reklama
A proszę Cię uprzejmie:
Urlop w Wojskowym Domu Wypoczynkowym - Rogowo. Wypoczynek przez cały rok. -
Urlop w Wojskowym Domu Wypoczynkowym - Rogowo. Wypoczynek przez cały rok. -
Cześć dziewczynki:-)
W końcu mam chwilę żeby do Was napisać. Odespałam sobotnie wesele i jestem i wracam do żywych:-)
Olla Esia odpoczywajcie ile się da i czekamy na zdjęcia:-) A i życzę lepszej pogody, bo u nas właśnie burza
Elmaluszku cieszę się, że z Amelki paluszkiem już lepiej:-)
Kciuki odpalone za Twoje prawko:-)
Gingeros wielkie brawa dla Antonka za siku na nocnik:-):-):-)
Iza baw się dobrze z rodzinką;-)
Anni i jak Su się czuje? Co powiedział lekarz?
Anielap aż się zmęczyłam czytając Twojego posta o lekarzach I rozumiem Twoje wnerwienie na panią alergolog
Dzagud wszystkiego najlepszego dla Madzi z okazji imienin:-) I to, że wyjęłaś wór z ciuchami to przecież zawsze krok do przodu z pakowaniem;-)Najwyżej weźmiesz nieuprasowane;-):-)W końcu są wakacje;-)
Jola ale będziesz miała piękny ogródek:-) Czekamy na zdjęcia:-)
Fantazja super wygląda ten domek w Krynicy:-)
U nas właśnie przeszła burza, ale raz to tak walnęło, że aż Wiki podskoczyła. I cały czas powtarzała: ale pada deszcz, ale pada deszcz... Powiem Wam dziewczyny, że Jej się buzia nie zamyka, aż dzisiaj jakiś facet w sklepie zapytał się ile ma lat. Ja odpowiadam, że 2 to był w szoku.
Miłej nocki:-)
W końcu mam chwilę żeby do Was napisać. Odespałam sobotnie wesele i jestem i wracam do żywych:-)
Olla Esia odpoczywajcie ile się da i czekamy na zdjęcia:-) A i życzę lepszej pogody, bo u nas właśnie burza
Elmaluszku cieszę się, że z Amelki paluszkiem już lepiej:-)
Kciuki odpalone za Twoje prawko:-)
Gingeros wielkie brawa dla Antonka za siku na nocnik:-):-):-)
Iza baw się dobrze z rodzinką;-)
Anni i jak Su się czuje? Co powiedział lekarz?
Anielap aż się zmęczyłam czytając Twojego posta o lekarzach I rozumiem Twoje wnerwienie na panią alergolog
Dzagud wszystkiego najlepszego dla Madzi z okazji imienin:-) I to, że wyjęłaś wór z ciuchami to przecież zawsze krok do przodu z pakowaniem;-)Najwyżej weźmiesz nieuprasowane;-):-)W końcu są wakacje;-)
Jola ale będziesz miała piękny ogródek:-) Czekamy na zdjęcia:-)
Fantazja super wygląda ten domek w Krynicy:-)
U nas właśnie przeszła burza, ale raz to tak walnęło, że aż Wiki podskoczyła. I cały czas powtarzała: ale pada deszcz, ale pada deszcz... Powiem Wam dziewczyny, że Jej się buzia nie zamyka, aż dzisiaj jakiś facet w sklepie zapytał się ile ma lat. Ja odpowiadam, że 2 to był w szoku.
