reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

hehe a z Paca jeszcze nie wiem :( Dzis dostalam od nich wiadomosc, ze sie zastanawiaja i w piatek mi na 100 dadza znac :). W sumie caly etat miala bym od reki - ale nie chce. To bede musiala wychodzic z domu o 7 rano i byla bym o 8 sporotem. Odpada.

Nio ale zobaczymy co sie stanie w piatek. :)

Ja zaraz Wam cos napisze na zamknietym bo dzis to we mnie gdzies chodzi...

do bani nie do bani--trzymam kciuki za prace i pisz o efektach

Anni, no to moje baby są wyjątkami, bo obie po prostu uwieeeeelbiają "panią fryzurkę". Weronika miała pierwszy raz obcięte włoski jak miała rok i to na króciutko. Siedziała grzecznie i robiła co Jej kazali. I to samo jest z Magdą. Zero ryku, za to sama radość. Typowe kobiety.:-D

tak jak Jagoda pisze miala ponad rok no moze 1,5 jak poszlysmy pierwszy raz,siedziala najpierw ze mną tak ze 3-4 razy a potem juz sama,no i jak prawdziwa mala kobietka siedzi z glową do gory i oglada sie w lustrze--widok niesamowity

zagladam,juz lepiej mi,tzn co ma byc to bedzie,zresztą w mysle ze do polowy kwietnia ,no moze do 20 bede juz wsio wiedziec,bo w IMiD czeka sie 17 dni na wynik,a juz jest postep,wczoraj tylko raz sie poryczalam,dojrzewam mowie Wam

milego dnia

reklama
A co do morza-ja chyba sie wybiore gdzies. w sierpniu, lipiec odpada.
No przecież kachasek w sierpniu chce :p
My jedziemy w lipcu bo wtedy przedszkola nie ma , a jedziemy tu, serdecznie polecam, w zeszłym roku byliśmy:) super dla dzieciaków i rodziców tez, np. na plaże nie trzeba z tobołami łazić tylko cie zawożą i przywożą melexami :p, co jak ma się koce, parawany, ręczniki i kupę zabawek dla dzieci- jest znacznym ułatwieniem :p dla dzieciaków atrakcji pełno- duży plac zabaw, wiele przestrzeni- zadbanych trawników po których i ja z przyjemnością na boso podginałam, a co rano odwiedzaliśmy zwierzaki od kóz i perliczek przez króliki po konie :)

Dorotko strasznie współczuje :( i wspieram cie!

Eryk u fryca był raz, a teraz potrzebuje desperacko razu drugiego... a nie chce:( i co ja mam zrobić? ;-)

Sorga świetne to ranczo :D ale ceny jak dla mnie nie osiągalne :(
Dorotko podnoś się, podnoś :) jak musisz to popłacz, ale trzymaj się dzielnie kobieto :)
Fantazja, no my właśnie w sierpniu, bo małż w lipcu urlopu nie dostanie (na bodajże 8 chłopów, każdy chce w lipcu:baffled: no i on jedyny ma małe dziecko, reszta już prawie emerytowana, ale to oni urlop dostaną :dry: ale mam nadzieję, że sierpień będzie cieplusi :-))

no i sklerozę postępującą mam :dry: coś miałam napisać, straciłam wątek...

a, co do fryzjera, Sorga u nas w jednym "salonie" babka ma pudło z zabawkami dla dzieci oczekujących na tatusiów ;-) teraz byliśmy gdzie indziej i tu babka włączył Miśkowi bajki i cisza, spokój, nawet o maszynkę się nie czepiał :-D tylko do domu nie chce dziecko wracać...

Wiesz co kachasku moze nie wziełaś pod uwage że te domki są 6 i 8- osobowe. No bo ja teraz sprawdziłam kilka ośrodków i ceny są porównywalne... a my jedziemy we 4 plus moja mama, za która ja płacę, plus teściowa - sama płaci. Jesli zdecyduje sie jechać siostra z siostrzenica to pojedziemy na domek 8 osobowy no i wyszłoby ze ja połowę i siostra połowę. jeżeli mozecie polecic jakies tańsze ośrodki o podobnym standardzie nad morzem to ja będę bardzo wdzieczna :)

No ja to się na 100% nie piszę na wakacje w tym roku, chyba że jakaś wygrana w Totka niespodziewanie wpadnie.;-)
Sorga ośrodek piękny, tylko ceny.....:szok::szok::szok::szok: Może w przyszłym życiu...:baffled:

My dziś lataaaaamy.:dry:Rano występ "nagrodzonych" w Ratuszu, potem przedstawienie w szkole. Taraz jesteśmy w domu, ale na 18tą jadę z Weroniką do dentysty na lakierowanie 6tek. Pfffff, ale mi się chce.:sorry2:

Dorotko przytulas dla Ciebie wszystko będzie dobrze :-).
Anni trzymam kciuki za te pół etatu ;-).
Kachasku super Misio wygląda w tym gajerku, my na pewno w lipcu albo sierpniu bedziemy w Gdyni więc jakby co bardzo chętnie sie spotkam;-).
Dzagud czyli że udało wam się zgrać czasowo te nagrody i przedstawienie? Jak czytałam o uchu Tomka to az się wzdrygnęłam jak to kolega włożył mu kij w ucho?:szok: i przebił bębenek jesuuuuu.

U nas nieciekawie Laura znowu dostała antybiotyk bo zapalenie uszu ma, zrobili jej wymaz wynik będzie za parę dni. Do tego jeszcze dziś w nocy zmarł mój dziadek i nie wiem czy damy rade na pogrzeb pojechać:-(.

Kotek strasznie mi przykro ............. tulę mocno

Ja własnie wróciłam z kontroli, pessar tak dobrze trzyma, że jest duża szansa, że przenoszę:dry:
22 kolejna wizyta, gdzie doktorek zdecyduje kiedy go wyciagamy. Mam nadzieję, że najpóźniej w 37 tyg, 3 tygodnie popracuję nad tym, żeby urodzić w terminie tak jak Staśka;-):-D
Z usg wynika, że Junior jest o 2 tygodnie starszy, (głowa o 3 tyg.:szok::-D), ale ze Stasiem było tak samo, po czym w 9 miesiący nic nie przytył i urodził się dzień przed terminem z wagą 3030kg.
poza tym wszystko, ok.

buziaki dla wszytskich

reklama
Do góry