reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Witajcie kochane super ze majówka sie udała, z niecierpliwością czekam na zdjęcia:-).
Blanes dla Ciebie ogromne gratulacje fasolki i mam nadzieję ze nie znikniesz nam znowu:tak: (strasznie mi Cię brakowało:tak:).
Gingeros reakcja Antonka super, nie do powtórzenia:-D normalnie kibic pełną gębą:-D.
Dziekuję za zyczenia imieninowe.
U mnie od soboty sa rodzice i jest super, uczymy Laurę siusiać na deskę, jak na razie ani kropli nie zrobiła za to wczoraj 4 razy nasikała w majtki i raz zrobbiła kupę:baffled:, dzis tez już jedna para majtek zesikana i jedna zasrana:baffled:, cos czuję że nie pójdzie tak łatwo jak u Amelki:-(, prosze o wasze kciuki:tak:. My własnie odpoczywamy po 3 godzinnym spacerze i nabieramy sił na kolejny, do tego dzis 30 stopni w cieniu, nawet Laura nie ma sił na rozrabianie;-). Całuję was:-).

reklama
A ja miałam zajrzec wczoraj i.... padłam.... Spałyśmy z Zu do 9rano:szok: Na dworze byłyśmy 3,5godziny i Zu znowu śpi. Z nosa nawet już tak nie leci. Teraz chciałam coś popisać ale kurczę musze jakiś obiad stworzyć bo mi sie panna głoda obudzi a ja nic nie mam do żarcia...

czy ktos moze wie.... znalazłam dziś w mojej torebce jajko niespodzianke, którego tam nie wkładałam.... Całą podróż sie ładnie roztapiało i mam w torebce płynną czekolade... Do czego zmierzam... w torebce był aparat, który jest super uświniony.... dopóki go nie przeczyszcze żadnych zdjęć nie będzie....
Więc kto mi wrzucił jajko do torebki.... Przyznać się...

Dzagud jedyne co zapamiętałam.... Pyłek- dla nas beznadzieja... Dostała Zu na gwiazdkę i leżał do niedawna schowany w szafie. Miesiąc temu sprzedałam na Allegro za pół ceny:szok: nieużywany...

Blanes wielkie gratulacje!

Dobra zmykam do garów...

Anielka, z tego co pamiętam to jajka - niespodzianki pierwszego dnia rozdawał w prezencie Szymuś Niuni.:tak:Może Zu wiedząc która to Twoja torba sama wrzuciła....:-pAlbo Męża zapytaj...:-D Tylko może przejrzyj dobrze torebkę czy jeszcze lizaka tam nie znajdziesz.:tak::-D
A co do obiadu to ja sobie właśnie uświadomiłam, że koniec laby i dziś trzeba coś ugotować.:baffled: Nie powiem jak mi się chce.....:szok: A tak mi było dobrze - na stołówkę i obiadek z dyni.:sorry2:

Anielap - co do jajka to ja tez obstawiam Zu:tak:

Dzagudku...to cale szczescie, ze my pociagiem pojechalysmy:szok: Hmm..inna kwestia, ze taksowkarz byl nieco pod wplywem...ale maz powiedzial mi to dopiero w Warszawie:baffled: Wie, ze gdybym wiedziala od razu, to bym z Misia nie wsiadla do auta:dry:

Dorotka - cos mnie chyba ominelo:) Za jakim Kuba uganiala sie Misia z Amelka? Bo ja z malzem w pewnym momencie zajelismy sie napitkami i w ogole tego nie przyuwazylam:(

Ostatnia edycja:
Ja sie chetnie pisze na nastepny zlot-proponuje okolice Oregonu co wy na to? ;-)
No, o ile pks dojedzie ;-)
Dzagud ja mam wrażenie, że hałas tworzył głównie Piotruś :sorry2: Pomijając chwile, gdy wyciągał Małża na łazikowanie po okolicy ;-)
Podróży serdecznie współczuję... :tak:
dorotka spostrzegawcza jesteś :tak:
Dzięki za załatwienie wszystkich spraw formalnych i ogólne czuwanie nad wszystkim! :-) :*
Gingeros mi się robot bardzo podoba - może pomyślimy nad takim dla Piotrka :tak:
anielap :-D Ja bym się Zu o to jajko zapytała :-D

Dzisiaj dzieciarnia odsypiała weekend - no, w końcu z nich wieczorni zadymiarze byli, więc teraz musieli odpocząc :dry:
Usnęli wczoraj niemal w drodze do poduszki. Małgosia nie obudziła się na nocne karmienie :szok: (pierwszy raz w życiu), dostała dopiero o 6. Pobawiła się godzinkę, po czym spała (z przerwą na jedzenie niemal przez sen) do... 10.30, kiedy to do Niej zajrzałam sprawdzic, czy żyje :zawstydzona/y: Piotrusia natomiast obudził listonosz dzwonkiem o 9.15 :szok: Czułam się nieprzytomnie wyspana :-D

Dziewczyny, zaraz będą zdjęcia.
Trwa wrzucanie na serwer.

A moje wrażenia, hmmmm ogólnie super, ale i wielki chaos wywołany obecnością najmłodszych:baffled:;-)
I żeby chociaż nie padało, to by dzieciarnia na placu zabaw siedziała, a tak to wiadomo jak było:baffled:: nie rusz, nie chodź, wracaj, zostaw to mokre, itd aż do znudzenia:szok:
Na następny zlot piszę się bez chłopaków ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny, zaraz będą zdjęcia.
Trwa wrzucanie na serwer.

A moje wrażenia, hmmmm ogólnie super, ale i wielki chaos wywołany obecnością najmłodszych:baffled:;-)
I żeby chociaż nie padało, to by dzieciarnia na placu zabaw siedziała, a tak to wiadomo jak było:baffled:: nie rusz, nie chodź, wracaj, zostaw to mokre, itd aż do znudzenia:szok:
Na następny zlot piszę się bez chłopaków ;-)

Hehe Agik, no ja tez taki bezchlopowy rozwazam:) Zdecydowanie.

witam
pamiętacie nas jeszcze? :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

jeja ale super fotka z majówki ;-);-)

u nas wsio okay :tak::tak:
Iguś rośnie w oczach
Krzysio opiekuńczy brat
duuuuzo spacerujemy, jakoś wszystko godzę - praca, dzieci, spacery i ... przyjemne obowiązki domowe

od września Krzysio idzie do żłobka - to będę miała luzik ;-);-)

dobrej nocki - zajrzę jutro

reklama
Zdjęcia zajefajne:cool2:, muszę przyznać że niektóre dziewczyny rozpoznawałam po dzieciach;-):tak:. Super, że zjazd się udał i mam nadzieję, że na następny się załapie:sorry2::tak:.

A nam Natalia od wczoraj robi pobudki rano o 10.30:-) a chodzi spać o 22-ej bez popołudniowej drzemki:sorry2:, także jestem super wyspana:tak:, jednak mam nadzieję że to chwilowe:sorry2: i będzie wstawać normalnie o 8-ej.

Do góry