kachasek
matka-wariatka :)
mi mają dziś przywieźć narożnik po południu, ciekawe co ja z nim zrobię pytałam już kolegi czy w razie czego przyjdzie, więc jak coś to pomoc dla kierowcy mam, ale nie wiem o której ma facet przyjechać i d... prosiłam żeby przyjechał wieczorem jak już mąż będzie ale póki co odpowiedzi nie mam :/Dzagud do klasy specjalnej chodzą dzieci z upośledzeniem umysłowym (przynajmniej w stopniu lekkim) więc nie sądzę żeby chłopiec takowe miał
Jeśli rzeczywiście ma ADHD to albo kwalifikuje się do klasy integracyjnej (wtedy jest na lekcjach drugi nauczyciel tzw. wspomagający), albo może mieć zalecenie nauczania indywidualnego
No ale my tu możemy sobie gdybać, a bez opinii z poradni guzik można zrobić
Kurka wzięło mnie na czekoladę i już pół wciągnęłam zdarzyło mi się to pierwszy raz w ciąży (licząc wszyskie trzy)
Ano i dzwonili ze sklepu, że przywiozą za godzinkę meble a ja sama w domu niech któraś podrzuci chłopa, bo potrzebuję do wniesienia ;-)
Jola jakby ci czekoladki zabrakło to zapraszam do siebie. wpadliśmy w dzień wyjazdu do domu do sklepu przy fabryce Ritter Sport i wytargaliśmy jakieś 5kg czekolad
Ostatnia edycja: