reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

hmmmmm...ciekawe...Dzagud jeszcze nie było na forum od rana(zazwyczaj już coś pisała:-) )czyżby wkońcu Madzia wychodziła z brzuszka???

reklama
a figa Mamuśki, właśnie że jestem:tak:
Dopiero wlazłam bo najpierw musiałam Małpiszona Kłamczucha odstawić karnie do przedszkola;-). U mnie też cisza jak po śmierci organisty. Koło 10-11 się zbiorę i idę na KTG, zobaczymy co w trawie piszczy. Najgorsze jest to, że dziś kończę zwolnienie i jak mi w szpitalu odmówią wypisania dalszego, to im powiem, że w takim razie idę na porodówkę i proszę o wywoływanie porodu w dniu dzisiejszym. A jestem w takim nastroju, że jak mnie wkurzą to im gardła poprzegryzam!!!:wściekła/y:

No Dzagud - W sumie jakos cieszy cie widziec - choc wiem ze wolalabys byc w szpitalu - roooodzic! Ale kochana - tylko spokoj moze nas uratowac - chyba.;-)

Powodzenia na KTG pisz co i jak (blagam nie morduj nikogo hehe) - trzymamy kciuki. Eeee jak cos to posiedz w domku jeszcze lepiej na pewno wkrotce sie cos samo ruszy:tak:

Cześć dziewuszki:D
iza, Kotek dzielne z was dziweczyny i wytrzymacie, mysmy z KOtem tak 1,5 roku żyli- ja na wyspach on tutaj, ja co 4 tyg na 1 tydzien przyjezdzalam i dalismy radę, ale nigdy nie twierdzilam że to było łatwe:no::-( iza na pocieszenie dodam że to tez była nasza pierwsza rozłąka i to od razu taka drastyczna, strasznie płakałam ale jakoś poszło, ty masz o tyle lepiej że jedziesz w znajome strony do ludzi których znasz- iwec będziesz miała wsparcie, również rodziny :D

Dzagud kochana moja wez wręcz wypowiedzenie lokum Magdzie dziś bo jak nie to przyślemy nakaz eksmisji i będzie po balu panno lalu :-D:laugh2::-D:laugh2: A jak w szpitalu nie będa skłonni do współpracy to masz moje błogosławienstwo żeby im dosadnie dać do zrozumienie gdzie masz ich strajki, protesty i opinie :-D:laugh2: załuje tylko że tego nie bede miała szansy ujrzeć:p

I wogóle miłego dnia wszystkim życzę:D

Sorga 1,5 roku to kawał czasu ale najwazniejsze że wytrzymaliscie i teraz możecie cieszyć sie sobą:tak:.
Dzagud dajmy Madzi czas do jutra, bo dziś i jutro są dwie fajne daty może zdecyduje się na którąś z nich:-D. Swoją drogą mogłyby się już ruszyć te nasze czerwcowe dzieciaczki, chyba nie siedzą tak długo w tych brzuszkach przez ten cholerny strajk?

Ja dziśdo gina idę więc może dowiem się czegoś konkretnego. Śniło mi się dzisiaj ze urodziłam pod narkozą a potem rodzice mi wykradli małą i nie dość że w ogłóle jej nie widziałam to jeszcze nie wiedziałam co się z nią dzieje koszmar, całą noc przez to nie spałam,:wściekła/y: bo pilnowałam brzucha.

Witam dawno sie nie odzywalam ale nie mialam do tego glowy, wiec teraz w skrocie. Dawid urodzil sie 24.05 o godz. 9.55 mierzyl 55 i wazyl 3700 i otrzymal 10 pkt. okolo poltorej godziny po porodzie(cesarskie ciecie) przyszla do mnie ordynator oddzialu noworodkow i poinformowala ze moje dziecko musi zostac umieszczone w inkubatorze i miec tam wpuszczany tlen poniewaz zaczal siniec i ma problemy z oddychanie. To wedlug nich bylo spowodowane gestoza, ale teraz jest juz dobrze synus wczoraj wyszed ze szpitala. Pozdrawiam

reklama
Pycia witaj spowrotem,dobrze ze juz oki i caluski dla Dawidka

wiecie co moje dziecie tez sie tak prezy i wypina ze ma wrazenie ze jest jej tam strasznie niewygodnie,ale co zrobic,swoja droga to od wczoraj zauwazylam zmniejszenie czestotliwosci ruchów,i pod wieczor to sama ją zaczepialam zeby dala znac o sobie

Do góry