reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
siwucha, izka witajcie z powrotem:tak:
chciałam się pouczyć, ale przespałam całe to paskudne popołudnie. śnieg jak padał tak pada, a jutro ponoć pierwszy dzień wiosny:dry:

Witaminka-fajne, heheh:-D swoja droga ciekawe jak to jest jak kopia 4 nozki:-) musisz miec tam wieczna imprezke, a kloca sie juz ze soba czy jeszcze nie? :-D

witaminko u mnie ogólnie nie jest najweselej, ale najgorzej też nie jest, za to podsunęłaś mi pomysł na kolację;-)
lektura kodeksu spółek handlowych była jak najbardziej usypiająca, a pewnie w nocy znów do 2-3 nie będę mogła spać (inna sprawa, że ostatnio za dużo myślę) za to rano do 11tej pośpię:szok:

izka, czasami faktycznie urządzają sobie imprezkę, i nawet nie pytają rodziców o pozwolenie! :szok: Cóż to będzie, kiedy wejdą w okres buntu? :-D

znając osobiście bliźniaki (teraz mają dopiero 7 lat, znam je od 3go roku życia) będzie ciężko, jeszcze zanim będzie okres buntu:szok: jak jedna pójdzie w jedną str, druga w drugą:-D zawsze jest wesoło:tak: ale na pocieszenie, my z bratem nie jesteśmy bliźniakami (rok różnicy) i też były przeboje:laugh2:

reklama
Do góry