reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Hej!!!
Esia zazdroszę :tak:
Właśnie wświadomiłeś mi, że ja nie posiadam elektronicznej niani :no: no i jak tu posiedzieć wieczoram na świeżym powietrzu :szok:

Dzagud niech Madzia pociągnie może się chłopak zawstydzi i nie będzie się tak obnosił ;-):-D:-D:-D
A co do prasowania, to zastanawiałam się czy jest może dostępne żelazko w tej naszej willi, bo ja mam same gniecące się ciuchy i nawet jak wyprasuję, to pewnie dojadą pogniecone :wściekła/y:
Wogóle to pozmieniali mojemu chłopu zmiany (po raz kolejny zresztą):wściekła/y: i nie wiem czy pierwszego do pracy jeszce nie pójdzie :angry: nic to zobaczymy, jakby co to spróbujemy przesunąć wyjazd o jeden dzień :baffled:

reklama
Oj Gośka jak ja bym taki olew chciała...:-D

Jolka, też liczę na żelazko, bo ja w ogóle pognieciona pojadę....:baffled:
I proszę mi się nie wygłupiać z opóźnieniem wyjazdu - i tak króciutko będziecie.:-(

Dziewczynki, chciałam powiedzieć że moje panienki są już umieszczone w tej galerii twarzy do której robiłam im zdjęcia i można na nie głosować sms'em.;-)Jakbyście chciały zmarnować po 1,22 PLN na każdą to możecie im pomóc wygrać jakąśtam nagrodę miesiąca (a i dla głosujących też jest jakieś losowanie nagród).
Na Magdę wysyła się kod: atv1387jaz
Na Weronikę: atv1398jaz
Oba na numer 7135.

Dzagud jeśli wyjedziemy w niedzielę, to zostaniemy dzień dłużej ;-) jeśli oczywiście tak się da :sorry:
Chciałam się wam pochwalić, że Zyguś zaczął stukać :tak::-D

No i był dziś u nas wuja na kawce i po raz kolejny się nasłuchałam jak piękny ogródek mam :-) ach duma mnie rozpiera :-p

Jolka, to gratulacje pięknego ogródka - dawaj zdjęcia cobyśmy i my popodziwiały.:tak:
A tym Zygusiem mnie nie denerwuj, bo wykraczesz!!!:crazy::-D

Dzagud poprzednie dwa razy mówiłam, że będzie dziewczynka :-D a poza tym jak ktoś ma formę na pustaka to cegły nie zrobi :-p:-D

Witam!!!
Dołączam do żywej dyskusji;-)

Ciężko mi się do kompa dostać jak maż w domu:-(
Zuzka jeszcze nie śpi i sie włóczy po mieszkniu taki duszek mały...
Zrobiliśmy jej dzisiaj zdjęcie do paszportu i jutro przy okazji alergologa załatwimy mnóstwo innych spraw, w tym paszport dla Zu.

Dzagud głosy na Twoje dziewczyny oddane. Napisz jeszcze czy można więcej niż jeden... Mąż ma firmowy telefon;-):-D

Jolka dawaj foteczki ogródka, też będziemy sadzić ochy i achy:tak::tak::tak: I pierwsze ruchy już masz... Pamiętam to uczucie... Błogo mi....

Gośka fajne takie olewactwo;-)

Esia czy pierwszy kacyk malutki już zaliczony po piwku;-)

Cała reszta... hop....hop... meldować się:angry:

hej dziewczyny, ja was podczytuje ale nieregularnie, przygotowuje sie bo jutro przyjezdza rodzinka z PL :-) HURA!!!! No i sprzatam, gotuje, przygotowuje spanie itd. Jestem taka happy, ale bedzie sie dzialo :tak::tak::tak: Pogoda piekna :-)
wszystkie babeczki co sie wczasuja lub planuja-zyczymy super zabawy :tak:
dla wszystkich buziaki, bede pewnie podczytywac co u was ale musze sie nacieszyc ferajna wiec pewnie nie bede sie wiele odzywac, papa.

Izka, ale fajnie.:tak:Cieszę się z Tobą i życzę udanego pobytu rodzinki.:-)
Anielap, dziękujemy bardzo. Pewnie że można więcej niż 1, ale wiesz, każdy sms to 1,22, więc jeden to nie bankructwo, ale na więcej namawiać nie będę.;-)Noooo, chyba że firmowy telefon.;-)
A przy okazji, na co Wam paszport? Tak na wszelki słuczaj robiliście czy gdzieś się wybieracie?

reklama
Pierwsza kłótnia za nami, a mąż jest w domu dopiero 3dzień;-) Jak ja znosę te 6kolejnych, niewiem:no:

Izka ale fajnie będzie z rodzinką... Ciszę się razem z Tobą i miłej zabawy życzę.

Dzagud tak sobie z m myśleliśmy że we wrześniu jak będzie już po rozprawie w sądzie... i oczywiście choć trochę pozytywnie, to może na tydzień choć gdzieś do Chorwacji pojedziemy. No przecież po takiej batali coś nam się dobrego należy.... Ale to jeszcze tylko w planach.... A paszport warto by mieć już teraz dla Zu.
Telefon służbowy m już uruchomiony;-)

No i muszę kompa już zwolnić...:-(​

Do góry