reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Ciężko będzie z tym zamajtkowaniem mojego szkraba, bo jemu mokre majtki w ogóle nie przeszkadzają:baffled::confused::shocked2:
A do tego mam wrażenie że z pełną premedytacją leje w majtki:dry:, poza tym odkąd zakładam mu majtki (tzn. od dwóch dni), nocnik jest jego największym wrogiem, a wcześniej chętnie na nim siedział i dokładnie wiedział do czego służy:dry:. No nie wiem co robić:baffled: Może poczekam jeszcze trochę.........:zawstydzona/y:

Anielap trzymam kciuki, jestem pewna, że doktorki dadzą Ci coś, co pomoże:tak:, nie martw się kochana.

Elmaluszku gratki odpieluchowywania:tak:

Esia współczuję bólu głowy:-( Wiesz co mi zawsze pomaga: zimny okład z kilkoma kroplami octu. Sposób mojej prababci:tak:

Kingug daj znać co powiedział lekarz o tych krotskach Wikusi. Stasiek też ma na dekolcie, ale ja obstawiam od śliny - piatki mu idą i ślini się niczym buldoczek.

Szopka trzymam kciuki za powrót drzemek Czarka:tak: Ja chodziłam ze Stasiem na rehabilitację na Działdowską do bardzo fajnej babeczki, ale to chyba za daleko dla Ciebie. A metody niestety nie pamiętam:zawstydzona/y:

Zdrówka dla Suri:tak:, a dla Ciebie anni cierpliwości dla G.;-)

Miłego wieczoru kochane:-)

reklama
Hej laseczki

Ja dzisiaj tylko o nas bo ciezki i bardzo stresujacy dzien za mna a szczegolnie za Amelka:-:)-:)-(Przytrzasnela paluszek drzwiami pare minut po 13(Anni-chwile po tym jak skonczylysmy rozmawiac).Od razu szpital i dopiero wrocilismy.Zaliczylismy w sumie 2 szpitale i jutro Amelka bedzie miala zabieg pod narkozą:-(Prosze trzymajcie kciuki bo mnie ta narkoza przeraza.Paluszek rozciety az do kosci.Nawet nie wiem jak to opisac.Paznokiec trzyma sie tylko na kawaleczku opuszka(w miejscu gdzie obcinamy paznokcie) i caly podważony do gory wlacznie z ta czescia ktora powinna byc pod skorka.Lekarze zadecydowali o zabiegu poniewaz mowia ze jesli go zerwa to Amelka juz nigdy by nie miala paznokcia na kciuku:-(Dlatego zabieg,a ze bardzo bolesny dlatego pod narkozą.:-(Musza wszystko dokladnie poczyscic pod paznokietkiem,wlozyc go zpowrotem i zalozyc szwy na paluszkach.Gdybym nie nakarmila Amelki w szpitalu mielibysmy juz to za sobą:wściekła/y:.Na razie mamy antybiotyk i leki przeciwbolowe,a jutro o 11 mamy stawic sie w szpitalu.Zabieg ma byc 13-14.Wiec cioteczki prosze o kciuki.Ze szpitala wypuszcza nas wieczorkiem wiec jak dojedziemy do domu to dam Wam znac.
A tym czasem spadam bo mam dola:-:)-:)-(Tak mi szkoda mojego okruszka:-:)-:)-(

Elmaluszku aż sie popłakałam.... Oj żal takiego maluszka... Trzymajcie się dziewczyny... Kciukasy już teraz mocno zaciskam. Buziaki dla Was gorace.​

Jeju,mi tez serducho stanelo jak czytalam Twojego posta Elmaluszku :(
Biedna malenka.kochana,tak sie nacierpiala!Trzymam kciuki mooooocno!!!!
Bedzie dobrze myszolki moje:*
Caluje i mysle o Was!!!!

elmaluszku kciuki mocno zaciśnięte! Na pewno wszystko pójdzie sprawnie i szybciutko wrócicie do domu :tak:
Czekamy na dobre wieści! :tak:
Biedna Maleńka...

Elmaluszku bardzo współczuję Amelci kochanej i trzymam kciuki ze wszystkich sił. Trzymajcie się dziewczynki.
Toska lekarka mówiła, że może Wiki coś zjadła albo od płynu do płukania:baffled:. Dała Jej Zyrtek i Calcium. Mam nadzieję, że niedługo Jej zniknie ta wysypka:tak:

Elmaluszku-jeju jak mi smutno :-:)-:)-( Strasznie wspolczuje melej niuniulince. Az mi lzy kapia. Trzymam kciuki z calej sily, bedzie dobrze, lekarze widza co robic.
:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Ojej Kochana! nie wiem az co napisac - tuli tuli - Mam nadzieje, ze to nie przez to, ze ze mna gadalas...:szok: Lo Matko moja biedna Amelka:-(,Caaaaluski Kochane! Kciuki odpalone!

Do góry