reklama
kachasek
matka-wariatka :)
przeleciałam wzrokiem, co naskrobałyście...
Toska przy chuście raczej kręgosłup tak szybko nie siądzie jak przy nosidełku. I to co anni ci link podała, POLECAM!!! jest naprawdę rewelacyjna!
anni trzymam kciuki za taką pracę, jaka będzie ci odpowiadała. na pewno się znajdzie
fantazja winka też zazdroszczę... jakoś obawiam się procentów z bromkiem :/
poscrapowałam sobie troszkę, przejrzałam neta i myślę co dalej robić... szydełko, książka, jakaś gra? chłopaki śpią, więc nic głośnego
Toska przy chuście raczej kręgosłup tak szybko nie siądzie jak przy nosidełku. I to co anni ci link podała, POLECAM!!! jest naprawdę rewelacyjna!
anni trzymam kciuki za taką pracę, jaka będzie ci odpowiadała. na pewno się znajdzie
fantazja winka też zazdroszczę... jakoś obawiam się procentów z bromkiem :/
poscrapowałam sobie troszkę, przejrzałam neta i myślę co dalej robić... szydełko, książka, jakaś gra? chłopaki śpią, więc nic głośnego
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
ostatnio stwierdziłam, że chyba jeszcze nie jestem gotowa na drugie dziecko niezły timing mam [/FONT[
wiesz ja czasami sie tez tak zastanawiam jak wywroci sie moj swiat kiedy drugie przyjdzie,i wczesniej chcialam bardzo,a teraz tez chce ale z dnia na dzien coraz bardziej sie boje,bo nie wiem jakiegi figla jeszcze splata mi zycie
wiecie bo chyba Wasm tego nie pisalam,a Dzagud pewnie pamieta jak kiedys gadalysmy o przywiązaniu do babc,wczoraj minelo rowno rok od smierci mojej babci
tak mi jakos smutno jeszce wieczorem bylo
O MAM!!! chusta.pl - chusty nosidełka dla dzieci i niemowląt - Start polecam polecam polecammmmm!!!!
Wlasnie od nich mialam ta kieszonowa na start - rewelka. Potem dalam ja kolezance - tez zachwycona )
fajniusia ta chusta,a ta czapka na glowe,super
chyba, że chcą od ciebie właśnie takiej decyzji, że zgodzisz się na cały etat? to możliwe? tak czy inaczej trzymam kciuki!!!
ja tez to tak widze
trzymam mocno kciuki Anni ,za Ciebie i za Twoje decyzje
dzien dobry
kachasek
matka-wariatka :)
dzień dobry
zabierzcie ten śnieeeeeeg!!! niech już przestanie padać... grrr
no! to miłej soboty
dorotko, ja pamiętam, jak się rozkleiłam bodajże w 13tą rocznicę śmierci babci, a wcześniej ciężko było mi patrzeć na jej zdjęcia bez łez, więc rozumiem... przytulam... głowa do góry! ja zawsze sobie powtarzam, że takie jest życie i niektórych rzeczy nie mogę zmienić. Nie pociesza, ale ściąga na ziemię...
no! to miłej soboty
dorotko, ja pamiętam, jak się rozkleiłam bodajże w 13tą rocznicę śmierci babci, a wcześniej ciężko było mi patrzeć na jej zdjęcia bez łez, więc rozumiem... przytulam... głowa do góry! ja zawsze sobie powtarzam, że takie jest życie i niektórych rzeczy nie mogę zmienić. Nie pociesza, ale ściąga na ziemię...
Ostatnia edycja:
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
dzień dobry
no! to miłej soboty
oj wiesz co czasami chyba za bardzo na ziemie sciaga
a co do pogody u mnie deszcz ze sniegiem wiec nie wiem co lepsze
Kotku przykro mi...
anni no trudna decyzja - ale może właśnie próbują Cię przetrzymać i jeśli się nie dasz, to się zgodzą na pół?
G za tą akcję to zasłużył na rozstrzelanie...
toska ja mam chustę 7 kolorów tęczy i bardzo mi się sprawdziła Używałam dość okazjonalnie (bo szanuję swój kręgosłup i nie chciałam przyzwyczaić Małgosi do noszenia) ale polecam A wiązania wcale nie są takie trudne - jeśli uda nam się spotkać przed rozpakowaniem, to chętnie Ci je pokażę Jakbyś chciała, służę także pożyczeniem chusty (moja to kolor "bukiet tulipanów")
Miłego dnia!
anni no trudna decyzja - ale może właśnie próbują Cię przetrzymać i jeśli się nie dasz, to się zgodzą na pół?
G za tą akcję to zasłużył na rozstrzelanie...
toska ja mam chustę 7 kolorów tęczy i bardzo mi się sprawdziła Używałam dość okazjonalnie (bo szanuję swój kręgosłup i nie chciałam przyzwyczaić Małgosi do noszenia) ale polecam A wiązania wcale nie są takie trudne - jeśli uda nam się spotkać przed rozpakowaniem, to chętnie Ci je pokażę Jakbyś chciała, służę także pożyczeniem chusty (moja to kolor "bukiet tulipanów")
Miłego dnia!
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
ja jestem
malz znowu do pracy pojechal,julka usypia,a ja po necie grasuje
malz znowu do pracy pojechal,julka usypia,a ja po necie grasuje
reklama