reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Dziękujemy za życzenia.:-)

Magda też oczywiście nie zwracając uwagi na to jaki dziś dzień (czyt. wolny!!!:angry:) zarządziła pobudkę o 5.50...:baffled: Nie wiem, prezentu się doczekać nie mogła, czy co???? Mleko wypiła ale oczywiście o spaniu już mowy nie było. Przeczekałam z życzeniami do 7.10, tak aby ucałować Ją zaraz "po urodzeniu".:-D No i Magda bezczelnie zażądała prezentu.:eek: A ponieważ ja też nie mogłam się doczekać Jej reakcji, to prezent dostała. No i chyba strzał w 10tkę! Już do tej pory chyba ze 2 razy odkurzała mieszkanie.:-D:-D:-D Odkurzacz bardzo się Jej podoba i wcale się go nie boi.:tak:Jeszcze dostanie telefon Fisher Price. Jest zamówiony i miał być na imieniny, ale ponieważ od Prababci dostałam kasę na prezent dla Niej to chyba jednak dostanie go teraz - może do piątku dojdzie. A na imieniny coś innego się wymyśli....:-pA, jeszcze zapomniałam, wczoraj w swoim sklepie odebrałam "prezent" za punkty z karty i wzięłam dla Madzi taką drewnianą kostkę z klockami drewnianymi w środku. Na razie większą radochę ma Weronika, bo na klockach są literki i cyferki i Weronika układa wyrazy, angażując mnie i Tomka. A Magda co najwyżej układa sobie, albo buduje wieżę, po to aby ją zaraz rozwalić.:-D
To teraz tylko jeszcze urodzinowy obiad w rodzinnym gronie i tort, ale to po południu.

reklama
CIEKAWOSTKA. Ostatnio czytałam o takim przesądzie że wzrost dziecka dwuletniego można pomnożyć przez dwa i będzie wzrost jaki nasza kruszyna osiągnie w wieku dorosłym.
Miłego weekendowania dłuuuuugiego.

No to Mela bedzie milala z 2 metry:-)

Izka no moge ten TOFEL albo ten 2gi,do wyboru...ktory latwiejszy?Ja mysle ze jeden kit,ten sam standard to i poziom ten sam.Dzieki kochana za rady:-)Ja najpierw zdam ten test a potem bede sie rejestrowac bo bez niego ani rusz.

Esia wszystkiego dla okruszka!Zdolna bestia z niej a Piotrunio to niezle zagiol lekarke:laugh2:
My mowa na bilansie nie pochwalimy sie za to odpieluchowaniem i owszem bo w nocy mi nawet nie sika a jak ja przycisnie nocka to wola,sika na nocnik i idzie dalej spinkac:happy:Czasami sie zdaza ze jak ma twardy sen to siusia w pampersa ale jak sie zorientuje rano ze w pampersie cos jest...no nie chcialybyscie jej widziec:baffled:ciezko mi ja uspokoic tak plkusia.Ja nie wiem czemu sie tak przejmuje tym,nigdy jej nie karcilam ze sie zsiusiala:no:
Jak zgram cosik na kompa to wkleje zdjesia Oli w wersji light :)))

Dzagud ale slicznosciowy awatarek:tak:.Zdecydowalas sie juz?
Ja bym sie zdecydowala,cudna pamiatka,sama nie napstrykasz takich cudnych zdjec!Nawet jak nic z tego nie bedzoe to pmiatka przepiekna.Niczym nie ryzykujesz!

KINGUD CZEKAMY NA ZDJECIUSZKA.sUPER ZE WAKACJE SIE UDALY!

Fantazja jaki horror ogladaliscie?Ja uwielbiam filmy grozy!
Ostatnia ogladalam ''lustra'' i ''drag me to hell'' ten 2gi to hardcorowy byl :p

Ostatnia edycja:
Olla - kochaniutka wal do przodu z tym uniwerkiem i sie nie zastanawiaj. .Ja powtorze sie jeszcze raz - TOEFEL prosty jak budowa cepa.... Mowie Serio!
Nie martwic mi sie na zapas. A jak sie bedziesz marwic to dzwon - pomartwimy sie obie :-DNo calusy - ja tez chce zdjeciaaaa:tak:

ZYCZONKA DLA SOLENIZANTOWWWW!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-):-):-):-):-):-):-):-) i MALGOSIENKI NASZEJ SLICZNEJ!

100 lat dla naszej kochanej Madzi usmiechow na codzien,spelnienia marzen i duuuuuuuzo zdroweczka.
i dla Malgosi,malutkiego imieninowicza moc caluskow!!!