Miłej nocki:-)
Witam serdecznie po około 100-letniej przerwie Chciałam sie przywitac i pochwalić , bo Pani doktor juz pozwoliła rozesłac dobra wiadomość w świat jak suwaczek pokazuje będziemy z Kotem mieli drugą dzidzię Zamierzam więc sie po wolutku reaktywować i ponadrabiac może troszke braków
Widze wiele nowych nicków ale i stare wyjadaczki czerwcówki tez się mocno trzymają. Całuje wszystkie serdecznie
Widze wiele nowych nicków ale i stare wyjadaczki czerwcówki tez się mocno trzymają. Całuje wszystkie serdecznie
Babo wstrętna!!! Czy mam rozumieć że mój wczorajszy list na NK ruszył Twoje sumienie??? Gratuluję bardzo bardzo bardzo! I mam nadzieję że nie załatwisz sprawy jak Blanes, która pochwaliła się jakieś 1,5 miesiąca temu drugą dzidzią i ... ponownie zniknęła. Buziaki dla Ciebie, Kota i Ziomalka i mam nadzieję że jednak się reaktywujesz.
A co do dzidzi, to czy i tym razem nieważne jakiej płci: "byle tylko był to zdrowy chłopak", czy tym razem do parki?
A co do dzidzi, to czy i tym razem nieważne jakiej płci: "byle tylko był to zdrowy chłopak", czy tym razem do parki?
Witajcie,
u nas goście goście.. jedni wyjechali wczoraj po południu a dziś następna tura przyjeżdża.Czarek w siódmym niebie, bo jest w centrum zainteresowania i ma kuzynów do zabawy. Jeździ od dwóch dni na swoim laufradzie i tak mu się to spodobało, że rano z rowerem w piżamie już pod drzwiami stoi (chociaż jak go pierwszy raz zobaczył to omijał szerokim łukiem i nie chciał wsiąść) No i wreszcie woła siusiu i kupkę na nocnik, pielucha jest tylko do spania, a na dworze ma majteczki.
Sorga witaj kochana i gratulacje ogromne!:-)
u nas goście goście.. jedni wyjechali wczoraj po południu a dziś następna tura przyjeżdża.Czarek w siódmym niebie, bo jest w centrum zainteresowania i ma kuzynów do zabawy. Jeździ od dwóch dni na swoim laufradzie i tak mu się to spodobało, że rano z rowerem w piżamie już pod drzwiami stoi (chociaż jak go pierwszy raz zobaczył to omijał szerokim łukiem i nie chciał wsiąść) No i wreszcie woła siusiu i kupkę na nocnik, pielucha jest tylko do spania, a na dworze ma majteczki.
Sorga witaj kochana i gratulacje ogromne!:-)
wiadomośc na nk dostalam dziś i nwet odpisalam, bo niestety wczoraj to mnie spiaczka ciazowa zmogla o 18.00, i nie krzykac tu na mnie bo ja to ciezarna swieta krowa teraz, a po za tym jeszczesie zamkne w sobie i bedzie draka :*
Oczywiście że płeć nie gra roli, na imie bedzie miał Igor, Oskar albo Hubert
Oczywiście że płeć nie gra roli, na imie bedzie miał Igor, Oskar albo Hubert
Ty i zamykanie się w sobie???? Buahahahahaha!!! A poza tym kto tu krzyczy co?????;-) Nie, no naprawdę czekam tu bardzo na Ciebie!
A na płeć widzę poglądów nie zmieniłaś???? Nie chcesz małej księżniczki????
A na płeć widzę poglądów nie zmieniłaś???? Nie chcesz małej księżniczki????
reklama
anni
Fanka BB :)
Sorga kochana WITAJ! GRATULACJE OGROMNE.
No moze to nasze forum odzyje troche ;-)
JA sie melduje @ jest i ma sie dobrze ;-) Nie powiem kamien z serca spadl tak mocno, ze az w piwnicy wyladowal.
poza tym Su i usnela na chwile i ja lece ja wlasnie malpowac poki mam okazje.
Caluski kobitki,
No moze to nasze forum odzyje troche ;-)
JA sie melduje @ jest i ma sie dobrze ;-) Nie powiem kamien z serca spadl tak mocno, ze az w piwnicy wyladowal.
poza tym Su i usnela na chwile i ja lece ja wlasnie malpowac poki mam okazje.
Caluski kobitki,