reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

no ja na szczescie tempki nie mam ale meczy mnie ta paskudna flegma ktorej odkaszlec nie moge i do tego mam tak podrapane i "surowe" gardlo ze tylko jak pije goraca herbate to jest lepiej. No ale chodze siku co 3 min tez.

reklama
Mój mąż powiedział ze zablokuje mi tą stronę niedługo, bo pierwsze co robię po przebudzeniu to włączam komputer, kiedyś to było nie do pomyślenia:tak: .

Kotek u mnie podobnie,tez chce mi zablokowac bb,nienormalni normalnie,co:tak::szok::tak:

Blanes a czemu mam nie pamietac,to wazny dzien:tak:

Anni,Monia prosze zdrowiec kochaniutkie:tak:

Dorotka chciałabym się Ciebie poradzić czy w ciąży można usówać kamień nazębny u dentysty? Tak się zastanawiam czy usówac go teraz czy zaczekać z tym po porodzie?

moim zdaniem też można.
a jeśli o mnie chodzi to zadzwoniłam do gin i kazała natychmiast przyjechać mojemu Mężusiowi po receptę. Dostałam codipar w czopkach (ponoć są najbezpieczniejsze dla Dzidzi) i niestety antybiotyk (jak tylko usłyszała mój kaszel)- duomox. tempka nadal się trzyma. mam nadzieję,że jutro będzie już lepiej. póki co popijam mlesio z miodzikiem i masełkiem. mmmmmmmmm pychotka, tym bardziej,że podana prosto do łózia.... :-D
zmykam spać.
do juterka!!!!

reklama
Do góry