U nas bez zmian,caly czas brat siedzi a jutro juz jedziem po Amelkowa matke chrzestna.Amelia jest teraz na etapie taty.Rece mi juz opadaja bo B to tata,na jego brata i mojego z reszta tez krzyczy tata,wszyscy faceci na ulicy to tata a najgorsze jest to ze od jakis 3-4 dni ja tez jestem tata:wściekła/y:Mamą jestem tylko w chwilach ekstremalnych np po upadku jak ryczy,albo jak znikne z pola widzenia.:baffled:A pozatym to nic sie u nas nie dzieje.
Dzagud-czy zadecydowalas juz co z sesja?Z jednej strony to fajnie i zawsze mozesz zrezygnowac.Ło matko Madzia jaki skowronek.Z prezentem mnie rozwalila maly cwaniak hehe
Kotku-moja Amelka tez niewiele mowi(15 wyrazow napewno nie gada)i jestem pewna ze dobrze slyszy.Nie martwiaj,bedzie dobrze.Milego wypoczynku,ja tez chce do polski...
Esia-Tobie chwili wytchnienia zycze.Ja chyba bym nie dala rady z dwoma Amelkami:-p
Olla-dawaj dawaj,juz Ci mowilam,zdasz zdasz zdasz.Moze Twoje ambicje jakos pozytywnie wplyna na mnie i cos zaczne robic.Chociaz sama nie wiem czy jeszcze mi sie oplaca:sorry:

Ostatnia edycja:
Na wstępie przepraszam, że nie zaglądałam M zmienial system w kompie i trochę.. to trwało .

Wszystkiego najlepszego i samych usmiechnietych buziek dla wszystkich Solenizantów :tak::tak::tak::tak::tak:

Aniajw-co do mierzenia wzrostu to prawda , u mojego M w rodzinie mierzą dzieci w dniu 2 urodzin -i u każdego się sprawdziło. Mikołaja tez mierzyliśmy i wyszło ,ze będzie miał ok 190 cm.M ma 190 i będzie ciut niższy od niego.;-)

Wszytkiego najlepszego dla kochanej Madziulki - gadułki, i dla Małgorzatki z okazji imienin:-).
Dzagud ja bym zrobiła te profesjonalne zdjęcia, zawsze to będzie super pamiątka,,a co do wystepów w reklamie tez mozna spróbować i zobaczyć jak to wszytko wygląda:tak:.
Esiu współczuję nieprzespanych nocek, ja teraz spię sama z Vaneską, Laura z moimi rodzicami i mąz tez sam i nareszcie się porządnie wyspałam. A propo Viborucolu ostatnio po szczepieniu dałam czopek Vanesce i przespała w nocy 10 godzin bez pobudki na karmienie, na Twoim miejscu chyba tez bym sie nim ratowała;-):zawstydzona/y:.
Elmaluszku przeciez dopiero co z Pl wróciłaś hihi:-).
Olla zdolna bestio gdzie nie pójdziesz wszędzie świetnie sobie poradzisz:tak:.
kingud super że wakacje udane czekamy na fotki:tak:.
Dzięki wam kochane za pocieszenie juz przestałam panikowac, Laura tu w Polsce jakoś jakby więcej gada, tez myślę ze ze słuchem wszystko ok.
Ja dziś juz opalanko zaliczyłam, mam tylko nadzieję że w sobotę padac nie będzie nibyzapowiadali ulewy na weekend:baffled:, miłego dnia kochane:-).

Długo mnie nie było.....
Więc zaczynam...

Dla Wiktorii spóżnione ale najlepsze życzenia urodzinowe... Zdróweczka, uśmiechu i pogody ducha... Rośnij zdrowo...słoneczko...

Dla Antka i Maksa równiez spóźnione ale równie gorące i serdeczne życzenia... STO LAT chłopaki.

Przeuroczej Magdusi serdeczne zyczenia zdrówka, zawsze tak pogodnej buźki i wszystkiego naj, naj, naj...

I dla Małgorzatki naszej maleńkiej solenizantki wszystkiego co najlepsze... Dużo słoneczka maleńka...

18.gif

reklama
baloniki.gif

Dla dzisiejszych Milusińskich!!!

Pięknie dziękuję za życzenia - Małgosia wycałowana od Cioc :-)
Z Madzi to się robi mała strojnisia, chyba ułatwia Ci wybór, co z tymi zdjęciami :-D
fantazja bilans to się tak pi razy oko robi ;-) Możesz iśc i miesiąc później, nie będzie problemu :tak:
kingug czekamy na fotki wakacyjne... Jak bym chciała już wyjechac...
izka niezła jesteś - na pewno ten egzamin pójdzie bez problemu :tak: I to już będzie wszystko? Czy jeszcze jakaś papierologia przed Tobą?
aniajw to wychodzi, że Piotrek będzie wyższy i ode mnie i od Małża ;-) Teraz ma koło 91cm, zapowiada się "wysoki do nieba..." :-D
Olla to chyba toska pisała, że dzieci dwujęzyczne zaczynają mówic później niż jedno - więc nie masz się czym przejmowac (z resztą, to dotyczy przecież też Laury Kotka). O kumatości Amelki najlepiej świadczy odpieluchowanie - niezmiennie podziwiam i zazdroszczę... My też musimy się w końcu zabrac, tylko Piotruś w żaden sposób nic nie sygnalizuje... :sorry:
elmaluszku dałabyś, jakbyś nie miała wyjścia ;-)
Etap taty zajefajny :-D Mała musi wzbudzac gorące emocje w napotkanych panach :-D:-D:-D
Kotku no u nas jednak Viburcol nie jest aż tak skuteczny :baffled: Niestety :baffled: Ten jeden raz był ok, ale potem już właściwe żadnej reakcji nie było. Ot, homeopatia :sorry:
anielap mnie łeb też napie..rza, a nawet nic nie piłam :wściekła/y: Nie żeby mi kaca brakowało, ale na mały rausz bym się nie obraziła ;-)

Do góry