reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Kochany Alberciku witaj na swiecie(wsrod ciotek klotek!!!
Jolka-
wykrakalam z niespodzianka tylko prosze psow na mnie nie wieszac:-D:-D:-DŚliczny chlopczyk az napatrzec sie nie mozna:tak:Oj slodziak,chyba sobie zrobie takiego:-D;-)
Sorga-trzymam kciuki oby maluszek dzielnie rósł w brzuszku.Świeta to chyba dobry czas.Mam nadzieje ze obedzie sie bez lezenia w szpitalu;-)!!!
Anni-no to sie wzielas za pichcenie;-)Powodzenia przy garach:-D
Toska-Tadek jak dla mnie nie bardzo ale za to Kajetan.hmmmmmmmmmm....:sorry:Znam super Kajetana i moze dlatego mam sentyment do tego imienia;-)A goszczenia sie po wigiliach zazdraszczam bo jak na razie to ja przygotowuje wigilie dla klietow:-p
No i taka pore dziwna sobie wygospodarowalam na zlozenie Wam swiatecznych zyczen:-pPo pracy,lecz przed skonczeniem gotowania na dzis a polozeniem sie spac:-D

Kochane babeczki !!!!!
Niech pod swiateczna choinka znajdzie sie szczescie,radosc i wzajemne zrozumienie:tak:Zebyscie swieta spedzily w cieplym gronie najblizszych Wam osob:tak:Niech uplyna spokojnie i przyniosa ukojenie:tak:Zeby kazda chwila byla taką do ktorej chce sie powracac stokroć!!!!

Njo!!!Tego Wam zycze z calego serduszka:tak::tak::tak:

Koncze gotowac i lece do wyrka bo zaraz trzeba wstac i gotowac:-D
Buuuuuuuuuźźźźźźźźźki kochane moje:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny zycze wam
rodzinnych, radosnych i cieplych
Swiat Bozego Narodzenia

:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Christmas_Street.gif

Ja również życze Wam wszystkim spokojnego świątecznego czasu.

My tylko dziś na chwilkę jedziemy do mojej mamy, potem już jesteśmy w domu. Napewno tu nikogo nie będzie ale ja będę zaglądać. Co byśmy głodni w domu nie siedzieli w ten długi weekend wczoraj ugotowałam grochówkę, jutro upieczemy karczek. I jakoś zleci.

Mój D normalnie dziś wybył do pracy, wiec my z Zu szykujemy się na normalny spacerek....

Buziaki dla Wszystkich.

Witajcie, nie było mnie tutaj chyba z pół roku. Żeby sobie zycie polepszyć i mieć zero czasu wolnego wystarczy otworzyć własną firmę ;-) Mieszkamy już we własnym domku, właśnie przygotowujemy pierwszą wigilię u siebie. Franuś jest bardzo grzeczny i samodzielny, własnie wyprowadził się do swojego pokoju i dużego łóżka :-) Zdjęć trochę po świętach. Wszystkie WAS pozdrawiam, a przede wszystkim chciałam żyć WESOŁYCH i RODZINNYCH ŚWIĄT!
Ps. Kto się dochował nowej pociechy?

Kochane życzę Wam, aby "Wesołych Świąt" i "Szczęśliwego Nowego Roku" nie były tylko życzeniami, ale prawdziwie się spełniły !!!!!!

Buziaki
Karolina i Zuzia

Kochane moje,

Z okazji tych pięknych Świąt życzę Wam dużo radości, miłości i szczęścia. Niech Wam się wszystko udaje a marzenia stają się rzeczywistością.
Jagoda, Tomek, Weronika i Madzia

Witam się o kilko kilogramów cięższa:-p.

Napiszę tylko co powiedział wczoraj do mnie mój synek, kiedy przymierzyłam piżamę (fakt, troszke za duża): " Mamusiu, dlaczego przebrałaś się za słonika???":eek::eek::eek:
pozostawię bez komentarza .............

jeszcze tylko jutro i koniec z jedzeniem ;-)

reklama
Do góry