Zapraszam Krakowianki i dziewczyny z okolic do spotkania Spotkanie mam w krakowie.
reklama
hejka dziewczynki - pamiętacie mnie jeszcze??????
tak długo tu nie zaglądałam, że pomyślałam że może zostałam wywalona z "zamkniętego...."
ale się ucieszyłam, że jednak mam dostęp
ostatnio przyśniło mi się ze organizowany był kolejny zlot - zaglądam a tu bach!! no normalnie jakieś prorocze sny chyba mam
w skrócie napisze, że u nas po staremu......, mam dużo pracy i niemal każdy wieczór poświęcam na pisanie takich operatów szacunkowych w ramach praktyk studiów podyplomowych, niestety mam już dużo zaległości a moja efektywność po 21 jest już niemal zerowa wiec jeszcze parę miesięcy będę się z tym męczyć
mimo, iż tu nie zaglądam to jednak ciąglę o Was myślę i cieszę się ekipa ciągle aktywna
gratki dla świeżo upieczonych mamuś i dla przyszłych też
pozdrowionka dla wszystkich
tak długo tu nie zaglądałam, że pomyślałam że może zostałam wywalona z "zamkniętego...."
ale się ucieszyłam, że jednak mam dostęp
ostatnio przyśniło mi się ze organizowany był kolejny zlot - zaglądam a tu bach!! no normalnie jakieś prorocze sny chyba mam
w skrócie napisze, że u nas po staremu......, mam dużo pracy i niemal każdy wieczór poświęcam na pisanie takich operatów szacunkowych w ramach praktyk studiów podyplomowych, niestety mam już dużo zaległości a moja efektywność po 21 jest już niemal zerowa wiec jeszcze parę miesięcy będę się z tym męczyć
mimo, iż tu nie zaglądam to jednak ciąglę o Was myślę i cieszę się ekipa ciągle aktywna
gratki dla świeżo upieczonych mamuś i dla przyszłych też
pozdrowionka dla wszystkich
izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
hej babeczki, witam sie z Oregonu :-) Przezylismy, choc mielismy troche przygod-w chicago ledwo zdazylismy na lot do portland, bo samolot z warszawy sie spoznil i bieglismy z wywieszonym jezorem z terminala 1 na terminal 5, a jeszcze po drodze musielismy migusiem odebrac bagaze i ponownie je nadac, cala kontrola od poczatku, a do paszportowki byla kolejka z 4 samolotow a urzednikow 3!!! Normalnie miesem rzucalam na prawo i lewo Alusia brzeczala, zmeczone dziecko ale udalo sie i dobieglismy na 15 minut przed odlotem-takze doslownie w ostatniej chwili. Domek stoi, nawet jet laga nie mamy, ALusia wparowala w swoje kolestwo zadowolona :-)
izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Emila- witaj witaj, to masz prorocze sny, bo babeczki spotkanie organizuja :-)
Goska- jakie sliczne wloski u Livcika :-)
Goska- jakie sliczne wloski u Livcika :-)
reklama
anielap łoj współczuję... Życzę zdrowia i siły!
niuni miałam kiedyś wielki akwa zapał i nawet w porywach 3 akwaria... Stare dobre czasy, jednak spędzanie 2 wieczorów tygodniowo z rękami w wodzie + dźwiganie wiader na podmianę + mega przycinki + leczenie ryb (masakra...) i na razie zarzuciłam ;-)
Mało miałaś roboty Babo?
Piotruś w żłobku :-)
Miłego dnia.
niuni miałam kiedyś wielki akwa zapał i nawet w porywach 3 akwaria... Stare dobre czasy, jednak spędzanie 2 wieczorów tygodniowo z rękami w wodzie + dźwiganie wiader na podmianę + mega przycinki + leczenie ryb (masakra...) i na razie zarzuciłam ;-)
Mało miałaś roboty Babo?
Piotruś w żłobku :-)
Miłego dnia.