reklama
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
DZIEWCZYNY JUZ PIERWSZE W KOLEJCE JESTESMY
MAJ ZNIKNąL CZUJECIE
Anni wspolczuje spotkania z cyganka
okrasc kobiete w ciazy szok
wstretna krowa
ale chyba bym sie nie odezwala
bo to taka cholera ze urok by jeszcze rzucila
MAJ ZNIKNąL CZUJECIE
Anni wspolczuje spotkania z cyganka
okrasc kobiete w ciazy szok
wstretna krowa
ale chyba bym sie nie odezwala
bo to taka cholera ze urok by jeszcze rzucila
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Dziewczyny Majówki już zniknęły teraz to już naprawdę nasza kolej, niech się w końcu ruszą te nasze czerwcowe uparciuchy :-) .
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
He Dorotka w tym samym czasie o tym samym pisałyśmy ;-).
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
He Dorotka w tym samym czasie o tym samym pisałyśmy ;-).
i luty sie pojawil
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Tak ale jeszcze pusto tam, na razie ;-).
Dzagud "niestety" na prawdomówne cholery nas rodzice wychowali ;-) I teraz za to zbieramy... Ale chyba - w ogólnym rozrachunku - warto ;-)
A ja cygankom nie wierzę Kiedyś szłam z bratem (wysoki i całkiem przystojny ;-)) ulicą i taka jedna wrzeszczała za nami, że powróży i szczęście nam "młodej parze" wywróży i że "pasujemy" do siebie Nasz gwałtowny wybuch śmiechu musiał ją zdziwić
Anni swoje od losu ona dostanie - w to akurat wierzę!
Kachasek podziwiam - ja mam zdolność skupienia pietruszki
Wróciłam z wizyty u gina (moja dawna lekarka, jeszcze sprzed ciąży). Poszłam na konsultację i przypomnieć się przed powrotem po połogu. Stwierdziła że z Młodym wszystko pięknie, wody w dobrych ilościach, łożysko się nie starzeje (a szkoda - bo już mogłoby ) i pomimo małego brzucha Młody mały nie będzie. No ale zagadałyśmy się i nie dopytałam co to znaczy Wiem tylko że nie 7kg ;-)
A ja cygankom nie wierzę Kiedyś szłam z bratem (wysoki i całkiem przystojny ;-)) ulicą i taka jedna wrzeszczała za nami, że powróży i szczęście nam "młodej parze" wywróży i że "pasujemy" do siebie Nasz gwałtowny wybuch śmiechu musiał ją zdziwić
Anni swoje od losu ona dostanie - w to akurat wierzę!
Kachasek podziwiam - ja mam zdolność skupienia pietruszki
Wróciłam z wizyty u gina (moja dawna lekarka, jeszcze sprzed ciąży). Poszłam na konsultację i przypomnieć się przed powrotem po połogu. Stwierdziła że z Młodym wszystko pięknie, wody w dobrych ilościach, łożysko się nie starzeje (a szkoda - bo już mogłoby ) i pomimo małego brzucha Młody mały nie będzie. No ale zagadałyśmy się i nie dopytałam co to znaczy Wiem tylko że nie 7kg ;-)
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Esia to super zewszystko oki
no i dobrze ze nie 7
no i dobrze ze nie 7
reklama
jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
jolu ciebie jak ciebie, ale twój mózg;-) dałam sobie na wstrzymanie i poszłam się położyć, bo balony stopowe zaczęły boleć
kotku żeby tylko jeden egz to byłoby dobrze, a tu cała sesja ale dam radę
Jak masz pytania (zadania) to wal na PW