reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Witam ja na chwile -i dzisiaj juz chyba nie wejde do was jeste troche na siebie wsciekła -rano zadzwonila do mnie znajoma,ze nie chciala mi truc przed swietami i poszla do fryzjera i fryzjerka jej spie..... kolor i fryz i mnie bardzo posi zebym jej zrobiła a ,ze to moja dobra znajoma to sie zgodzilam :baffled:a teraz dostaje pierdolca (za przeproszeniem )bo z niczym sie wyrobic nie moge:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a jeszcze moj M poprosil ze jak przyjade to musimy jechac do sklepu bo on butow niema bo mu sie rozwaliły w pracy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: chyba sie sklonuje :tak::tak::tak:.i to chyba wszystko w co watpie aaaaaa i jeszcze wieczorkiem chcialam isc do kosciola.To lece pa,pa

reklama
Najserdeczniejsze zyczenia
zdrowych, radosnych i spokojnych
Swiat Wielkiej Nocy, smacznego jajka,
i odpoczynku w gronie najblizszych :-)

Dzagud-wiekie gratki z okazji rocznicy, u nas w lutym minelo12 lat :-)

WESOŁYCH ŚWIAT

net mi w domu strajkuje, dlatego tak rzadko ostatnio tu bywam. teraz wpadłam na chwilę do biura, niestety nie mam czasu Wam poodpisywać. Buziaki i zdrówka dla wszystkich.
U nas wszystko OK, nadal walczymy ze Staśka zapaleniem skóry na rączkach. To juz ponad tydzień i nic nie pomaga:-( Jeszcze miałam problem, żeby skontaktować się z naszą pediatra, dzisiaj na szczęście mi sie udało i mnie uspokoiła, że tak może być, mamy tylko natłuszczać Stasiowi rączki - co nie jest łatwe:baffled:

Dziewczynki - -ciesze sie, ze mozecie juz wchodzic na zamkniety... :tak:Troche sie naczekalyscie:zawstydzona/y:. Nie wiem czemu. :no:Ale super, ze jestescie z nami.

Ja jeszcze nie Wielkanocnie, poniewaz dopiero do mnie dochodzi, zeWielkanoc juz! Mialam takie zapintol ... Niby dobrze bo oficjalnie:

Firma poszzzzzlaaaaaaaaaa z kopyta, ze ledwo nadazylam. Jestem zmordowana, ale szczesliwa. :tak::tak::tak:Jutro mnie czeka: sprzatanie ( G dostal juz liste : "to do" - i nie ma, ze nie umie), gotowanie, pranie i cusss tam jeszcze. Nic, ale to nic kopletnie jest zrobione.

Anielap - nie martw sie kredytem - tak mialo byc.:tak:

Ostatnia edycja:
Jaj przepięknie malowanych,
Świąt słonecznie roześmianych,
W poniedziałek dużo wody,
Zdrowia, szczęścia oraz zgody,
Z okazji Wielkiej Nocy życzy...

dorotka i mala juleczka

reklama
Dla Was, dla Waszych rodzin, przyjaciół życzymy wspaniałych, zdrowych i radosnych Świąt Wielkanocnych. Niech będą One przepełnione miłością i dobrocią, niech będą takie jak w Waszych marzeniach. Odpocznijcie i nabierzcie sił, wszystkiego dobrego
życzy rodzina Gingeros(-ów)

2115505wzo90vh5d1.gif

Do góry