Goździczek
18 czerwca 2007
ooooo to fajnie , tylko szkoda że obecnie mieszkasz tak daleko :-( bo jeszcze nie spotkałam na forum dziewczyny z Tych , a i może się znamy , kto wie , tylko jak do tego dojdziemy ? :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję :-) Bardzo miło coś takiego przeczytać :-) Też mi Was brakuje i staram się nie myśleć jak zniosę to odseparowanie :-(Esia strasznie nam Cię tu brakuje i będzie brakowało..
Kotek ja tylko ograniczę się do wtaszczenia siebie po schodach na to 4 piętro ;-) Na szczęście meble i większość rzeczy przeniosła nam firma w niedzielę - zostało jeszcze trochę drobiazgów ze starego mieszkania, ale je będziemy przewozić (i wnosić) sukcesywnie.
Ponoć przeprowadzka (moja) dzisiaj. Nie zapeszam - odpukuję - i czekam. I jakoś tak nieswojo mi z tym, z drugiej strony doczekać się nie mogę - zupełnie jak z porodem ;-)
Mam nadzieję że się zakocham od pierwszego wejrzenia.