reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Ano wyemigrujemy do Babci na jakieś 5 dni. Nie wiem jak ja tam tyle czasu wytrzymam, ale jak trza to trza. Tylko bez kompa będę i nie pogadamy.:-(

reklama
Dzagud no to rzeczywiście wyzwanie logistyczne przed tobą ;-)
U nas remont ciągnie się już rok :szok: i mam nadzieję, że do grudnia zdążymy :eek:

Heloł,jestem zyje i odpoczywam bo mam 2 dni wolnego:tak:

Egzaminu nie zdalam:wściekła/y:A raczej wogole mnie o niego nie dopuscili,bo zapomnialam wziac ze soba jednego dokumentu:wściekła/y:Nawet Bartek pytal czy moge zaczac pisac testy a on w tym czasie dowiezie,na co pani biurokratka odrzekla ze ona musi zobaczyc ten papier wlasnie w tej chwili przed przystapieniem do egzaminow:wściekła/y:No i wszystko przepadlo,kasa,czas i teraz znowu musze czekac 3 tygodnie na nawy egzamin.Jak tak dalej pojdzie to prawo jazdy bede miala za 5 lat:-pMyslalam ze Bartek mnie ukatrupi,taki byz zly hehe.
Amelia juz prawie odpieluchowana(bez wiekszych problemow)Nawet na dwor juz chodzimy bez pieluszki,jednak na noc zakladamy;-)
Sorga-witaj po stu latach:tak:Ogromnie gratuluje fasolki w brzuszku:-)A czy Eryczek juz jest swiadomy ze niedlugo mama i tata bedą do podzialu?:-D
Dzagud-no to ja juz chyba nigdy nie wyrwe tych osemek.Po Twoim poscie obawiam sie ze nie zdecyduje sie nigdy:-DA tak serio to zycze aby bol szybko przeszedl.No i zebysscie jak najszybciej uporali sie z remontem;-)
Anni-wiesz co a moze Suri tak odreagowywuje sytuacje w domu:confused:Wiesz choroba to jedno,ale dzieci zawsze wyczuwaja stres i nerwy.Moze o to chodzi?No i zdroweczka dla Was obu zabki.
Jolka-Czy Wy nadal jedziecie do Ustki?Mam na mysli to skrocenie urlopu?Tobie sie nalezy odpoczynek(szczegolnie w takim towarzystwie:tak:)
Esia,Olla-ja to nawet takiej pogody wkratke zazdraszczam bo u mnie 20h nadobe leje:angry:A dzieciarnia sluchac sie tam rodzicow bo przyjade:-D

Livka ma stłuczony miesien nad obojczykiem uderzenie wózeczkiem dla lalaek:szok:,myslałam ze to zlamany obojczyk
Unas wczoraj nawałnica jakkoniec swiata ,powyrywane drzewa,itp.strasne:wściekła/y:

Goska :szok: - Biduleczka. Caluski dla LIVCI.:tak:

Elmaluszku - No przykro mi Slicznotko.... Zdasz za 2 razem! :tak:A z biurokracja tak jest:sorry:
powiedz mi kochana - ile kocztuje w ogole egzamin?

Jesli chodzi o Su - to nie mysle, ze to sytuacja w domu. Dlatego, ze hehehe
sytucja w domu jest normalna. :-D Serio. Mam stosunek dystansowy i szczerze mowiac, jak Wam sie wyzale to po mnie splywa...Wiec, jest ok. Nie mysle by cos Su odczuwala. Ja nigdy przy dziecku nie krzycze. Zreszta ja raczej w ogole nie krzycze.:sorry: G to juz w ogole - moze jedynie co to jest ukasliwy i wredny a ja bardzo dyplomatycznie z nim gadam.

Ostatnia edycja:
Testy kosztuja 31 funtow a jazda chyba 56;-)

Ja lece z kundzikiem na dwor bo cos nie pada(ale chmurska sa i to ciomne)Chyba to musze w kalendarzu zapisac:-DMoze chociaz z godzinke uda nam sie podworzowac:-p

Hejka!!!
:)))

Nie nadrobilam bo tyyyyle atrakcji w Kurwii ze szok :p
Nakupilam olejkow do opalania i co sie wysmaruje to zaczyna blyskac i grzmiec heheh :D
Nieee, nie jest zle,nawet spieklam ramionka.

Esia cudna choc czasu nie bardzo mamy dla sia,dzis sie na pifko wybieramy jak dzieciarnia padnie,huura:)
Piotrus rozgadany ze szok,powtarza wszystko,jest sliczny,madry i grzeczny :)
Malgonia...no brak mi slow zachwytu,taki uroczy skrzacik,usmiechniety pysio ma caly czas a najfajniejsza ma minke jak sobie nie pospi heheheh :p
Chyba mnie dzieci lubia,Malgonia wyciaga raczki do mnie a Piotrus zwie ''pania od lodow'' hehe bo mu pociskalam kreconego i fajnie bylo :D :p

Ojjjj Amelka wstala....ale ja to sram,mama poszla :D
Ja to mam labe,zyc nie umierac :)

Tesknie za Wami i obiecuje ze sie poprawie z frekwencja na forum jak sie wyszalaeje :)

Buziole :***

reklama
Dzagud, już współczuję remontu. Właśnie najgorzej to logistycznie dobrze zaplanować, co wywieźć, co gdzie upchnąć i co z dziećmi?!!!:szok::wściekła/y:
U nas nadal trwa, i zaraz oszaleję chyba przez to. Wczoraj już Wojtka zabrałam do domu, bo mojej mamie się urlop skończył i koczuje maluch z nami na dole u teściów na pudłach siedzimy:wściekła/y::szok:
Dziś S meble składa, może dzisiaj się coś ruszy z układaniem, trzeba się bujać bo jutro lub pojutrze teście wracają.

Ahhha no powitać Sorgę, czarownicę jedną, co nam tak zaginęła;-)
Gratulacje fasolki.

Uciekam Kochane, idę sprzątać.

Do góry