reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Aniela przekonałas mnie:-D wstawie na zamnietym link z majówki - tylko uprzedzam ze duzo tam zdjec niekoniecznie cenzuralnych jak na forum dla 2-latków:happy2:, a najlepiej radze pomijac te z wujkami chlejącymi piwo - mało przyjemny widok;-).

reklama
Emmilia fotki super już oglądnęłam:tak:.
Kotku Laura jak przystało na starszą siostrę dba o Vaneskę:happy2:.
Dzagud szkoła z internatem hmmm, to wtedy Magda z tęsknoty za siostrą, będzie dokuczać za dwie;-);-).
Elmaluszku oj teraz Ciebie zlapało:-(. Zobaczcie jaka ironia losu, zęby wychodzą dokuczają, jak już są to też bolą:angry:. Z tymi ząbalami największy problem.
Odpukać mnie narazie wszystkie zęby się trzymają i ósemki też już mam. Na szóstce mam tylko mała plombę założoną chyba w szóstej klasie i się trzyma. Mnie dokucza tylko kamień nazębny i co jakiś czas muszę na usuwanie.
Agik
trzymam kciuki za pracę:tak:.
Anielap ja też myślę że to coś z bajki, i najprędzej coś z godziny między 8-ej a 10-ą na ccbiebies lub disney channel, bo wtedy oglądała. A jak Nati ogląda bajki to ja najczęściej coś w kuchni robie i nie mam okazji podłapać co to mogło by być. Też myślałam o dorze lub dorianie-jakieś imię z bajki. No ale czas pokaże, co to jest:dry:.
Esia no i jak wytrwalaś? Czy mąż już w domu?

Natalia wczoraj wieczorem był taki słodas, że normalnie napatrzeć się nie mogłam:tak:. Od godziny ósmej wieczorem bardzo ladnie bawiła się lalkami, woziła we wózku, potem czytała lali ksiązki, herbatkę robiła:blink:.No i zeszło jej tak z półtora godziny, chyba po raz pierwszy tyle czasu bawiła się sama i spokojnie bez złości:tak::-). Nie mogłam wyjśc z podziwu:blink:. Później poszły się razem ze mną myć, to jak zobaczyła że myję sobie zęby to Nati też chciała, ale najpierw umyła lali zeby potem sobie, zobaczyła u mnie wacik to oczywiście ona też chciała. Ślicznie umyła sobie buzie, a potem lali. A jak szła spać to lalę też wzięła, położyła ją na podusi i dała buzi na dobranoc:-).
Dość długo nie mogła usnąć, więc zaczęła sobie kołysankę śpiewać:-D bo ja już przestałam śpiewać. I mruczała tak "aaaa kotki da szaje bule oba da" a i kazała się przykryć kołdrą co zawsze odkopuje:cool2:.
No po prostu słodas niesamowity był:cool2:.
A dzisiaj wróciła do normy i latała jak poparzona tak jak by to Olla powiedziała "latała jak z piórkiem w dupce". Wszystko prędko na nic nie ma czasu.:-( Już zdąrzyła mnie wkurzyć:zawstydzona/y::angry:

Ale sie rozpisalyscie kochane! nie poodpisuje wszystkim bo z czasem jestem nie bardzo...Zreszta ja nie umiem!!! tak jak wy :-D

Pracuje bo dziecko spi a ja mam tyly z praca. Chlopaki na wakacjach - spia w trasie, jedza sniadanie w barze gdzie im piwko serwuje jakas sliczna blondie kelnerka:dry::sorry2::-D:-D a ja mam spokoj!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiecie hehehe tak sobie mysle, ze fajnie z 2 facetami by bylo :-D tak powinien wygladac model rodziny:-D

w sumie to brakuje mi obu hehehe

Dziekuje, ze odpowiedzialyscie. Zaczelam stosowac kat i wiecie - Dziala!!! Suri staje - ryczy po chwili sie uspakaja - podchodzi i mnie przytula...Zobaczymy czy to chwilowe czy system na dluzej bedzie dzialal :sorry2:

Ja jutro ide ogladac MOJ pierwszy oficjalny firmowy sklep. Szukam lokalu do wynajecia... Trzymajcie kciukasy!

