reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Dzagud wiem cos na temat przedszkoli. U nas nie ma, ale mam zamiar zapisać Natalię (od września) do naszej pobliskiej mieściny, ale też nie wiadomo czy się dostanie. Mamy 3 przedszkola państwowe i jedno prywatne. Oczywiście chce do państwowego, ale tak jak mówię nie wiadomo bo w każdym przedszkolu przyjmują tylko 25 dzieci z około 200. To jest paranoja:szok::szok::baffled:. Gdyby przy naszej szkole zrobili to byłoby pewne, a tak to ...licz na łud szczęścia, albo znajomości:-p
Izka obyście znaleźli tańsze połączenie i odwiedzili bliskich. Powodzenia.
Kachasek trzym się kochana, będzie dobrze.
Olla Amelia niezła, dobrze że nietrafiła:-p to moja Natalia gdy pyta co zakładam "co to jest?" (używam podpasek), to sobie sama odpowiada "czy to pampersy" a ja nie wnikam i nie wyprowadzam z błedu. No i jeszcze nie wpadła żeby sobie zakładać. Raczej używa moich mazideł do twarzy i maluje siebie i lalki.

reklama
Dziń dybry!!! Pobudka! Wstawać!!! Chłońko świeci (jak mawia Piotruś), może jeb.ny śnieg spłynie :-D (tego jeszcze nie mówi - uff... ;-))

:-D :-D :-D moje młode poszło spać przed północą i wstało godz. temu. jeszcze sie bardziej spionizujemy i śmigniemy może zrobić "Bambana" ze śniegu :-)

Udanego dzionka wszystkim!

helloooooo!!!
może jeb.ny śnieg spłynie :-D
obyyyyy!!!
bo mam już go dość:wściekła/y:
śmigam niedługo na rehabilitację, ale czuję się jakby mi coś na głowie siedziało, po gardle drapało i jeszcze nos zatykało:dry:
na szczęście Michałowi szybciutko przeszło:tak:

a jak u czerwcowych chorowitków ze zdrowiem?
anni jak pchły? poszły sobie?

niuni miłego lepienia:tak: jak wam mało śniegu będzie, to zapraszam do siebie, zabierajcie ile chcecie. Możecie cały:tak:

dzien dobry
u nas tez sliczne slonko:tak:

Dzagud mam nadzieje ze Madzia dostanie sie do tego przedszkola do ktorego chcecie:tak:

co do przedszkola to mam duzy dylemat,bo ja tez chcialam dac Julke do przedzkola ,tylko jak na poczatku wrzesnia pojawi sie drugi maluszek i julciak zacznie mi chcoroby znosic z przedszkola--troche sie martwie,z drugiej strony kontakt z rowiesnikami da jej duzo wiecej niz siedzenie z babcia w domu:tak:
nie wiem totalnie co zrobic ale chyba jednak zloze tez podnie do przedszkola

milego dnia:-)

Witam w ten przepiekny deszczowy tydzien:baffled:
Leje odtrzech dni i nie zanosi sie na poprawe.Dziecie mi swiruje w domku:-p
Szopka-z badan ktore robimy regularnie w pl to mocz ogolny,mocz w kamerze,posiew,usg nerek(nie za kazdym razem) i morfologia z rozmazem.Jak na razie zadne badania urograficzna nie byly potrzebne tfutfu i mam nadzieje ze po tej kuracji nie beda;-)Troche sie martwie bo wczesniej co 2-3 miesiace zabieralam kundzika do pl na kontrol,a od kiedy mam prace to nie bardzo zeby mi ktos tyle urlopu dawal;-)No mam nadzieje ze pol roku zrobi swoje,szczegolnie zeby nie dopuscic do zadnego refluksu,bo Amelkowa przypadlosc czesto do niego prowadzi:baffled:Pozostaje mi zaufac lekarzowi.Ech co ja gadam bedzie dobrze bo musi i juz:tak:
Aniajw-w naszym przypadku to zawsze objawia sie brakiem apetytu innych objawow brak dlatego jak zaczaje zecos sie dzieje to infekcja jest juz rozhulana.Co innego jakby pokazala ze cos szczypie czy boli
Toska-Szkoda ze tyle sie musisz stresowac.No ale jak lekarz kaze lezec to trza lezec;-)Trzymam kciuki za donoszenie bąbelka:tak:
Olla-no niech mnie licho :-DPrawie sie pojszczalam:-DBedziesz miala przeboje,bo to coraz lepsze pomysly beda przychodzic do glowki:-D
Dzagudku-jeju nawet nie wiedzialam ze w polsce takie problemy zeby dziecko poszlo do przedszkola:szok:
Sorga-zdroweczka dla Tami.Czy juz lepiej??????Zdjecia na nk przecudne:tak::tak::tak:
Dorotka-gratuluje fasolki w brzuszku!!!

Jeju musze konczyc bo kundzik sie mi tu zlosci ze chce bajke.przepraszam ze nie napisalam do wsjech.Ale zasylam wszystkim buuuuuuuuziaki.Moze wieczorkiem uda mi sie zajrzec

Ostatnia edycja:
Witam i ja!!!
U nas pogoda dzis cudna. Więcej słońca i od razu mi lepiej na duszy. Spacerek długi zaliczony, dziecę przemoczone wróciło do domku:-)
No i w końcu wszyscy zdrowi jesteśmy:-)

Jeśli chodzi o przedszkole to też mam cykora czy moja się dostanie. No ale musi, no bo niby ile ja moge z nią w domu siedzieć...

Lecę robić kotlety bo mi Zuzka już o jedzenie woła:-D

witam
chyba jestem jedyną nieszczęśliwą osobą z powodu tak pięknej pogody za oknem:sorry2: Chetnie bym poszła na spacer:zawstydzona/y:
W szpitalu nie ma miejsc, może jutro mnie przyjmą:dry:
Leże, i lęże i lęże i leżę ................. i juz mnie wszystko boli od tego leżenia:-(

Dzagud dzięki za strony :tak:

witam
chyba jestem jedyną nieszczęśliwą osobą z powodu tak pięknej pogody za oknem:sorry2: Chetnie bym poszła na spacer:zawstydzona/y:
W szpitalu nie ma miejsc, może jutro mnie przyjmą:dry:
Leże, i lęże i lęże i leżę ................. i juz mnie wszystko boli od tego leżenia:-( :tak:
Toska trzymaj sie cieplutko,juz mimo wszystko duzo nie zostalo,a moze po tym szpitalu bedzie lepiej i na spacery bedziesz mogla wychodzic i spokojnie do 37tc dotrzymasz,trzymaj sie:tak:

Elmaluszku za gratki dziekuje

ale Was dzis malo tu:-(

reklama
toska czyli jednak szpital? Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej się unormowało i wizyta w szpitalu okazała się krótkim przerywnikiem :tak:

Do góry