aniajw
mama Natusi
Dzagud wiem cos na temat przedszkoli. U nas nie ma, ale mam zamiar zapisać Natalię (od września) do naszej pobliskiej mieściny, ale też nie wiadomo czy się dostanie. Mamy 3 przedszkola państwowe i jedno prywatne. Oczywiście chce do państwowego, ale tak jak mówię nie wiadomo bo w każdym przedszkolu przyjmują tylko 25 dzieci z około 200. To jest paranoja. Gdyby przy naszej szkole zrobili to byłoby pewne, a tak to ...licz na łud szczęścia, albo znajomości
Izka obyście znaleźli tańsze połączenie i odwiedzili bliskich. Powodzenia.
Kachasek trzym się kochana, będzie dobrze.
Olla Amelia niezła, dobrze że nietrafiła to moja Natalia gdy pyta co zakładam "co to jest?" (używam podpasek), to sobie sama odpowiada "czy to pampersy" a ja nie wnikam i nie wyprowadzam z błedu. No i jeszcze nie wpadła żeby sobie zakładać. Raczej używa moich mazideł do twarzy i maluje siebie i lalki.
Izka obyście znaleźli tańsze połączenie i odwiedzili bliskich. Powodzenia.
Kachasek trzym się kochana, będzie dobrze.
Olla Amelia niezła, dobrze że nietrafiła to moja Natalia gdy pyta co zakładam "co to jest?" (używam podpasek), to sobie sama odpowiada "czy to pampersy" a ja nie wnikam i nie wyprowadzam z błedu. No i jeszcze nie wpadła żeby sobie zakładać. Raczej używa moich mazideł do twarzy i maluje siebie i lalki.