Agik - jestem z Ciebie dumna. Szukaj pracy kobitko. A maz ma super zagrania :tak::-):-):-)

Ostatnia edycja:
aaa aniajw - musze Ci powiedziec, ze wydaje mi sie iz masz bardzo inteligentna coreczke:tak: Tak czytam o niej i nie umiem czasem sie nadziwic. jesli chodzi o "siusiu" tez mnie zaszokowala;-)

Wiem, ze za wczesnie by powiedzic, ale Suri rozwija sie calkiem przecietnie ;-( aaa szkoda. IQ po mnie nie odziedziczyla hehehe po tatusiu pewnie :-)

aniajw rzeczywiście słodką masz córeczkę :tak: i jaką mądrą :szok::tak:

Anni swój własny sklep firmowy :szok::-) super, że ci się tak układa :tak: a z tymi dwoma chłopami to byłoby fajnie :-D tylko trochę gorzej jakby obydwoje na raz focha mieli :szok::baffled:

A ja dziś byłam u lekarza, serduszko pięknie bije :-) no i z tej okazji sprawiłam sobie nowy suwaczek :-D no i wzięłam zwolnienie do końca przyszłego tygonia żeby trochę odżyć po ostatnich przeżyciach :sorry2:

Anni ja hmmm chyba potrzebny był mi dzień wolny :tak: brzuszek już nie boli, ciśnienie w normie, ale psychicznie to jestem wykończona, no ale jak już jestem na dnie to teraz tylko się odbić ;-)
No i jestem przerażona, bo mam już 80cm w pasie :szok::baffled: co będzie dalej :confused:

Ja na sekunde, Mobkupuje kompa a mnie szlak trafia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i klutnia gotowa.Miki dochodzi do zdrowia jeszcze ma troche kaszelku, jutro idziemy na kontrole, ale za to ja mam zatoki tak zawalone ,ze glowa niemoge ruszyc.I tak jakos mam dzisiaj dola,najchetniej usiadła bym w kat sama i ryczala.siedzenia w domu mam dosyc wszystkich i wszystkiego, w takich dnia chce do pracy do ludzi:tak:.

Jolka-ty kobitko wyluzuj i sie tak nie denerwuj w twoim stanie to niewskazane:tak:"Agatka" musi miec spokuj.:tak:
Aniajw-:szok: rzeczywiscie slodko musial to wygladac.

Emmila-ogladalam zdjecia :-) super:tak:

reklama
Kochane, ja tylko na chwile.
Dzięki za kciuki, ale praca nie dla mnie. Agent ubezpieczeniowy, czyli praca w terenie i wynagrodzenie prowizyjne. Załamana nie jestem, bo na szczęście jeszcze finansowo dajemy radę, ale dla własnego samopoczucia nadal będę się rozglądać za jakąś fajną posadką:tak:
Jolka dbaj o siebie kochana. Bardzo mi przykro, że masz stresy:-(, cały czas liczę, że wszystko się ułoży:tak:A brzuszek niech rośnie żeby Agatka miała gdzie rozrabiać;-)
aniajw, jestem naprawdę pod wrażeniem Twojej córeczki:tak:, musisz być strasznie dumna z Niej prawda? Żeby wszystko szło dalej tak pięknie:tak:;-)
Anni, fajnie mieć pomysł na własny biznes:tak: jak lokal wypali to możesz działać, może przyjadę do Ciebie, weźmiesz mnie na wspólniczke?;-)
A chłopakom, odpuść na chwilę;-), odpoczywaj,zbieraj siły, bo jak wrócą to kto wie, co się będzie działo :-D:-D:-D:-D;-)

Do góry