reklama
izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
zdjecia piekne-wszystkie. Ale zal d...sciaska ze nie moglam pojechac. Tylko widze ze zimno bylo jak na maj. Sliczna okolica-moje rodzinne strony :-) Wszystkich poznalam no moze prawie :-) Bardzo mi sie podobaly zdjecia Piotrusia z Wojtusiem, hehe, naprawde sie usmialam Piotrus bardzo wnikliwy obserwator a Wojtek niezle jezdzil babskim wozkiem Malgorzatka to cala Esia i Piotrus :-) Dziewczynki tez super, wiekszosc blondyneczki jak malowane. Misia wyglada na taka drobniutka, Amelka-cudne polaczenie ciemnych oczek i jasnych wloskow. Zuzanaka podobna do tatusia-aniolek taki jak z obrazka w tych blond loczkach. Madziulka-sliczna zabka, a szalenstwa na karuzeli to chyba normalka, nic sie nie boi. Wlasnie sobie uswiadomilam ze tutaj w stanach nie ma takich zarabistych swojskich karuzel, na ktorych skakalam cale dziecinstwo...Weronika-skora zdjeta z mamy. Szymus-jaki pyzulek, hehe, wyglada na takiego wesolego i bezproblemowego krasnalka. Suri i Julci jakos nie widzialam, chyba jakas slepa jestem ale w tym calym tloku zgubilam je :-zawstydzona/y:
Jak macie jeszcze wiecej tych zdjatek to poprosimy
Jak macie jeszcze wiecej tych zdjatek to poprosimy
cudne foty proszę o więcej
dzieci to ja wszystkie rozpoznałam ;-) jedynie z mamami miałam problemy
z okazji dnia matki Anto nie dał mi pospać ;-) przebudził się po północy i nie mógł ponownie zasnąć wstawałam z 5 razy no, ale wyspana jestem więc mu wybaczam ;-)
dzieci to ja wszystkie rozpoznałam ;-) jedynie z mamami miałam problemy
z okazji dnia matki Anto nie dał mi pospać ;-) przebudził się po północy i nie mógł ponownie zasnąć wstawałam z 5 razy no, ale wyspana jestem więc mu wybaczam ;-)
agik jakbym miała opcję "bez ogonów", to w ciemno jadę
Dawno nie byłam tak padnięta po weekendzie... ;-) No i to cholerne zimno...
No i brawa za zdjęcia agikowy Małżu
niuni no normalnie przestaję żałowac, że żadnych fotek nie pstrykałam ;-)
A właśnie, Dziewczyny, można prosic o przesłanie tych, na których jesteśmy? Tak do rodzinnego albumu :-)
(jeśli jest taka opcja, to chętnie podam nr zdjęc, o które pięknie proszę )
Wczoraj Piotruś usypiał do północy Pojechałam z Nimi do moich rodziców i kimnął się w aucie w drodze powrotnej (koło 18), no i tak był nieprzytomny, że przełożyliśmy Go do łóżeczka i udało się obudzic dopiero o 19 I efekt mieliśmy
Dawno nie byłam tak padnięta po weekendzie... ;-) No i to cholerne zimno...
No i brawa za zdjęcia agikowy Małżu
niuni no normalnie przestaję żałowac, że żadnych fotek nie pstrykałam ;-)
A właśnie, Dziewczyny, można prosic o przesłanie tych, na których jesteśmy? Tak do rodzinnego albumu :-)
(jeśli jest taka opcja, to chętnie podam nr zdjęc, o które pięknie proszę )
Wczoraj Piotruś usypiał do północy Pojechałam z Nimi do moich rodziców i kimnął się w aucie w drodze powrotnej (koło 18), no i tak był nieprzytomny, że przełożyliśmy Go do łóżeczka i udało się obudzic dopiero o 19 I efekt mieliśmy
Ja zaraz zgram swoje zdjątka i dołączę do reszty. Ale ja to bym chciała absolutnie wszystkie zdjątka na wieczną rzeczy pamiątkę, nie tylko te na których jesteśmy. Czy się da jakoś z internetu ściągnąć???? Ale poczekam jeszcze aż się wszyscy zgrają. Wiem że jeszcze zdjęcia robiła Anielka, Elmalaluszek i Fantazja. No i na pewno F. od Anni.;-)Ale na te zdjęcia to pewnie trochę poczekamy aż Anni wróci do GB.
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Na następny zlot piszę się bez chłopaków ;-)
popieram w 100%:-):-)
majowka zakonczona chorobą--mam chora julke,w nocy dostala 39 stopni oraz wymiotowala od rana placze,z pracy wczesniej przyjechalam teraz tez goraczka
zaraz wrzuce fotki
O kurczę, no to Julka na razie jest pierwsza.:-(Buziaczki dla Niej. Chyba każda z nas się nastawiała na to że po takiej pogodzie dzieciaki nam się rozłożą zupełnie. No ale póki co - tfu tfu odpukać, wieści nie nadchodzą....
reklama
Tyż bym tak chciała - ale staram się negocjowac od dołu - od planu minimumJAle ja to bym chciała absolutnie wszystkie zdjątka na wieczną rzeczy pamiątkę, nie tylko te na których jesteśmy.
Wysłanie wszystkich to by chyba wchodziło w grę tylko na płycie...
Dzagud Twoje fotki też fajne Wcale nie taki z Ciebie kiepski fotograf ;-)
dorotka no cholerka - ale ciężko się tego nie spodziewac Ja wczoraj wstałam z bolącym gardłem - dzieciaki (odpukac) na razie ok...