reklama
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Aniu a czy z Jasiem w brzuszku miałaś jakies przeczucia że to chłopiec?
Szopka to dobrze że nie jestem sama. Ja zawsze miałam problem z utrzymaniem wagi, ciągle musiałam się odchudzac dlatego teraz tez wole się pilnować żeby nie przytyć 30 kg w ciąży, ale to nie jest takie proste.
Szopka to dobrze że nie jestem sama. Ja zawsze miałam problem z utrzymaniem wagi, ciągle musiałam się odchudzac dlatego teraz tez wole się pilnować żeby nie przytyć 30 kg w ciąży, ale to nie jest takie proste.
Na nadmiar wagi polecam karmienie piersia ;-) - spadlam w przeciagu miesiaca no moze 1,5 ponizej swoje wagi sprzed ciazy (rozciagnieta skora na brzuszku zostala, ale waga wygladala blyskawicznie bajecznie:-) ;-) ).
Ja obecnie notuje +10kg:-)
Ja obecnie notuje +10kg:-)
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Aniu a ile przytyłas w poprzedniej ciąży? Teraz nieźle się trzymasz z tą wagą, 10 kg w 29 tygodniu to niedużo :-).
Aniu a ile przytyłas w poprzedniej ciąży? Teraz nieźle się trzymasz z tą wagą, 10 kg w 29 tygodniu to niedużo :-).
Niewiele bo +9, teraz jak widac juz mam wieksze gabaryty - ale zostalo jeszcze 2,5 msc to juz nie bedzie dramatu - tak mysle :-)
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
No to miłego sprzątania, my wszystkie na swój sposób jesteśmy uzależnione od BB :-).
izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Ania.G-przejechalismy sie po Kalifornii-mieszkam w Oregonie, to rzut beretem ;-) Nie wiem czy nie wrocimy do Europy na stale wiec moze to byla ostatnia okazja, kto wie. Takze wakacje sie udaly.
Zdjec w bikini nie wkleje bo akrany wszystkim popekaja :-) Ale pochwale sie brzusiem niebawem, tylko najpierw uporzadkuje wszystkie zdjatka ;-)
Zdjec w bikini nie wkleje bo akrany wszystkim popekaja :-) Ale pochwale sie brzusiem niebawem, tylko najpierw uporzadkuje wszystkie zdjatka ;-)
reklama