była pod "opieką" takiego gina który przez całą ciążę zlecił jej jeden raz morfologię i jedno usg!!:dull:
Fantazja bądź dobrej myśli... Wczoraj rozmawiałam z jedną koleżanką z pracy mojego M. na temat Starynkiewicza i mogę ci powiedzieć że jeśli robiłaś u nich ktg i masz kartę to mało prawdopodobne by cię stamtąd chcieli odsyłać
Fantazja bądź dobrej myśli... Wczoraj rozmawiałam z jedną koleżanką z pracy mojego M. na temat Starynkiewicza i mogę ci powiedzieć że jeśli robiłaś u nich ktg i masz kartę to mało prawdopodobne by cię stamtąd chcieli odsyłać
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Iza 43 tygodnie mi sie wydaje że to za długo i az tyle by nie czekali. Tez słyszałam że jest przepełnienie w szpitalach, no nie ale nie będę panikować na pewno wszystko super się ułoży;-).Szopka-no wlasnie, moze upaly i do tego strajk, czesc nie pracuje normalnie i jest kryzys. Ale moja siostra mowila ze jest masa dziewczyn w 43 tygodniu, wykonczone psychicznie, no bo ile mozna...
Dzagud witaj z powrotem ale szybciutko Ci to poszło, dopiero co była wiadomość że urodziłaś a Ty już z nami z powrotem super, całuski dla Magdusi:-).
Sorga jeszcze troszkę i już będziesz tuliła Eryka w ramionach na pocieszenie popatrz na mój suwaczek i pomyśl ile mi jeszcze zostało.
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Esiu pa pa i czekamy tu na Ciebie i może już maleństwo po drugiej stronie brzuszka.
Sorga dziekuję za info, super że Blanes dziś wychodzi i Maksiu daj jej troszke pospać przed wyjściem.
Jola mam nadzieję że niedługo tez do nas zawita z powrotem.;-)
Sorga a jak dzis u Ciebie jakby nie było teraz Twoja kolej:-).
popieram w 100%:-):-):-):-)
Dzagud witamy:-):-)
izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Pewnie ze nie ma co panikowac, taka sytuacja jak opisalam zdarzyla sie w redlowie skad moja siostra doslownie uciekla, bo po porannej lewatywie i przygotowaniu do porodu (o 6 ja przygotowali i trzymali do 13 na glodniaka) stwierdzili ze nie ma miejsca wiec jeszcze nie bedzie rodzic. Masa kobiet w 43 tygodniu, ktorym podaja skopolamine... Jak na moj gust bezsens. No wiec telefon do mamy i tesciowej i dala noge do Wejherowa (jednak) gdzie ja normalnie przyjeli zbadali czystosc wod, KTG, wszystko jest dobrze. Dlatego pisze, ze nie chce nikogo straszyc bo nie wszedzie jest zle, ale niektore miejsca sa nieciekawe i lepiej sprawdzic wczesniej.Iza 43 tygodnie mi sie wydaje że to za długo i az tyle by nie czekali. Tez słyszałam że jest przepełnienie w szpitalach, no nie ale nie będę panikować na pewno wszystko super się ułoży;-).
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Jejku Iza no paranoja. A co do Redłowa to w zyciu bym tam nie poszła rodzić mimo tego ze mam najbliżej bo opinie ma fatalną. A ile dni po terminie jest juz Twoja siostra, ta się biedna najeździ po tych szpitalach.
izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Kotek-no mowie Ci ze dziewczyna przezywa dramat. Trudno powiedziec jak dokladnie jest z terminem bo zaleznie od szpitala mowia albo 1.06 albo 8.06. Do wyboru do koloru :-( No ale z daty ostatniej @ to 1 czerwca wiec juz jest 2 tygodnie po terminie...a wciaz dzidzi niet. Co lekarz to inna opinia, co szpital to co innego, nie jest wesolo. Poradzilam jej zeby sie jutro polozyla w tym Wejherowie i juz nie wychodzila bez dzidzi.
reklama