reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Kochany Alberciku witaj na swiecie(wsrod ciotek klotek!!!
Jolka-
wykrakalam z niespodzianka tylko prosze psow na mnie nie wieszac:-D:-D:-DŚliczny chlopczyk az napatrzec sie nie mozna:tak:Oj slodziak,chyba sobie zrobie takiego:-D;-)
Sorga-trzymam kciuki oby maluszek dzielnie rósł w brzuszku.Świeta to chyba dobry czas.Mam nadzieje ze obedzie sie bez lezenia w szpitalu;-)!!!
Anni-no to sie wzielas za pichcenie;-)Powodzenia przy garach:-D
Toska-Tadek jak dla mnie nie bardzo ale za to Kajetan.hmmmmmmmmmm....:sorry:Znam super Kajetana i moze dlatego mam sentyment do tego imienia;-)A goszczenia sie po wigiliach zazdraszczam bo jak na razie to ja przygotowuje wigilie dla klietow:-p
No i taka pore dziwna sobie wygospodarowalam na zlozenie Wam swiatecznych zyczen:-pPo pracy,lecz przed skonczeniem gotowania na dzis a polozeniem sie spac:-D

Kochane babeczki !!!!!
Niech pod swiateczna choinka znajdzie sie szczescie,radosc i wzajemne zrozumienie:tak:Zebyscie swieta spedzily w cieplym gronie najblizszych Wam osob:tak:Niech uplyna spokojnie i przyniosa ukojenie:tak:Zeby kazda chwila byla taką do ktorej chce sie powracac stokroć!!!!

Njo!!!Tego Wam zycze z calego serduszka:tak::tak::tak:

Koncze gotowac i lece do wyrka bo zaraz trzeba wstac i gotowac:-D
Buuuuuuuuuźźźźźźźźźki kochane moje:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny zycze wam
rodzinnych, radosnych i cieplych
Swiat Bozego Narodzenia

:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Christmas_Street.gif

Ja również życze Wam wszystkim spokojnego świątecznego czasu.

My tylko dziś na chwilkę jedziemy do mojej mamy, potem już jesteśmy w domu. Napewno tu nikogo nie będzie ale ja będę zaglądać. Co byśmy głodni w domu nie siedzieli w ten długi weekend wczoraj ugotowałam grochówkę, jutro upieczemy karczek. I jakoś zleci.

Mój D normalnie dziś wybył do pracy, wiec my z Zu szykujemy się na normalny spacerek....

Buziaki dla Wszystkich.

Witajcie, nie było mnie tutaj chyba z pół roku. Żeby sobie zycie polepszyć i mieć zero czasu wolnego wystarczy otworzyć własną firmę ;-) Mieszkamy już we własnym domku, właśnie przygotowujemy pierwszą wigilię u siebie. Franuś jest bardzo grzeczny i samodzielny, własnie wyprowadził się do swojego pokoju i dużego łóżka :-) Zdjęć trochę po świętach. Wszystkie WAS pozdrawiam, a przede wszystkim chciałam żyć WESOŁYCH i RODZINNYCH ŚWIĄT!
Ps. Kto się dochował nowej pociechy?

Kochane życzę Wam, aby "Wesołych Świąt" i "Szczęśliwego Nowego Roku" nie były tylko życzeniami, ale prawdziwie się spełniły !!!!!!

Buziaki
Karolina i Zuzia

Kochane moje,

Z okazji tych pięknych Świąt życzę Wam dużo radości, miłości i szczęścia. Niech Wam się wszystko udaje a marzenia stają się rzeczywistością.
Jagoda, Tomek, Weronika i Madzia

Witam się o kilko kilogramów cięższa:-p.

Napiszę tylko co powiedział wczoraj do mnie mój synek, kiedy przymierzyłam piżamę (fakt, troszke za duża): " Mamusiu, dlaczego przebrałaś się za słonika???":eek::eek::eek:
pozostawię bez komentarza .............

jeszcze tylko jutro i koniec z jedzeniem ;-)

reklama
Do góry