reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Dzagud no nieciekawa sytuacja:-( Też myślę, że negatyw mu się należy, chyba że zgodzi się zmniejszyć tą cenę o połowę to wtedy neutral:sorry: Pomyślałam, że można by mu oddać te rzeczy nie nadające się do użytku, ale to też się nie opłaca...
Esia ja myślałam, że tylko ja mam takie zmienne nastroje:szok:. Było zimno to usprawiedliwiałam swoją depresję zimą, zrobiło się ciepło, chwilkę się ucieszyłam, teraz znowu dolina:crazy: My, kobiety tak już mamy:tak::-D

reklama
hej dziewczynki, ja ostatnia nie mam dobrego nastroju wiec malo pisze. Staram sie uczyc w kazdej mozliwej chwili i jestem tym juz bardzo zmeczona. Wczoraj robilam probny test i sie okazuje ze pytania sa trudniejsze niz myslalam, do tego pisane strasznie wyszukanym slownctwem co dla obcokrajowca jest duza przeszkoda. Zaczynam swirowac, nawet zapomnialam ze w ogole sa jakies swieta :-( Domu nie posprzatalam, ogrod rozpieprzony po zimie, maz sie wkurza swoja praca, dziecko gada po angielsku a po polsku nie chce wcale, ogolnie kiszka :-( :-( :-( No ale pojedziemy jutro na zakupy do Polaka, moze zrobil pasztet i biala kielbase, licze na to bo inaczej to beda najgorsze Swieta jakie w zyciu mialam.

Dzień dobry,
noc z księżycem w pełni minęła a ja nadal w dwupaku ;-)
Dziś miałam Czarka wysłać z ciocią do babci na cztery dni i noce, ale na szczęście Michał ma siostrę anioła - spędzi u nas święta i zajmie się Czarkiem w razie czego. Przyznam, że odetchnęłam z ulgą bo to moje kurczątko jeszcze trochę za małe by na tak długo rozstawać się z rodzicami..:eek:

Izka bez paniki - zrobisz z testem co w twojej mocy, przecież wkładasz w przygotowania wszystkie swoje siły - musi być dobrze! Trzymam kciuki by wam się ten trudny okres niedługo pomyślnie zakończył - zdanym egzaminem. Alusia cudna na tym zdjątku, oczka ma jak węgielki:-)

Esia zapomniałam pogratulować umiejętności pływackich Piotrusia. Zdolna bestia z niego :tak::tak::-)

No Czarek już prawie założył buty i moje przygotował - lecę do piaskownicy na pół dnia :-D

Szopka, rozpakowuj się już, raz dwa trzy!:-D Super że załatwiliście Anioła do Czarusia, chłopak nie będzie miał stresu, a przede wszystkim Ty też nie!:tak:

Wyobraźcie sobie że dziś mija 9 lat jak jestem z moim Małżem.:szok::eek: Wczoraj mu przypomniałam po czym oboje na 3-4 zawołaliśmy sobie "o k***wa, tyle lat z jedną/ym babą/chłopem":-D:-D:-D.

Witam
Szopka bez obijania:-D
Dzagud odeślij ten syf i daj negatywa opisz to ,bo wielu kupuje w lumpexsach na wagę za grosze i sprzedaje na allegro-żal:wściekła/y:jak tego nie zrobisz dalej będzie nabijał ludzi
A ja zafundowałam Livce kolczyki,ryczała godzine -ale miałam wyrzuty teraz ok.nawet się chwali że ma koko na uszkach:tak:
DZAGUD NO TO NAJ... NAJ... a ja wtym roku mam 22lata

A tak w ogóle to już bardzo świątecznie życzę Wam:

Na Wielkanoc od króliczka,
niech Wam wpadną do koszyczka
niezła kasa i kiełbasa,
radość życia, coś do picia
i na miłość chęci tyle,
by mieć wszystko inne w tyle.

Smacznego jajeczka i mokrego dyngusa
życzą Jagoda, Tomek, Weronisia i Madzia
easter_egg_basket.gif
Happy_Egg_Day.gif

**___**
_**___**_________****
_**___**_______**___****
_**__**_______*___**___**
__**__*______*__**__***__**
___**__*____*__**_____**__*
____**_**__**_**________**
____**___**__**
___*___________*
__*_____________*
_*____0_____0____*
_*_______@_______*
_*_______________*
___*_____v_____*
_____**_____**
_______*****_______
Kurczaczków Zielonych
Baranków Czerwonych
Bazi Różowych
Pisanek Kolorowych
Dyngusa Tęczowego
I Wszystkiego Dobrego,
życzą
Agnieszka,Marcin i MIkołaj

Dzagud my też z M. jesteśmy ze sobą dziewiąty rok, tzn. od ślubu minie 5 lat, ale spotykaliśmy się od 30.12.2000r (pamiętna data bo dzień przed sylwestrem) czyli teraz 9 latek idzie.
Gośka 22 lata no to już coś:happy:

Niechaj Wielkanocne życzenia
pełne nadziei i miłości
przyniosą sercu radość w te święta
i w przyszłości.
Życzymy:
Wielkanocy jak bajka
i smacznego jajka,
tęczowych pisanek
i dyngusa cały ranek,
słońca wiosennego
i uśmiechu promiennego!:-)

reklama
Aha sorki dziewczyny że na zamkniętym zdjęcia Nati wrzuciłam do wątki ze zdjęciami mamusiek, ale dopiero przed chwilą odkryłam ten drugi wątek. Na przyszłość postaram się bardziej uważać i rozglądać:-D:-D:-D:-D:-D:sorry::sorry:

Do góry