Witam ja na chwile -i dzisiaj juz chyba nie wejde do was jeste troche na siebie wsciekła -rano zadzwonila do mnie znajoma,ze nie chciala mi truc przed swietami i poszla do fryzjera i fryzjerka jej spie..... kolor i fryz i mnie bardzo posi zebym jej zrobiła a ,ze to moja dobra znajoma to sie zgodzilam a teraz dostaje pierdolca (za przeproszeniem )bo z niczym sie wyrobic nie mogea jeszcze moj M poprosil ze jak przyjade to musimy jechac do sklepu bo on butow niema bo mu sie rozwaliły w pracy chyba sie sklonuje .i to chyba wszystko w co watpie aaaaaa i jeszcze wieczorkiem chcialam isc do kosciola.To lece pa,pa
reklama
izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Najserdeczniejsze zyczenia
zdrowych, radosnych i spokojnych
Swiat Wielkiej Nocy, smacznego jajka,
i odpoczynku w gronie najblizszych :-)
Dzagud-wiekie gratki z okazji rocznicy, u nas w lutym minelo12 lat :-)
zdrowych, radosnych i spokojnych
Swiat Wielkiej Nocy, smacznego jajka,
i odpoczynku w gronie najblizszych :-)
Dzagud-wiekie gratki z okazji rocznicy, u nas w lutym minelo12 lat :-)
WESOŁYCH ŚWIAT
net mi w domu strajkuje, dlatego tak rzadko ostatnio tu bywam. teraz wpadłam na chwilę do biura, niestety nie mam czasu Wam poodpisywać. Buziaki i zdrówka dla wszystkich.
U nas wszystko OK, nadal walczymy ze Staśka zapaleniem skóry na rączkach. To juz ponad tydzień i nic nie pomaga:-( Jeszcze miałam problem, żeby skontaktować się z naszą pediatra, dzisiaj na szczęście mi sie udało i mnie uspokoiła, że tak może być, mamy tylko natłuszczać Stasiowi rączki - co nie jest łatwe
anni
Fanka BB :)
Dziewczynki - -ciesze sie, ze mozecie juz wchodzic na zamkniety... Troche sie naczekalyscie. Nie wiem czemu. Ale super, ze jestescie z nami.
Ja jeszcze nie Wielkanocnie, poniewaz dopiero do mnie dochodzi, zeWielkanoc juz! Mialam takie zapintol ... Niby dobrze bo oficjalnie:
Firma poszzzzzlaaaaaaaaaa z kopyta, ze ledwo nadazylam. Jestem zmordowana, ale szczesliwa. Jutro mnie czeka: sprzatanie ( G dostal juz liste : "to do" - i nie ma, ze nie umie), gotowanie, pranie i cusss tam jeszcze. Nic, ale to nic kopletnie jest zrobione.
Anielap - nie martw sie kredytem - tak mialo byc.
Ja jeszcze nie Wielkanocnie, poniewaz dopiero do mnie dochodzi, zeWielkanoc juz! Mialam takie zapintol ... Niby dobrze bo oficjalnie:
Firma poszzzzzlaaaaaaaaaa z kopyta, ze ledwo nadazylam. Jestem zmordowana, ale szczesliwa. Jutro mnie czeka: sprzatanie ( G dostal juz liste : "to do" - i nie ma, ze nie umie), gotowanie, pranie i cusss tam jeszcze. Nic, ale to nic kopletnie jest zrobione.
Anielap - nie martw sie kredytem - tak mialo byc.
Ostatnia edycja:
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Jaj przepięknie malowanych,
Świąt słonecznie roześmianych,
W poniedziałek dużo wody,
Zdrowia, szczęścia oraz zgody,
Z okazji Wielkiej Nocy życzy...
dorotka i mala juleczka
Świąt słonecznie roześmianych,
W poniedziałek dużo wody,
Zdrowia, szczęścia oraz zgody,
Z okazji Wielkiej Nocy życzy...
dorotka i mala juleczka
reklama
Dla Was, dla Waszych rodzin, przyjaciół życzymy wspaniałych, zdrowych i radosnych Świąt Wielkanocnych. Niech będą One przepełnione miłością i dobrocią, niech będą takie jak w Waszych marzeniach. Odpocznijcie i nabierzcie sił, wszystkiego dobrego
życzy rodzina Gingeros(-ów)
życzy rodzina Gingeros(-ów)