reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Izka no nie żartuj że kogoś do 43 tygodnia trzymają...:szok: Choć jestem w stanie to sobie wyobrazić po tym jak ostatnio moja siostra opowiadała mi o swojej sąsiadce która była pod "opieką" takiego gina który przez całą ciążę zlecił jej jeden raz morfologię i jedno usg!!:dull:

Fantazja
bądź dobrej myśli... Wczoraj rozmawiałam z jedną koleżanką z pracy mojego M. na temat Starynkiewicza i mogę ci powiedzieć że jeśli robiłaś u nich ktg i masz kartę to mało prawdopodobne by cię stamtąd chcieli odsyłać :tak:

Witaj Dzagud i Magdulek ,mam nadzieje ze ta zóltaczka sie nie nasili,jak u mojej małej ,bo w dniu wypisu ponoć miała slad zółtaczki a w piatej dobie az 25

Szopka-no wlasnie, moze upaly i do tego strajk, czesc nie pracuje normalnie i jest kryzys. Ale moja siostra mowila ze jest masa dziewczyn w 43 tygodniu, wykonczone psychicznie, no bo ile mozna...
Iza 43 tygodnie mi sie wydaje że to za długo i az tyle by nie czekali:tak:. Tez słyszałam że jest przepełnienie w szpitalach, no nie ale nie będę panikować na pewno wszystko super się ułoży;-).
Dzagud witaj z powrotem ale szybciutko Ci to poszło, dopiero co była wiadomość że urodziłaś a Ty już z nami z powrotem super, całuski dla Magdusi:-).
Sorga jeszcze troszkę i już będziesz tuliła Eryka w ramionach na pocieszenie popatrz na mój suwaczek:-D:tak::happy: i pomyśl ile mi jeszcze zostało.

Esiu pa pa i czekamy tu na Ciebie i może już maleństwo po drugiej stronie brzuszka:tak:.
Sorga dziekuję za info, super że Blanes dziś wychodzi i Maksiu daj jej troszke pospać przed wyjściem:tak:.
Jola mam nadzieję że niedługo tez do nas zawita z powrotem.;-)
Sorga a jak dzis u Ciebie jakby nie było teraz Twoja kolej:tak::-).

popieram w 100%:-):-):-):-)

Dzagud witamy:tak::tak::tak::tak::-):-)

Dziagud kochana witaj z powrotem!!! Normalnie ekspresik jestes!Caluje Magdusie w nosek ,jest cudowna!!!:tak::tak::tak:

Iza 43 tygodnie mi sie wydaje że to za długo i az tyle by nie czekali:tak:. Tez słyszałam że jest przepełnienie w szpitalach, no nie ale nie będę panikować na pewno wszystko super się ułoży;-).
Pewnie ze nie ma co panikowac, taka sytuacja jak opisalam zdarzyla sie w redlowie skad moja siostra doslownie uciekla, bo po porannej lewatywie i przygotowaniu do porodu (o 6 ja przygotowali i trzymali do 13 na glodniaka) stwierdzili ze nie ma miejsca wiec jeszcze nie bedzie rodzic. Masa kobiet w 43 tygodniu, ktorym podaja skopolamine...:szok::confused2: Jak na moj gust bezsens. No wiec telefon do mamy i tesciowej i dala noge do Wejherowa (jednak) gdzie ja normalnie przyjeli zbadali czystosc wod, KTG, wszystko jest dobrze. Dlatego pisze, ze nie chce nikogo straszyc bo nie wszedzie jest zle, ale niektore miejsca sa nieciekawe i lepiej sprawdzic wczesniej.

Jejku Iza no paranoja. A co do Redłowa to w zyciu bym tam nie poszła rodzić mimo tego ze mam najbliżej bo opinie ma fatalną. A ile dni po terminie jest juz Twoja siostra, ta się biedna najeździ po tych szpitalach.

Kotek-no mowie Ci ze dziewczyna przezywa dramat. Trudno powiedziec jak dokladnie jest z terminem bo zaleznie od szpitala mowia albo 1.06 albo 8.06. Do wyboru do koloru :-( No ale z daty ostatniej @ to 1 czerwca wiec juz jest 2 tygodnie po terminie...a wciaz dzidzi niet. Co lekarz to inna opinia, co szpital to co innego, nie jest wesolo. Poradzilam jej zeby sie jutro polozyla w tym Wejherowie i juz nie wychodzila bez dzidzi.

reklama
wstalam, piję kawke- bez mleka:dry:, zjadłam śniadanko i zaraz jadę na ktg ... chociaż to pewnie i tak nic nie zmieni:-(biorę torbe na wszelki:zawstydzona/y: ale nie ma we mnie wiary że cokolwiek :-(buuu

Do góry