reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

KOCHANE MAMUŚKI DUZO MIŁOŚCI I CIERPLIWOŚCI:-D
Fotki fajoskie ,a dzieciaczki takie słodkie

reklama
Zdjecia super,super,super:tak:a dzieciaczki poprostu bombowe -takie dosle sie wydaja na zdjeciach,Mamuski tez niczego sobie:-p
dorotka-zdrowka dla chorej Julki mam nadzieje ze to nic strasznego:tak:
Dzagud-zdjecia ok ,kazdy robi jak potrafi:tak: i sprzet swoje robi.:tak:
Agik- Gratki dla M Zdjecia superanckie,napisz mi prosze czy M mial jakies kursy lub ksztalcil sie w tym kierunku? czy jest samolukiem ?

a na koniec to dodam, ze zapierd...... nam nastepne drzewka :wściekła/y:wsumie poszlo jakies 20 szt-ale tym razem przyszli z łopatami i wykopali kilkuletnie co juz byly w miare duze:wściekła/y:tak sie wkulam,ryczalam caly wieczur i juz zł niedam za drzewka narazie :-pzaczynam inwestowac w siebie koniec kropka.

No wiesz co Gusia!:szok: Nie dziwię Ci się że wkur*** jesteś! Żeby im tak łapy pousychały przy samej dupie.:wściekła/y:

A najgorsze jest to, ze bede sie bala teraz spac tam:-(bo M chodzi do pracy na 2-3 w nocy:-(a ostatnio jeszcze mi sie snilo ze wkradli sie do domku a tam to juz niejest kwestia 200 czy 300 zl.kuchnia juz jest zrobiona od a do z i jak kupowalam to takie nie najtansze:-(to dopiero bym sie zalamala.Mysle sobie zeby zalozyc alarm ale musze sie zorjentowac cenowo.

uwaga
Elmaluszek z Amelka

plac zabaw

Esia I Dzagud

piatkowo

Agik i Elmaluszek

julka z Wojtusiem

zabawa

Anielap z Zuzką

Niuni z Szymonkiem

reszte wkleje ja wroce od lekarza

cdn

Stasiek zrobił mi dzisiaj prezent z okazji Dnia Matki i wstał o 5.17:wściekła/y:
jestem jedwabiście zmęczona:-(

ale zdjęcia obejrzałam, widzę , że majówka sie udała, fotki super:tak:

spóźnione życzenia dla wszystkich solenizantek i jubilatek:zawstydzona/y:

więcej nie dam rady napisać.............

buziaki

Szymus na zjezdzalni

Zuzka na zjezdzalni

Agik i Dzagud

Madzia

rodzinkowo

na karuzeli

Anielap z Elmaluszkiem i Zuzką

no to tyle spadam do lekarza

Super te zdjęcia, ja tez mamusie poznawałam po dzieciaczkach:-D, widać że wyjazd sie udał, tylko coś mało jest Anni na tych zdjęciach:confused:.
Esiu a Ty coś kiedyś pisałas o jakiejś nadwadze? Że niby gdzie u Ciebie występuje? Chyba że miałaś na myśli pokarm w cyckach:-D, nie no ale zazdroszczę figury:tak:. Kolorek na włosach tez fajny choć podejrzewam że troche sie już wypłukał?
U nas niestety nieciekawie, Laura wczoraj miała 39 stopni goraczki, dzis rano tez, ibufen nie chciał jej zbić, Vanessa tez rano 38 stopni więc pognałysmy z mamą do lekarza i Laura ma czerone gardło ale na szczęscie wymaz na jakaś bakterię wyszedł negatywny, mam zbijac dalej gorączkę jak do czwartku nie zejdzie to znowu do lekarza, Vaneska na szczęście czyste gardełko i na horyzoncie 2 przebite zabki:-), więc pewnie stąd gorączka, jejku całkowicie bezboleśnie jej wyszły te zabki, nic nie marudziła kochan moja myszka:tak:. Z odpieluchowania Laury na razie nici bo i tak bardzo mało pije, niedawno zasnęla na stojąco przy kanapie bidulka taka zmęczona była, proszę trzymajcie kciuki żeby nie rozwinęlo sie nic więcej, szkoda by było tyle siedziec w domu akurat podczas przyjazdu rodziców:-(.

reklama
dziewczynki i ja sie witam!

jestem w rzeszowie u rodziny G i pogoda sliczna...
My wyjechalismy z Majowki pozniej o dzien jak wiecie a w Niedziele jeszcze o W-we zachaczylismy i bylo wspaniale. Zaliczylismy Galierie Zacheta i polecam!!! jest nawet wystawa gazety wyborczej (F zdjecia tyzz sa) bardzo interesujaca. Jest takze wystawa zwana "inwazja dzwiekow" - no MIODZIO. Potem bym obiadek i cacusi.

ogladnelam zdjatka - SUPER. oddaja w pelni klimat naszego spotkania. F jeszcze nie dal mi swoich, ale wkrotce dolacza. :-D

Kotek - calusy dla dziewczyn! ojoj! zycze by wszystko szybciutko do normy wrocilo....

hehehe masz racje... jakos mnie malo!!! hehehe ale to pewnie temu, ze w piatek wieczorem olalam wsyztskich;-):-D i poszlam spac bo padlam po podrozy. Grilla tez zaliczylam czesciowo, bo u nas z tylu sie tyzz przypadkowo impreza rozkrecila. Ale bedzie wiecej zdjec od F a tammm jestem Wszedzie :-D

Sluchajcie - ja wspominam ta Majowke wspaniale - mimo pogody. Strasznie sie ciesze, ze Was poznalam! Wszystkie dzieciaki cudo - oprocz mojej ksiezniczki - ktora pokazala klase w calej okazalosci:sorry::baffled:

caluski.

Ostatnia edycja:
Do góry