reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
no niezle ceny. To juz to Mrzezyno tansze;-) Moze za rok sie porwiemy? wezmiemy razem sypialny, dziewczyny razem sie upchnie, my z malzami;-)

Caly przedzial nasz..hehe:-)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki:-)
W końcu mam chwilę żeby do Was napisać. Odespałam sobotnie wesele i jestem i wracam do żywych:-)
Olla Esia odpoczywajcie ile się da i czekamy na zdjęcia:-) A i życzę lepszej pogody, bo u nas właśnie burza:szok:
Elmaluszku cieszę się, że z Amelki paluszkiem już lepiej:tak::-)
Kciuki odpalone za Twoje prawko:tak::-)
Gingeros wielkie brawa dla Antonka za siku na nocnik:tak::tak::tak::-):-):-)
Iza baw się dobrze z rodzinką:tak:;-)
Anni i jak Su się czuje? Co powiedział lekarz?
Anielap aż się zmęczyłam czytając Twojego posta o lekarzach:szok::angry: I rozumiem Twoje wnerwienie na panią alergolog:wściekła/y:
Dzagud wszystkiego najlepszego dla Madzi z okazji imienin:-) I to, że wyjęłaś wór z ciuchami to przecież zawsze krok do przodu z pakowaniem;-)Najwyżej weźmiesz nieuprasowane;-):-)W końcu są wakacje:tak:;-)
Jola ale będziesz miała piękny ogródek:-):tak: Czekamy na zdjęcia:-)
Fantazja super wygląda ten domek w Krynicy:tak::-)
U nas właśnie przeszła burza, ale raz to tak walnęło, że aż Wiki podskoczyła. I cały czas powtarzała: ale pada deszcz, ale pada deszcz... :-D:-D Powiem Wam dziewczyny, że Jej się buzia nie zamyka, aż dzisiaj jakiś facet w sklepie zapytał się ile ma lat. Ja odpowiadam, że 2 to był w szoku.
Miłej nocki:-)

Witam serdecznie po około 100-letniej przerwie :) Chciałam sie przywitac i pochwalić , bo Pani doktor juz pozwoliła rozesłac dobra wiadomość w świat :) jak suwaczek pokazuje będziemy z Kotem mieli drugą dzidzię:) Zamierzam więc sie po wolutku reaktywować i ponadrabiac może troszke braków:-D
Widze wiele nowych nicków ale i stare wyjadaczki czerwcówki tez się mocno trzymają. Całuje wszystkie serdecznie:)

Babo wstrętna!!! Czy mam rozumieć że mój wczorajszy list na NK ruszył Twoje sumienie???:-D Gratuluję bardzo bardzo bardzo! I mam nadzieję że nie załatwisz sprawy jak Blanes, która pochwaliła się jakieś 1,5 miesiąca temu drugą dzidzią i ... ponownie zniknęła.:crazy: Buziaki dla Ciebie, Kota i Ziomalka i mam nadzieję że jednak się reaktywujesz.:tak:

A co do dzidzi, to czy i tym razem nieważne jakiej płci: "byle tylko był to zdrowy chłopak", czy tym razem do parki?

Witajcie,
u nas goście goście.. jedni wyjechali wczoraj po południu a dziś następna tura przyjeżdża.Czarek w siódmym niebie, bo jest w centrum zainteresowania i ma kuzynów do zabawy. Jeździ od dwóch dni na swoim laufradzie i tak mu się to spodobało, że rano z rowerem w piżamie już pod drzwiami stoi (chociaż jak go pierwszy raz zobaczył to omijał szerokim łukiem i nie chciał wsiąść):-D No i wreszcie woła siusiu i kupkę na nocnik, pielucha jest tylko do spania, a na dworze ma majteczki.:happy:

Sorga witaj kochana i gratulacje ogromne!:-)

wiadomośc na nk dostalam dziś i nwet odpisalam, bo niestety wczoraj to mnie spiaczka ciazowa zmogla o 18.00, i nie krzykac tu na mnie bo ja to ciezarna swieta krowa teraz, a po za tym jeszczesie zamkne w sobie i bedzie draka:p :*

Oczywiście że płeć nie gra roli, na imie bedzie miał Igor, Oskar albo Hubert :p

Ty i zamykanie się w sobie???? Buahahahahaha!!!:-D:-D:-D A poza tym kto tu krzyczy co?????:angry::wściekła/y::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:;-):-D Nie, no naprawdę czekam tu bardzo na Ciebie!
A na płeć widzę poglądów nie zmieniłaś???? Nie chcesz małej księżniczki????:eek:

reklama
Sorga kochana WITAJ! :-D GRATULACJE OGROMNE.

No moze to nasze forum odzyje troche ;-)

JA sie melduje @ jest i ma sie dobrze ;-) Nie powiem kamien z serca spadl tak mocno, ze az w piwnicy wyladowal. :-D

poza tym Su i usnela na chwile i ja lece ja wlasnie malpowac poki mam okazje.

Caluski kobitki,

Do góry