reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Albercik urodził się w nocy :-D dostał 10 pkt, waga 3500g, długość 55 cm
Mamusia i synek czują się w miarę dobrze :tak::laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Jesuniu!
Witaj na swiecie kruszynko kochana:-):-):-)
Czekalysmy na ciebie!!!!!:tak:
Mama nie poje sobie swiatecznych potraw no ale...jakie szczescie na wigilie,wszyscy w kaplecie!

Caaaalusy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

Noż kurka, myślałam że będę pierwsza z tymi wieściami a tu mnie Gingeros uprzedziła!!!:wściekła/y::crazy::-D

Biedna Jolcia, że też zawsze najlepsze żarcie musi Ją minąć.:-D

Ale jeszcze dodam, że Albert urodził się o 0.45 i podobno bardzo jest do Maksa podobny.:tak:Jak na razie donieśli Go Joli z rana na 5 minut.;-)

Alberciku Kochany, witaj i rośnij zdrowo!!!

Ostatnia edycja:
Joluś GRATULACJE!!!
No to nici z obżarstwa ale... narobić się z przygotowaniami też już nie musisz :-p:-D A niech teraz spróbują wokół Was nie skakać wszyscy! :-D
Cieszę się, że już jesteście w komplecie i że dobrze poszło - teraz duuużo zdrówka i sił dla Ciebie!!! :*

anni powiem Ci, że Ty masz jakichś dziwnych znajomych w pl :-p Ja tam nie znam ludzi, którzy nie dojadają, a wydają na kafelki :sorry: Moi znajomi albo są akurat ześwirowani bo mają małe dzieci (ale to im przejdzie - świr, nie dzieci ;-)), albo są w ciąży, więc świrują jeszcze bardziej (ale to jak wyżej), albo zajmują się karierą i kafelki stanowią dla nich temat na 5 sekund, które to poświęcają na zlecenie odpowiednich prac ;-) I jakoś tak nigdy mi do głowy nie przyszło oprowadzać kogoś po łazience, ani też nie byłam oprowadzana :sorry:
Kochana - pora wymienić starych/dziwnych znajomych na nowych ;-)
Trzymam kciuki, żeby badania Twojej mamy poszły szybko i pomyślnie :tak:

I wena mi się skończyła...

reklama
Do góry