reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Kochaniutkie ja tylko na sek. - pisalam wlasnie jeszcze raz to admina - nie wiem co sie dzieje..dostep powinien juz byc. ja nie dostalam zadnego potwierdzenia.

Nio to tyle. Duzo pracy u mnie - na szczescie. Napisze wkrotce :-) :tak:;-)

reklama
hej!!!
Nadrobiłam wczoraj wieczorem, ale już nie zdążyłam nic napisać. W związku z tym nie wiem już komu co odpisać :eek: Aha chciałam napisać, że jestem w szoku jakie śliczne włoski ma Amelka :szok::-D:tak:

Wczoraj i przedwczoraj byłam na szkoleniu więc padam na pysk :eek: a jutro do pracy :baffled:
Mój kochany M chciał mi wczoraj zrobić niespodziankę, umył trzy okna i wyprał firany (szystkie jakie były w domu) ;-) szkoda tylko że mu się z pościelami pomyliły i wyprał w 60stopniach :baffled::wściekła/y: no cóż prznajmniej będę miała piękne nowe firany bez marudzenia :-D;-)

dziendoberek!:-):-):-)

Hej Jolka
:-)
...no Amelka ma ''tyyyle''wlosow ze kitki to tylko na czubeczku glowy da sie zrobic:-palem dumnam ze sa :-)Buziaki dla chlopakow:*(teraz czekam tylko na odzew Dzagudka ze Jej chlopakow podrywam;-))

Fantazja!Duzzoooo zdrowka dla Miski!!!Nacierpiala sie biduszka:-(

Niedzielne dzień dobry.
Właśnie wróciliśmy z placu zabaw, Wojtak się piachu najadł że aż czkawki dostał :-D
Teraz poprawił pomidorówką i zasnął w minutę :tak: tak to ja rozumiem :-)

Jola, jakby mi mąż umył okna, to nawet bym słowem nie pisnęła że mi pokurczył firanki :-D:-D:-D (chociaż nie wiem, bo prawie wszystkie nowe mam:dry:)

Miłego dnia Dziewczynki, i zdrówka dla chorowitków:tak:

Olla śliczna jest Amelka, a kiteczki przecudne. Ale mam pytanko nie ściąga gumek, bo mojej Nati to ledwie spineczkę założę i już każe zdejmować a o kitkach nie ma nawet mowy. Dlategóż też ciągle podcinamy włoski i grzywkę.

Fantazja
zdrówka życzę!!!

Jolka gratki:-) dla męża. Mój M. też kiedyś mi tak uprał firanki w 60stopniach, ale tylko miałam kupę prasowania (wygniecione strasznie). Postanowił że wyprasuje sam ale jak zobaczyłam ile czasu mu zajmuje (może przez tydzień by wyprasował wszystkie firanki plus dwie zasłony-cztery okna). Jednym słowem mężowie czasem potrafią:-):-):-)

Mojej Natalii dokuczają ząbki (trójki), nawet na dworze nie chciała długo być, po 20 minutach wołała do domu. Tyle u Nas. Pozdrawiam niedzielnie.

Witam-Miki chory:-(katar i dzis w nocy zaczoł sie kaszel tak bardzo sie o niego balam ze spal z nami:tak:ok 23 zaczol tak mocno kaszlec,ze zaczoł wymiotowac:-(.Wczoraj bylismy z M na dzialce pogoda superr (z Mikim zostala tescowa w domu)i nareszcie puszcili wode,ale rury nam popekały:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a wzeszlym roku zakladalismy nowe(i sie :wściekła/y::wściekła/y:bo chcielismy zakladac miedziane ale teść namowil nas na plastik no i mamy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:kolejny koszt-dzieki Bogu ze plyytek niemamy polozonych płytek na scianie w łaziece bo w tedy bym wyszla z siebie)

Jolka-no coz ja bym sie b.cieszyla co do nowych firanek.A co do okien to razem myjemy:-) a firany to M mi powiesza a ja stoje pod nim i mowie nie tak ,popraw tam;-)a nie powieszam bo jestem za niska:-D:-D:-D

Jak tam dekoracje swiateczne Mikolaj jest bardzo zaineresowany jajkami ,kradnie jak nikt niewidzi i wklada do kieszeni i w nooogggiiiiiiii smiechu co nie miara:-D:-D:-D,lub zabiera babci ucieka do nas do pokoju i wiesza na gałazkach:-D:-D:-D:-D

