reklama
marika
Fanka BB :)
witam!
Widzę że wy tu już ostro oczekujecie na swoje pociechy, i sporo Was ma poród za sobą-gratuluję.My lipcówki teraz sobie wymyślamy jakieś bóle w dole brzucha, skurcze, mdłości- też byśmy chciały już urodzić-z drugiej strony mówimy sobie że jeszcze czas każdy jest już zmęczony, ociężały...torby spakowane, wyprawki porobione to nam zostało-czekać cierpliwie;-)
Jedna lipcówka ma już synka w domu-ma dziewczyna dobrze
pozdrawiam i szybkiego, lekkiego rozwiązania;-)
Widzę że wy tu już ostro oczekujecie na swoje pociechy, i sporo Was ma poród za sobą-gratuluję.My lipcówki teraz sobie wymyślamy jakieś bóle w dole brzucha, skurcze, mdłości- też byśmy chciały już urodzić-z drugiej strony mówimy sobie że jeszcze czas każdy jest już zmęczony, ociężały...torby spakowane, wyprawki porobione to nam zostało-czekać cierpliwie;-)
Jedna lipcówka ma już synka w domu-ma dziewczyna dobrze
pozdrawiam i szybkiego, lekkiego rozwiązania;-)
Olla
Melowa mamusia:)
Gosienko uroki maciezynstwa...ohhh tez bym juz chciala...nawet te bolace cycorki mnie nie przerazaja hehehehe
Tak w ogole to witam wszystkich po dlugiej nieobecnosci...ale sie pozmienialo,tyyyle dzidziusiow juz na swiecie....cudnie!!!
Rozwiewam watpliwosci...nie rozpakowalam sie jeszcze...bobasek nie byl powodem mojej absencji....a szkoda...
Ale chyba mi zle ten termin policzyli ...ja chyba juz z miesiac przenosilam bo brzuch giga mega ,jak z gorki bym szla sama to sie nie zatrzymam ,chyba ze na czyms haha )) Naprawde ogrom...jeszcze tydzien temu ani jednego rozstepu na brzuchu a teraz to co dzien nowe,ale to znak ze mala rosnie wiec nie marudze...
Widze ze juz wszystkie daza do wczesniejszego rozwiazania,wiec nie jestem osamotniona,ale te trudy to chyba na marne.Wczoraj i przedwczoraj takie fajne skurczyki mialam i nawet co 10 minut byly a dzis cisza jak makiem zasial...no coz...czekam dalej...
Ale ten ostatni miesiac sie ciagnie...niesamowicie...
Ciesze sie z powrotu na forum i z kazdego nastepnego bobasa ciesze sie jak by to moje bylo )) Trzymam kciuki za nas wszystkie
Pozdrawiam i caluje :****
Tak w ogole to witam wszystkich po dlugiej nieobecnosci...ale sie pozmienialo,tyyyle dzidziusiow juz na swiecie....cudnie!!!
Rozwiewam watpliwosci...nie rozpakowalam sie jeszcze...bobasek nie byl powodem mojej absencji....a szkoda...
Ale chyba mi zle ten termin policzyli ...ja chyba juz z miesiac przenosilam bo brzuch giga mega ,jak z gorki bym szla sama to sie nie zatrzymam ,chyba ze na czyms haha )) Naprawde ogrom...jeszcze tydzien temu ani jednego rozstepu na brzuchu a teraz to co dzien nowe,ale to znak ze mala rosnie wiec nie marudze...
Widze ze juz wszystkie daza do wczesniejszego rozwiazania,wiec nie jestem osamotniona,ale te trudy to chyba na marne.Wczoraj i przedwczoraj takie fajne skurczyki mialam i nawet co 10 minut byly a dzis cisza jak makiem zasial...no coz...czekam dalej...
Ale ten ostatni miesiac sie ciagnie...niesamowicie...
Ciesze sie z powrotu na forum i z kazdego nastepnego bobasa ciesze sie jak by to moje bylo )) Trzymam kciuki za nas wszystkie
Pozdrawiam i caluje :****
anni
Fanka BB :)
Ollu jak milo ze zawitalas do nas!!! Ciesze sie zes cala i zrowa;-)
Gosia - wydaje mi sie ze wy rozdwojone dziewczyny powinnyscie juz sobie jakies nowe - dziudziowe watki pozaczynac ... Smialo!!!
jesli chodzi o bolace cycuszki z powodu karmienia to ponoc czesto sie zdarza... tyle ze wlasnie jak piszesz moze sie skonczyc goraczka - i mam nadzieje ze nie infekcja
ponoc cieple oklady sa oki
Gosiu i tak ci zazdroszcze... achhh
Gosia - wydaje mi sie ze wy rozdwojone dziewczyny powinnyscie juz sobie jakies nowe - dziudziowe watki pozaczynac ... Smialo!!!
jesli chodzi o bolace cycuszki z powodu karmienia to ponoc czesto sie zdarza... tyle ze wlasnie jak piszesz moze sie skonczyc goraczka - i mam nadzieje ze nie infekcja
ponoc cieple oklady sa oki
Gosiu i tak ci zazdroszcze... achhh
Ale chyba mi zle ten termin policzyli ...ja chyba juz z miesiac przenosilam bo brzuch giga mega ,jak z gorki bym szla sama to sie nie zatrzymam ,chyba ze na czyms haha ))
Olla a gdzie byłaś jak cię nie było, bo ja na bank już byłam pewna że lada moment pojawią się wieści o twoim rozdwojeniu.
E
efilo
Gość
No to mi Dzagud numer wycięła
A specjalnie przejrzałam wszystkie wątki - no coś mi się musiało nie zaktualizować
Ollu - miło Cię widzieć ponownie. Aż dziw że w dwupaczku :-)
A specjalnie przejrzałam wszystkie wątki - no coś mi się musiało nie zaktualizować
Ollu - miło Cię widzieć ponownie. Aż dziw że w dwupaczku :-)
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Olla witaj właśnie gdzie byłaś jak Cię niebyło? Ale dobrze że już wróciłaś :-).
Ja chyba niedługo też zabiorę się za porządki .
Ja chyba niedługo też zabiorę się za porządki .
reklama
Witam
a ja sie dzisiaj obudziłam z bólem piersi chyba kanalik sie zatkał ,stan podgoraczkowy i ból jak cholipka ale mała go ciagni no i liscie z kapuchy -smierdze jak kwaszonka
Gosia z opowieści mojej siostry wiem że ból jest wówczas okropny. W tym linku jest dużo porad na temat bólu piersi, może znajdziesz jakąś pożyteczną poradę której nie słyszałaś:
Komitet Upowszechniania Karmienia Piersi� - Gdy boli pier