reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

hej, ja nasze zdjątka zgrałam pod link, który wkleiłam w zamknięty, o majówce :-)

może nie tak ładnie jak małż Agik,ale tyz działa ;-)

buziaki!

Ostatnia edycja:
reklama
zdjecia piekne-wszystkie. Ale zal d...sciaska ze nie moglam pojechac. Tylko widze ze zimno bylo jak na maj. Sliczna okolica-moje rodzinne strony :-) Wszystkich poznalam no moze prawie :-) Bardzo mi sie podobaly zdjecia Piotrusia z Wojtusiem, hehe, naprawde sie usmialam :-D Piotrus bardzo wnikliwy obserwator a Wojtek niezle jezdzil babskim wozkiem :tak::-D:tak: Malgorzatka to cala Esia i Piotrus :-) Dziewczynki tez super, wiekszosc blondyneczki jak malowane. Misia wyglada na taka drobniutka, Amelka-cudne polaczenie ciemnych oczek i jasnych wloskow. Zuzanaka podobna do tatusia-aniolek taki jak z obrazka w tych blond loczkach. Madziulka-sliczna zabka, a szalenstwa na karuzeli to chyba normalka, nic sie nie boi. Wlasnie sobie uswiadomilam ze tutaj w stanach nie ma takich zarabistych swojskich karuzel, na ktorych skakalam cale dziecinstwo...Weronika-skora zdjeta z mamy. Szymus-jaki pyzulek, hehe, wyglada na takiego wesolego i bezproblemowego krasnalka. Suri i Julci jakos nie widzialam, chyba jakas slepa jestem ale w tym calym tloku zgubilam je :zawstydzona/y::-:)zawstydzona/y:
Jak macie jeszcze wiecej tych zdjatek to poprosimy :tak::tak::tak:

cudne foty :tak::-D proszę o więcej :tak:
dzieci to ja wszystkie rozpoznałam ;-) jedynie z mamami miałam problemy :zawstydzona/y::sorry2:

1220176qkh736n9bg.gif

z okazji dnia matki Anto nie dał mi pospać ;-) przebudził się po północy i nie mógł ponownie zasnąć :baffled: wstawałam z 5 razy :dry: no, ale wyspana jestem :-D więc mu wybaczam ;-)

agik jakbym miała opcję "bez ogonów", to w ciemno jadę :-D
Dawno nie byłam tak padnięta po weekendzie... ;-) No i to cholerne zimno...
No i brawa za zdjęcia agikowy Małżu :tak::-D
niuni no normalnie przestaję żałowac, że żadnych fotek nie pstrykałam ;-)
A właśnie, Dziewczyny, można prosic o przesłanie tych, na których jesteśmy? Tak do rodzinnego albumu :-)
(jeśli jest taka opcja, to chętnie podam nr zdjęc, o które pięknie proszę :tak:)

Wczoraj Piotruś usypiał do północy :dry: Pojechałam z Nimi do moich rodziców i kimnął się w aucie w drodze powrotnej (koło 18), no i tak był nieprzytomny, że przełożyliśmy Go do łóżeczka i udało się obudzic dopiero o 19 :dry: I efekt mieliśmy :baffled:

Ja zaraz zgram swoje zdjątka i dołączę do reszty. Ale ja to bym chciała absolutnie wszystkie zdjątka na wieczną rzeczy pamiątkę, nie tylko te na których jesteśmy. Czy się da jakoś z internetu ściągnąć???? Ale poczekam jeszcze aż się wszyscy zgrają. Wiem że jeszcze zdjęcia robiła Anielka, Elmalaluszek i Fantazja. No i na pewno F. od Anni.;-)Ale na te zdjęcia to pewnie trochę poczekamy aż Anni wróci do GB.

A oto moje zdjęcia z majówki.

Szkoda tylko że naszą szarańczę udawało mi się chwycić tyłem, bokiem, albo w ogóle gdzieś w biegu...:wściekła/y:Ech, kiepski ze mnie fotograf.:sorry:

Ostatnia edycja:
O kurczę, no to Julka na razie jest pierwsza.:-(Buziaczki dla Niej. Chyba każda z nas się nastawiała na to że po takiej pogodzie dzieciaki nam się rozłożą zupełnie. No ale póki co - tfu tfu odpukać, wieści nie nadchodzą....

reklama
JAle ja to bym chciała absolutnie wszystkie zdjątka na wieczną rzeczy pamiątkę, nie tylko te na których jesteśmy.
Tyż bym tak chciała - ale staram się negocjowac od dołu - od planu minimum :-D
Wysłanie wszystkich to by chyba wchodziło w grę tylko na płycie... :sorry:
Dzagud Twoje fotki też fajne :tak: Wcale nie taki z Ciebie kiepski fotograf ;-)
dorotka no cholerka - ale ciężko się tego nie spodziewac :baffled: Ja wczoraj wstałam z bolącym gardłem - dzieciaki (odpukac) na razie ok...

Do góry