reklama
mój daleki kuzyn!!!!Urodzilo sie nam dziecko tralalalal!!!!!!!!!!!!
Taaak sie ciesze))
Jola jest kuzynką mojego taty ;-)
Noż kurka, myślałam że będę pierwsza z tymi wieściami a tu mnie Gingeros uprzedziła!!!
Biedna Jolcia, że też zawsze najlepsze żarcie musi Ją minąć.
Ale jeszcze dodam, że Albert urodził się o 0.45 i podobno bardzo jest do Maksa podobny.Jak na razie donieśli Go Joli z rana na 5 minut.;-)
Biedna Jolcia, że też zawsze najlepsze żarcie musi Ją minąć.
Ale jeszcze dodam, że Albert urodził się o 0.45 i podobno bardzo jest do Maksa podobny.Jak na razie donieśli Go Joli z rana na 5 minut.;-)
Alberciku Kochany, witaj i rośnij zdrowo!!!
Ostatnia edycja:
kto rano wstaje, temu forum pisanie dajeNoż kurka, myślałam że będę pierwsza z tymi wieściami a tu mnie Gingeros uprzedziła!!!
Joluś GRATULACJE!!!
No to nici z obżarstwa ale... narobić się z przygotowaniami też już nie musisz A niech teraz spróbują wokół Was nie skakać wszyscy!
Cieszę się, że już jesteście w komplecie i że dobrze poszło - teraz duuużo zdrówka i sił dla Ciebie!!! :*
anni powiem Ci, że Ty masz jakichś dziwnych znajomych w pl Ja tam nie znam ludzi, którzy nie dojadają, a wydają na kafelki Moi znajomi albo są akurat ześwirowani bo mają małe dzieci (ale to im przejdzie - świr, nie dzieci ;-)), albo są w ciąży, więc świrują jeszcze bardziej (ale to jak wyżej), albo zajmują się karierą i kafelki stanowią dla nich temat na 5 sekund, które to poświęcają na zlecenie odpowiednich prac ;-) I jakoś tak nigdy mi do głowy nie przyszło oprowadzać kogoś po łazience, ani też nie byłam oprowadzana
Kochana - pora wymienić starych/dziwnych znajomych na nowych ;-)
Trzymam kciuki, żeby badania Twojej mamy poszły szybko i pomyślnie
I wena mi się skończyła...
No to nici z obżarstwa ale... narobić się z przygotowaniami też już nie musisz A niech teraz spróbują wokół Was nie skakać wszyscy!
Cieszę się, że już jesteście w komplecie i że dobrze poszło - teraz duuużo zdrówka i sił dla Ciebie!!! :*
anni powiem Ci, że Ty masz jakichś dziwnych znajomych w pl Ja tam nie znam ludzi, którzy nie dojadają, a wydają na kafelki Moi znajomi albo są akurat ześwirowani bo mają małe dzieci (ale to im przejdzie - świr, nie dzieci ;-)), albo są w ciąży, więc świrują jeszcze bardziej (ale to jak wyżej), albo zajmują się karierą i kafelki stanowią dla nich temat na 5 sekund, które to poświęcają na zlecenie odpowiednich prac ;-) I jakoś tak nigdy mi do głowy nie przyszło oprowadzać kogoś po łazience, ani też nie byłam oprowadzana
Kochana - pora wymienić starych/dziwnych znajomych na nowych ;-)
Trzymam kciuki, żeby badania Twojej mamy poszły szybko i pomyślnie
I wena mi się skończyła...
reklama
E
efilo
Gość
Ale trafiłam na super wieści!
Cudownie. Będzie jak dzieciątko pod choinką!
Dzień dobry wszystkim!
Cudownie. Będzie jak dzieciątko pod choinką!
Dzień dobry wszystkim!