reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Dzagud Powodzenia! Kochana!
Tak jak Dorotka mowie, ze sie zgadzam ze wszystkim co dziewczyny pisza, wec smecic nie bede...Trzymaj sie jestesmy z toba(choc wirtualnie ;-)

A mnie dzis p(@*#$ cyganka ukradla portfel a w nim 60 zloty bylo. :wściekła/y:Tak mnie zagadywala aa... szkoda gadac. Juz zadnemu cyganowi grosza na ulicy zebrzacemu nie dam. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Nawet nie wiecie jaka podstepna...
hehehe nauczka - nie gadac z podejrzanymi typami, ale ona sie dosiadla na lawke obok mnie i cos tam mamrala, w koncu zaczela mi tam gderac, ze z reki mi powrozy itp, a ja glupia mialam torebke otwarta pewnie kolo siebie, bo ksiazke wyjelam sec. wczesniej i wtedy musiala capnac. Sekunde po tym jak odeszla mialam jakies glupie uczucie, ze cos nie tak - patrze - a tu portfela ni ema - i wrzeszcze za nia - a ta, "zebym cale zycie miala sie z czym z ludzmi dzielic..."
Czujecie jaki tupet! Kurna zyc, kupuje torebke na kludke.:-:)baffled:

reklama
Anni, no po prostu nie mam słów!!! Najlepsza to ta złota myśl na koniec.;-)Bezczelność niektórych ludzi nie zna granic. I to żeby jeszcze ciężarną okraść, to się w głowie nie mieści.

anni nie zazdroszczę spotkania z "miłą" panią:no::wściekła/y: ile by nie było w portfelu, to jak można komuś taki numer wyciąć? chociaż ostatnio kolega męża (chory na epilepsję) też miał "przygodę". dostał na ulicy ataku, ktoś z jego komórki wezwał pogotowie, a potem ukradł mu telefon:szok::wściekła/y: nie rozumiem takich zachowań i wkurza mnie sama myśl, jak można coś coś komuś ukraść:growl:

Dzagud ja też ci zyczę tego zwolnienia a już w ogłóle jak najszybszego rozpakowania bo w końcu skończą się te problemy:-).
Anni no co za krowa, ale ja to zawsze mówię "Pan Bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy" i na pewno kara spotka tą cygankę tym bardziej że bez skrupułów okradła ciężarną!
Kachasek a Ciebie jeszcze egzamin czeka, Ty już termin na dniach, współczuję ale życze powodzenia ;-).

Noo zgadzam sie z Wami - niech ja diabli - aaa coz... zawsze moglo sie cos gorszego zdarzyc nie? ;-)
:baffled:
choc nie wiem czy gdybym w ciazy nie byla czy bym nie pogonila za nia hehehe

kupilam sobie na pocieszenie kilo czeresni - ide zaraz jesc.:-p

reklama
goździczku gratuluje opadnietego brzucholka, i zazdroszcze :p
Dzagud bidulo ty moja kochana, ty jak ja ja tez wszystkim moge mówić jak ludzi kołowac, a sama kłamać nie umiem:zawstydzona/y:;-) ale co tam dasz radę, nie przejmuj się jutro do lekarza i wszystko sie ułoży, rekompensata za to wszystko co przechodzisz wylezie wreszcie z brzucha i da sie ucałować:tak::-D:laugh2:. Przesyłam tysiąc buziaków dla was obu:D
anni oj mnie tez tak kiedys cyganka ocyganiła, ale powróżyła przynajmniej za to hehehe i mi 3 dzieci wywróżyła:p 2 chłopaków i dziewczynkę na koniec :D w każdym razie bardzo się dziwie że cie okradła, we wszystkich znanych mi kulturach kobieta ciężarna jest pod opieką społeczeństwa i zawsze kojarzona jest z mocą swych ewentualnych klątw... itd. no wiecie, ludzie są uwarunkowani- ciężarna jest jak święta krowa i ja osobiście wiecznie łażę z otwarta torebką (co Kota doprowadza do szewskiej pasji) ale teraz- w ciąży wcale się nie boję - niesłusznie jak widac po twoim przykładzie anni:-(

Do góry