Sie witam
Pelna werwy i energii:tak:Pourodzinowy kac mnie juz opuscil:-DDzisiaj pikna pogoda i nie moglam przytargac Amelki do domu:eek:na drzemke ma sie rozumiec.Przez pol podworka nioslam ją na rekach i na cala pare spiewalam piosenke o Cliffordzie:-Ddotarlysmy akurat na reklame tej bajki ale dala sie przekupic inna.Najedzona czekam az sie obudzi.
Fantazja-buziaczki dla Michalinki,mala biduleczka:sorry:
Gusia-zdrowka dla Mikiego.Ale numer z tymi rurami,rzeczywiscie dobrze ze jeszcze plytek nie polozyliscie
Jolka-a to Ci maz niespodzianke zgotowal:-DAle przynajmniej dobry pretekst na zakupy:tak:
Anielap-jak wypadzik na wioske?

Gusia-aaaaa jajka:-DAmelka zawsze pomaga mi rozpakowywac zakupy.Przynosi mi je z kuchni do lodowki.Za kazdym razem jakies potlucze,ale nikomu innemu nie da zaniesc

Fantazja, buizaczki dla biednej Misi...:-(
Gusia, współczuję z tymi rurami, no i oczywiście zdróweczka dla Mikiego.;-)
Jolka, widzisz, Tobie przynajmniej Mąż okna umył, a firanki... masz pretekst do wymiany. Ja okna myję sama, bo lubię, choć do górnych części - zwłaszcza framug angażuję Męża bo boję się wspiąć za mocno - w końcu to 10 piętro....:eek:
Elmaluszek super że kac poszedł precz.:tak:U nas też super pogoda już drugi dzień. Ja dziś byłam z Madzią na rowerku i poszłam w bluzce z krótkim rękawem i w rybaczkach. NARESZCIE!!!!:-D

Matko, jak ja się dziś wyspałam!!! Mąż mi pozwolił.;-)Magda nas obudziła o 7mej już, wstałam, zrobiłam mleko, przewinęłam, potem zrobiłam śniadanie, a że było dopiero ok. 10tej to się powaliłam na wyro i powiedziałam Mężowi że mnie tak zmuliło że mi się oczy same zamykają więc niech się Magdą zajmie a ja przysnę na 15 minut (Weronika jest u Babci). No i tak odpłynęłam.... Budzę się, Magdy nie słychać, otwieram oczy a na zegarze ... 13.24!!!:szok::szok::szok: Mąż siedzi przy kompie, a dziecko śpi grzecznie w łóżeczku. W szoku byłam, ale wyspałam się za 2 lata wstecz!:-D
A wczoraj moja Weronika weszła w wiek szkolny!!!:-D W końcu zrezygnowałyśmy z przekłucia uszu, bo Weronika nie do końca była przekonana i bałam się że z jedną dziurą ucieknie z fotela. W końcu kupiliśmy Jej dentystę (to co się zęby i plomby z ciastoliny robi), upragnioną maskotkę i sukienkę z postaciami z filmu który ostatnio katuje, czyli H2O. Bardzo była szczęśliwa.:tak:

reklama
Miki juz sie pokłada,tak jak nie bylo problemu z jedzeniem to ostatnio masakra:wściekła/y:najchetniej jadłby tyko płatki czekoladowe z mlekiem,chlbem sie bawi,czyli wyje obkład a msełkiem sie smaruje jak kremem:wściekła/y::baffled:.
Dzagud-normalnie zazdrosze Ci, ze sie wyspalas ,super:tak:Ja musze mic cisze i to dosłownie inaczej nie ma mowy o spaniu,słysze najcizszy stukniecie ,pukniecie :tak:a bardzo lubie sie przespac np. popoludniu ale niemoge bo nie usne:baffled:,a odkatd Miki sie urodził to nawet w nocy słysze jak sie przekreca w łuzeczku:-p.Normalnie Marze kiedy bedzie lato sprzedam Mikolaja na wekend moim rodzicom i sie wyspie(przynajmniej mam taka nadzieje,ale jeszcze M bede musiała wyslac na delegacje:-p bo inaczej on mi nieda sie wyspac:-p)
Fakt bylo ciepło ale jak zawiało to brrrr,u nas wczoraj bylo tak cieplutko ze sie rozbierałam (musze sie obkupic na lato)a moj tata mnie wyzywał:tak:ze niemam przesadzac bo to zdradliwa pogoda,tlumaczyl jak Mikolajowi:-D
Olla-Amelka wyglada rewelacyjnie w kikach

Do góry