reklama
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Maksiu jest śliczny pozdrowienia dla was i buziaki:-)!
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
ale tu dzis pustki
czyzby wszystkie rodzily
czyzby wszystkie rodzily
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Dorotka ja też się zastanawiam nad tym, my to pewnie jeszcze troche poczekamy :-).
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Dorotka ja też się zastanawiam nad tym, my to pewnie jeszcze troche poczekamy :-).
mysle ze tak i ta mysl mnie przeraza
Ale śliczny Maksio... :-)
Jestem jestem - 3/4 dnia spędzone na sprzątaniu nowego mieszkania, reszta na pakowaniu starego. A szyjka pewnie bez zmian
No i tyle...
Jutro jadę do Rodziców i będę tam do wtorku - mogę mieć problemy z dostępem do sieci :-( A potem już przeprowadzka na nowe śmieci i ZERO netu Oj ciężko będzie...
Jestem jestem - 3/4 dnia spędzone na sprzątaniu nowego mieszkania, reszta na pakowaniu starego. A szyjka pewnie bez zmian
No i tyle...
Jutro jadę do Rodziców i będę tam do wtorku - mogę mieć problemy z dostępem do sieci :-( A potem już przeprowadzka na nowe śmieci i ZERO netu Oj ciężko będzie...
anni
Fanka BB :)
Maksiu Piekny!!! poprostu (jak reszta naszych czerwcowych ,malenstw). dorotka - dziekujemy.
Ja sie melduje, ze jestem - dwupak - choc mam pewnie przeczucie ze nie dlugo - oby.
Dziewczynki Milego Dzionka -
Esia - nie przepracuj ty nam sie za bardzo ;-)
Co do Sorgi to mi jej szczerze zal - ojj przejdzie ona przejdzie... Troche juz bywala w tym szpitalu. No, ale wszystko dobre co sie dobrze konczy :-)
Ja sie melduje, ze jestem - dwupak - choc mam pewnie przeczucie ze nie dlugo - oby.
Dziewczynki Milego Dzionka -
Esia - nie przepracuj ty nam sie za bardzo ;-)
Co do Sorgi to mi jej szczerze zal - ojj przejdzie ona przejdzie... Troche juz bywala w tym szpitalu. No, ale wszystko dobre co sie dobrze konczy :-)
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
dzien dobry
przekaze pozdrowienia dla Jolci i Maksa
co do Sorgi to mnie wieczorem tez pisala ze raczej do rozwiązania bedzie w szpitalu
milego dzionka dziewczyny:-):-):-)
no i niech cos sie juz ruszy
przekaze pozdrowienia dla Jolci i Maksa
co do Sorgi to mnie wieczorem tez pisala ze raczej do rozwiązania bedzie w szpitalu
milego dzionka dziewczyny:-):-):-)
no i niech cos sie juz ruszy
reklama
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Witajcie dzieczyny!
Esia jak to nie bedziesz miała netu jak długo?
Za Sorgę trzymam kciuki żeby jak najszybciej wyszła z tego szpitala juz z Erykiem w ramionach.
Miłego dnia wam życzę byle by nie było za gorąco;-):-).
Esia jak to nie bedziesz miała netu jak długo?
Za Sorgę trzymam kciuki żeby jak najszybciej wyszła z tego szpitala juz z Erykiem w ramionach.
Miłego dnia wam życzę byle by nie było za gorąco;-):-).