reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

I ja się witam.
Nie powiem, bo wyspana to jestem:tak::-)
Zasnęłam chyba ok. 23.00, spałam dziś do 7.30. Bajka co?:-D
Idę wcisnąć młodemu jakieś śniadanie.
Miłego dnia Wszystkim.

reklama
Cześć wszystkim. Esia, Ty pijaku jeden.:-p:-D
U nas też nocka dziś spokojna - Magda przyszła do naszego wyra już nad ranem. Ale chyba zmarzła trochę, bo jak taki upał to śpi w samym body i praktycznie Jej nie przykrywam - bo nawet jeśli to i tak się zaraz odkopie. I taka zimniutka była:-D, okryłam Ją kołderką na ogrzanie i pospała aż do 7.30.:szok: Ale nie mam się co martwić - jutro sobota to już o 6tej na nogach będzie.:baffled:

A my właśnie wstałyśmy, i mimo pobudki od 4-ej do 5-ej nawet czuję się wyspana. I śniadanko już zjedzone, Natalia migiem wsunęła kanapkę, chyba głodna była.
Ufff dzisiaj kolejny upalny dzionek:-):-)

Mela tez ladnie cala nocke przspala :)
Ja poszlam spac pozno,bo pozar byl spory trzy domki dalej!
Dziwie sie ze Mela sie nie obudzila,pod jej oknami staly wozy strazackie.
O 24 .00 zadzwonil mi budzik ktorego nigdy nie uzywamy<amela przy nim tez nie majstruje bo za wysoko, kilka minut pozniej ogien juz szalal.Dziwne co?Ktos mnie ostrzegl?
Ja tam nie wierze w takie nadprzyrodzone cuda la Janusz i jego rodzina i owszem,a odkad mieszkam w tym domu to rozne dziwne rzeczy sie dzialy...serio .

No!Juz prawie spakowanam,jeszcze tylko drobiazgi,typu smoczek,butelka...tak sie denerwuje ze oddechu glebokiego wziasc nie moge bo brzuch boli:)

Olla, a co Ty tu jeszcze robisz???? Kiedy wyjeżdzacie? Wy w końcu autem czy nie? Trzymam kciuki by wszystko gładko poszło.

A na moje dzieci te upalne dni jakoś nasennie działają - śpią mi obaj w dzień w tym samym czasie po 3-4 godziny, aż zaczęłam książki czytać:happy2: Nocki też fajne bo tylko Tymcio około 4 przychodzi przytulić się do cyca i śpimy do 8.
Wczoraj byliśmy na rehabilitacji - odetchnęłam z ulgą bo okazuje się że nic strasznego młodemu nie dolega i wystarczą ćwiczenia w domu plus raz na trzy tygodnie do kontroli u rehabilitantki. Jeszcze tylko żeby za tydzień kontrola u ortopedy dała pozytywne wieści.

Jola
nóżki w górę i ani się waż w taki upał w ogródku coś robić - co najwyżej bądź projektantem i nadzorcą wykonania. A piwko polecam Lecha białego - smakuje jak piwo a nie ma alk. ja się prawie co wieczór raczę :-)

Olla, Esia dobrej podróży życzę i oczywiście udanych wakacji!!!

reklama
Oj Lesiu biały jest jak prawdziwe piwko hmmmm, też lubiem i też popijam.
Olla co to za dziwne rzezcy ja bym trochę się bała. Milego lotu i udanego wypoczynku.
A dziś to faktycznie straszna duchota i upał.

Do góry