reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Dziewczyny przepraszam że tak długo mnie nie było!! Nie mogłam nawet się odezwać bo nie miałam dostępu ne netu-przełączałam się na netię z neostrady i duuuużo było zamieszania. Ojej jak ja nadrobię tyle zaległości. Nie wiem czy dam radę przeczytać wszystko:-) Mam nadzieję że sie nie denerwowałyście???

oj denerwowalysmy sie i to bardzo:tak:

Kotek gratulacje studniówki:-)

reklama
właśnie zjadłam jajecznicę ze szczypiorkiem (niestety jajka miały po 1 żółtku, więc jakaś mała ta jajecznica - szybko zniknęła:szok: )

Blizniaki to jest rzeczywiscie nie lada wyzwanie;-) :-) . Ale z drugiej strony dwojka dzieci szybko sie odchowa i trzeba rozwazc kiedy i czy wogole decydowac sie na kolejnego bobasa:-)

Nabralam smaka na jajecznice ze szczypiorkiem, ale szczypiorku w domku brak - chyba na sniadanko sobie szczele;-) :-) - tylko ze trzeba bedzie samemu skoczyc po ten szczypiorek:sick: :baffled: :eek:

maleństwo jedno, a żołądek się prosi jakbym armię miała wykarmić;-) :tak: nawet banan po kolacji nie pomógł, zapycham się teraz winogronem:-D w dziewiątym m-cu to się chyba będę turlać:szok: ale wolę to niż głodować, tylko czy jak wrócę do pracy, to się zmieszczę w strój służbowy:confused: :szok: najwyżej dadzą mi nowy, jakiś wielgaśny:szok: :laugh2:
aniu jak masz cebulę to wpakuj do szklanki z wodą, może do rana wypuści coś zielonego;-)

Dziewczynki
melduję się po całym dniu nieobecności. Jak zwykle pomarudzę że dużo piszecie i nie nadążam z nadrabianiem.

U mnie Zosiunia szaleje cały dzień w brzusiu i nawet przed chwilą wykonywała jakąś ekwilibrystykę brzuszkową. :-)
Mam nadzieję że jutro uda mi się do Was zaglądać bo tęsknię...

Dziewczynki
melduję się po całym dniu nieobecności. Jak zwykle pomarudzę że dużo piszecie i nie nadążam z nadrabianiem.

U mnie Zosiunia szaleje cały dzień w brzusiu i nawet przed chwilą wykonywała jakąś ekwilibrystykę brzuszkową. :-)
Mam nadzieję że jutro uda mi się do Was zaglądać bo tęsknię...

Efilo zajrzyj bo my też tęsknimy:tak: .
Moja Niuńka tez dziś szalała jak o 17 zaczęła tak niedawno przestała, ale dawała czadu:-D . Może się wyszalała i w nocy da mi pospać:tak: .

Dzien dobry,
cebulka nie wypuscila nic zielonego;-) :-) moze sie zimy za oknem przestraszyla:szok: .
Zycze milego dnia i zbieram sie do Zakopanego po mojego Jasia.
Do wieczora - nie piszcie za duzo bo mam problemy z nadrabianiem:cool2: :-p :cool2:

reklama
Jeden dzień mnie nie było a tu 5 stron:-D płodne jestescie nie ma co:-D
Wczorajszym studnióweczkom składem najserdeczniejsze:laugh2: :laugh2: :laugh2:
Siwucha- ja tam odchodziłam od zmysłów bo mi wyszło jakos ze cie w szpitalu zamknęli i przyznam że myśli miałam nie bardzo kolorowe:dry: . Bardzo sie cieszę że juz jesteś spowrotem:tak: :-)

pogoda faktycznie paskudna ale ja z okien obserwuje moje autko, które jest ŚLiczne, moj tata spisał się na medal bo chociaż 1,5 metra dłuższe od Peugeota:szok: chodzi jak baletniczka delikatnie, wcale nie jest ciężkie, wspomaganie po prostu jak marzenie i momo że dieselek to wczoraj 1,2,3 i 160 na liczniku (na 4 pasmówce w nocy pustej), wcale jak dieselk nie jest mułowata tylko ten pomruk charakterystyczny ma. w środku zadbana jak mało która babeczka na ulicy a w bagażniku to ja mogłabym sIe położyć. TYLKO JAK JA TO BĘDĘ PARKOWAĆ????!!!1:laugh2: :szok: :laugh2:

Do góry