reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

ok, to popiszę sama do siebie :-D

ostatnio stwierdziłam, że chyba jeszcze nie jestem gotowa na drugie dziecko :dry: niezły timing mam :-D

ok, jak nikogo nie ma, to idę pouczyć się wiązania chusty,
anni, Esia jaki sposób polecacie??? na chustomani znalazłam ich kilka, niestety wszystkie wydają mi się mega skomplikowane.

reklama
Ojjj Toska :-D Widze, ze sie nudzisz...

Kochana - ja mowie to wszystkim mama, ze polecam chusty dwie. Jedna - dla noworodkow zaraz po urodzeniu sie maluszka - Suri byla w chuscie od pierwszego swojego dnia zycia - o malo mnei w szpitalu nie zlinczowali :) i baaardzo baardzo sobie chwale. U nas wozek pojawil sie dopiero w jakims 9 miesiacu - moze nawet pozniej...

Zaraz poszukam na allegro ta co mialam na samym pocztaku - SUPER. Od 3 miesiaca zycia mialam juz chuste normalna wiazana z dodatkiem noo jak sie to nazywa hmm... latexu chyba. Ze troszeczke sie rozciagala - towarzyszyla mi dzien w dzien juz w Londynie... Ciagle ja mam :)

Wiesz - powiem Ci, ze mamy baaardzo bliska wiez z Suri i od chusty sie zaczelo:tak::-D

Dzieki chuscie w pierwszych dniach mialam najspokojniesze dziecko na odziale i w ogole zawsze w chuscie mnie czula sie bezpieczna.

Czekaj poszukam Ci na allegra ta o ktorej mowie.

aaa pamietacie czemu sie tak wkurzylam ostatnio? hehehe
oto powod - napisalam na blogu, wiec sie powtarzac nie bede :) :-D;-)

Sleeping with the past...
ostatni wpis

ooo te mi wygladaja super! Elastyczne sa extra bo wtedy dziecko jestmeeega konfortowe w niej i ty masz wieksze czucie - znaczy wiazesz ja scisle i ona sie slicznie noo slow polskich mi brak:wściekła/y::-D
no wiesz co robi noo... roztegowywuje:-D;-)

Niestety nie widze tej zaraz po porodzie - a jest FANTASTYCZNA - prosciutka i super na karmienie piersia...

Misia od tygodnia przesypia mi cale noce. po 4 m-cach masakry:) co za ulga...juz jestem, sacze winko

O MAM!!! chusta.pl - chusty nosidełka dla dzieci i niemowląt - Start polecam polecam polecammmmm!!!!

Wlasnie od nich mialam ta kieszonowa na start - rewelka. Potem dalam ja kolezance - tez zachwycona :))

to jest ta od pierwszego dnia????

idę zaraz zpoczytać Twój blog.

własnie rozmiawiałam ponad pół godziny z teściową, opowiadała mi jakiego ma genialnego wnuka (wczoraaj Staś spędził u niej dzień) ;-)

Fantazja, zazdroszczę winka, bo chetnie posączyłabym troszkę .......

ja mam taką od koleżanki
chustomania Kieszonka instrukcja

a tu są te wszystkie metody wwiązania:
chustomania Instrukcje

ciekawa jestem czy się chusta przymie, Stasia nie nosiłam, jednynie jak bylismy na pierwszych wakacjach jak miał 4,5 miesiąca to nosilismy go w chuście i nosidełku.
Teraz chciałabym wypróbować, obawiam się tylko, że jak Kajtek pójdzie z wagą w Stasia to mój kręgosłup może tego nie wytrzymać:-D no i nie chcę za bardzo przyzwyczaic małego do noszenia na rękach:sorry2: no i bądź tu mądrym .............;-)

ok, lece czytac bloga........

ok, przeczytałam,

anni, no nie wiem co napisać:sorry2: nie denerwuj się, rób swoje, tzn. realizuj swój plan, i niedługo wszystko będzie dobrze. Trzymam za Ciebie kciuki, jestem pewna, że dasz sobie radę:tak::tak::tak::-) A co z pracą? dzisiaj mieli dać Ci chyba odpowiedź.

ok, lecę zrobic sobie domowe spa (czyt, wysmarować moje cielsko olejkami przeciw rozstępom, których odpukac jak na razie nie mam) i spać. Zmęczyło mnie to dzisiejsze leżenie i masaż w przerwie :-p;-):-D

kolorowych snów Wam życzę

ps. Esia przepraszam, że nie odpisałam na sms, ale cały czas o tym myslałam, i zapomniałam:zawstydzona/y: a teraz juz za późno, wię c się tutaj tłumaczę:sorry2:

reklama
Toska:-D realizuje - z praca chyba pupa. Pewnie albo woz albo przewoz...Bo nic nie odpisali - no ile mozna myslec????? Anglicy:baffled:

I powiem Wam, ze tak patrzac realistycznie na zycie - to tak dobrze platnej pol etatowej pracy (NO placa pol etatu jak za przecietna prace normalna) hmmm nie wiem czy znajde:baffled:. I juz dzis sie zastanawialam nad calym etatem bo chce juz kuzwa byc na swoim JUZZZZZ - tylko chyba musiala bym sie do Londynu przeprowadzic by czas dojazdow zmniejszyc:sorry2: Nie lubie Londynu i w wiekszosci to syf:-pi badz tu madrym - nic lepetyna mi sie dymi od myslenia:-D Coss wymysle - albo sie wkurze i zaczne super markering swojej firmy - tylko tez pytanei za cooooo??? boshee czy to zycie nie moze byc prostrze:-D

Hehehe no fakt - mialas kochana meczacy dzien :) czas do lozia!!!

Do góry