reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

My właśnie wróciliśmy ze spacerku (na ,którym goniłam koło od wozka-co jakies 5-6 metrow,myslalam ze mnie szlag trafi:wściekła/y:) Miki śpi:-) zahaczyliśmy o Aptekę :szok: i 70 zeta w tył i nic takiego nie kupiłam cebion, vibovit,nurofen.:baffled:mam nadzieje że mu przejdzie i się w coś brzydkiego nie rozwinie :-(

Gingeros -super miał na spacerku i dwie kobietki go wyręczają ,ucz tak dalej a synowa na skargi będzie przychodziła:-D

reklama
U nas tez sie pieknie rozpogodzilo,az chce sie zyc....jak bedzie cieplusio to idziemy na ogrodek:)

Szopka w Kurwi bedziemy od 18 lipca do 1 sierpnia :))) Ojjj bedzie sie dzialo:DDD

Gingeros
,no w koncu Paniczyk,a Paniczka trza pchac....dobrze ze nie nosic tez :p Sliczne zdjecie :)

Gusia
no ceny lekow mnie przerazaja!Trzymam kciuki zeby nic brzydkiego sie nie rozwinelo:)

Ja tak tylko doczytałam o drogich lekach!
U nas jak wyszło AZS to w aptece zostawiłam ok. 200 zł, a za wizytę i badania 250zł. -dziękuję :szok::wściekła/y:

Kurcze brak czasu dzisiaj.Wieczorkiem Was poczytam.

Chcialam tylko napisac ze Amelia dzis mi wpadla w mega histerie az myslalam ze zawalu dostane.Poszlo o zabawki jej kolezanki.Kurde rzucala sie,plakala ponad godzine,az nie mogla lapac oddechu.Teraz spi juz z poltora godziny i jeszcze sie przez sen zanosi.Musze ja obserwowac.

Njo dzien dobry,teraz bo ciezko siebie widze za kilka godzin:baffled:Jestem w piwkowym błogostanie tylko rano dopadnie mnie rzeczywistosc i kac co najgorsza:angry:

Gingeros-Antonek super w zyciu sobie poradzi,reke na pulsie trzyma widac:-DRowerek superowy:tak:
Dzagud-zdrowka dla dziewczynek;-)
Toska-ja ci powiem tak.Traktor to konkretna sprawa.Wie chlopak czego chce:-DJa ostatnio musialam wracac 10 razy do zyrafy,mimo tego ze calego zoo nie dalo rady obejsc w ciagu dnia:happy::sorry:A lwy co tam,male łuf łuf bez entuzjazmu i ucieczka do....zyraf
Agik,Gusia-nie bede kusic bo sama chcialabym mieszkac w pl,ale tutaj lekarstwa na recepty sa za darmo dla wszytkich dzieci do 16 roku zycia
Olla-katarek a sio i juz do ogrodeczka:-)
Esia-troche krowek pleeeease, slina leci a u nas w polskim sklepie kruche a mnie sie chce takich swiezych ciągutek;-)
Szopka-ciesze sie ze Cie troszku uspokoili.Co sie zle zaczyna to sie dobrze konczy;-)Juz nielugo przywitamy zdrowiusienkiego Tymusia na swiecie i bedziemy gratulowac spokojnej mamusi:tak:
Aniajw-dobrze ze zdroweczko Natce wraca:tak:Sie nalezy oczywiscie
Kingug-super ze pogoda dopisuje,u mnie wieczor z deszczem,a dzien ladny.Korzystajcie bo kwiecien plecień;-):baffled:

Buuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzziaaaaaaaaaaaakiiiiiiiiiiiiiiiii;-)

Ostatnia edycja:
Elmaluszku no w Lidlu sa takie ciagnace!!!!Polskie ale piszu po Niemiecku chyba na nich....no Janek sie zazera!!!!
Na kaca w sam raz :D

Ja dzis troche zmeczona po silowni,zaszalalam,gdyby nie sauna po to zakwasy by mnie zniszczyly....ale samopoczucie wzorowe:)

Brakuej mi pomyslow na dietetyczne dania dla mnie ale takie dietetyczne serio,serio.Wiecie dla mnie podstawa zywienia byly ziemniaki,makarony,pieczywo:zawstydzona/y:Teraz tego wszystkiego nie jem no i nie wiem co zjesc....

Pliiiiisss podeslijcie jakies pomysla:sorry:

milego weekendu!

POwklejalam zdjeciucha na zamknietym...nareszcie :p

A tu Amelka dla dziewczyn ktore nie maja jeszcze wstepu :*

Cześć wszystkim:-)
Olla ale fajoskie kitki ma Amelka:-):-)śliczna dziewczynka:tak: Co do diety to jedyne co przychodzi mi do głowy co zastąpienie białego pieczywa chlebem Wasa, ja tak kiedyś robiłam i po miesiącu efekty były:-) Ziemniaki i makarony to może zastąp ryżem;-)
Elmaluszek i jak masz kaca?;-) Moja Wiki też się zanosi, ale przez sen jej się nigdy nie zdarzyło:baffled: Mam nadzieję, że Amelka już zapomniała i czuje się lepiej:-)
Szopka dobrze, że jesteś spokojniejsza i życzę Ci pomyślnego rozwiązania:-)
Dzagud Twoja Weronika ma chyba dzisiaj urodziny:-) Tak więc z okazji Jej Święta życzę dużo uśmiechu, samych radosnych dni i przede wszystkim dużo zdrówka:tak::tak::tak:
Aniajw dobrze, że Nati już lepiej się czuje;-)
Gingeros rowerek super, a właściciel jeszcze bardziej superowy:-):-):-):-)
Gusia, Agik ano w aptece zawsze zostawia się sporo kasy:wściekła/y:
U nas dziś prawie lato:-) No jest tak pięknie, że aż miło:-) My siedzimy całe dnie na placu zabaw, albo na balkonie. Wiki odkąd tyle przebywa na świeżym powietrzu to lepiej śpi w nocy:-) Teraz usnęła a ja biorę się za jakieś porządki:tak:

Olla-kolo mnie nie ma lidla,ale przy okazji jak zachacze to sobie sprawie paczuszke.;-)
Kingug-no jest kac jest,jak chorera:baffled:Jak by tego bylo malo dostalam @ i chyba juz wszystko co mozliwe mnie boli:-pA ja krzycze o pomste do nieba:-DAmelka na cale szczescie doszla do siebie(sie wystraszylam) i oczywiscie buszuje

reklama
A ja mam noc do tylu...Misia wczoraj brala ostatnia dawke infanrix hexa i...rzygala w nocy jak maly kot...jesuuu, co pol godziny. Dzis juz tylko w przychodni zwymiotowala. Poki co spokoj. A lekarka, ze albo to po szczepieniu, albo od zabow - ida jej 5-ki :szok: albo wirus jakis..No to mam rozeznanie:baffled:

Do góry