reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
kingug jak tak dalej pójdzie, to chyba sobie kupię deprim ;-) Tylko jak skończę karmić, bo póki co - odpukać - Małgosia zmiennych ponad miarę nastrojów nie ma ;-)
izka biedaku, no ale jak już zdasz ten egzamin, zrób sobie wolne na odzipnięcie :tak: Mam nadzieję, że jednak te Święta nie będą aż tak nieudane... :sorry:
szopka właśnie tak po ciuchu patrzyłam, czy pełnia Cię na porodówkę nie wygoni ;-) Bardzo się cieszę, że macie zaplanowaną opiekę dla Czarka! :-)
Dzagudku no pięknie - tyle czasu razem :tak:
My jesteśmy jeszcze bardziej długodystansowi, bo w tym roku będzie już 14 lat...
toska znalazłaś jakiegoś dermaotologa, czy na razie poprzestajesz na natłuszczaniu? Oby szybko się cofnęło :tak:
anni gratulacje rozruchu firmy! :-)

Wielkanocne buziaki dla Was od naszej Rodzinki!

Ale mi się nie chce jechać do teściów jutro...

Gapa jestem... :zawstydzona/y:

Przekazuję od Olli najlepsze życzenia świąteczne dla wszystkich!!!

Nie ma dostępu do kompa, dlatego się nie odzywa.

Witam Was świątecznie:-)
Kurde dziewczyny ja nic nie robię tylko jem:szok::szok::szok::wściekła/y: No a tak poza tym obżarstwem to nic ciekawego się nie dzieje;-) Jak Wiki wstanie to jedziemy do teściów (ja najchętniej zostałabym w domu i leżała:tak:), wczoraj byliśmy u moich rodziców:-) Moje siostry tak zmęczyły Małą, że wieczorem w 10min. usnęła :-):-)
Buziaki dla Was;-)

Spoznione zyczenia od podglądaczy wątku ;)
Jak tam Wam święta mijają?
bo ja ledwo sie tocze
tyle co przez te 2 dni zjadlam to na miesiac by starczylo:-D

Święta Święta i po Świętach... Uff... ;-)
Wczorajszy dzień porażka :baffled: Najprzyjemniejszy akcent, to wieczorne wyjście na plac zabaw. Piotruś wybawił się wspaniale :tak:
Dzisiaj miło, choć dzieciaki ogłosiły strajk spaniowy :confused2: Piotrek nie spał w ogóle (kurka, jak gdzieś jedziemy i nie zdrzemnie się w aucie, to już nie ma szans na spanie...), a Małgosia zdrzemnęła się 4x po pół h :confused2: Mało. No i stawali już na uszach pod koniec popołudnia...
Ale za to teraz w pokojach cisza, a my dochodzimy do siebie ;-)
rysa ale śliczna Panienka :-)

Witam po Swietach-jak szybko mineły:szok:,w 1-wsze swieto bylismy na sniadaniu u Babci M,puzniej pojechalismy do moich rodzicow i do dommu przyjechalismy po 9,a 2-gi dzien spedzilismy w domuz(z malym wypadem na działke,bo tesciu chciał zobaczyc co tam mozna zrobic i wczym nam moze pomuc) tym ze Tesciu miał imieniny i sie porobilam :szok:wypiłam pierwszego,i nastepnego i nastepnego drinka i sie pozamiatałam (a miało byc niewinnie)a dzisiaj kac gigant:szok:,tak sie czułam dobrych pare lat temu :-pniemam pojecia co mnie pokusiło -juz nigdy tego swinstwa niewezme do buzi:-D.

reklama
I ja się witam. Ja się za to bradzo cieszę że to już po Świętach, bo mam obawy czy bym je przeżyła.:baffled: Nagromadziło mi się kupę rzeczy i były to Świeta cholernie pechowe i obfitujące w jakieś durnowate wydarzenia (Anni, czy Ty może przekazałaś na mnie swoje umiejętności????:-D). Nawet mi się pisać o tym nie chce...:baffled: Dobrze że już po:tak:

Do góry