reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

U Ciebie leje?:szok::szok::szok: U mnie słońce świeci:-)
leje to mało powiedziane :angry: oddawaj słońce ;-) brak mi słoneczka :sorry2:

AGIK u mnie było tak, że jak złożyłam pracę w dziekanacie, to mi dopiero wyznaczali termin obrony ;-) nie pamiętam dokładnie, ale chyba z 10 dni maks ;-) obiegówkę załatwia się po obronie :tak: chyba :sorry2: nie pamiętam :dry: ale chyba po obronie latałam z obiegówką :dry: by dyplom dostać :dry:

reklama
dzień doberek :-)

O pogodzie to mi nic nie mówcie, bo u nas w nocy śniegu napadało :szok: i całe przedpołudnie wielgachne płatki leciały :szok:

Ja dzisiaj po poltoragodzinnej probie uspienia Murmelki sie poddalam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jak to Esia powiada mialam mord w oczach:-pWlasnie napelnilysmy brzuszki zupą ogorkowa i smigamy nadwor co by maly demon sie wyżył:-D

Jolka-zasylam Ci wirtualnie troche sloneczka;-)

Wybacz Agacia..ale jak Ci zalezy na glosach wyborcow....to moze jakos bys sie przedstawila...i cokolwiek od siebie napisala.

Ja tam stalam sie maniaczka klikania w pewnego czerwcowkowego panicza:-)

Na Onecie, jest materiał o tym biednym zakatowanym przez konkubenta matki 3,5 letnim chłopczyku.
Sory, że Wam humor pewnie zepsuję, ale ja nie mogę, prawie skończyłam pisać mgr, ale nie mogę dalej, wyję, serce mi pęka, dajcie mi jakąś listę to się podpiszę obiema rękami za karą śmierci dla takiego skur....na!!!!!!!!!!!!!!!!!!

U nas nico nowego...
Wczoraj Zu pospała w dzień 3godziny i 15min. I to jeszcze ją budziłam. A dziś walka była przed spaniem:wściekła/y: Chyba się wczoraj na zapas wyspała.​

A dziś postanowiliśmy oduczyć spania ze smokiem. Opowiedziałam historię że pszyszły myszki i zabrały, dostała dwa misie do łóżeczka. I zobaczymy...
Jak na razie słyszę że jeszcze się kotłuje i coś tam pośpiewuje.

Agik,ja tez jestem za kara smierci dla takich skurwieli!

Anielap no super ze oduczacie malutka od smoka:)NAsza Mela w ciagu dnia smoka na oczy nie widzi,a jak widzi to wola ''be'' na niego ale wieczorkiem do spania bardzo chetnie ale jak wypadnie przy cwierkaniu wieczornym to tez za nim nie placze.Mysle ze jakbym zabrala i nigdy nie oddala to placzu by nie bylo....wiec po co ciagle pcham jej tego gumiaka?

Zaglosowalam na Antonka:)Zdjecie super sliczne:)))

Bylam dzisiaj z mala u lekarza bo musialam w nocy z nia spac,tak strasznie kaszlala,i az sie trzesla jak ten kaszel ja wybudzal,za raczke mnie trzymala i musialam cala noc na jednym boku spac co zaowocowalo urocza grzywka sterczaca w pionie ale tylko z prawej strony heheh:D
No i o tym lekarzu mialam....osluchowo super ,lekarz powiedzial : ''wiesz...paracetamol teraz i te pierdoly'' :)
No to pociskam jej te pierdoly i jakby lepiej dzisiaj;Katarek duzo mniejszy,kaszelek prawie wcale:)Tak sie ciesze:)))
Pana doktora mamy nowego w przychodni,taki wiieeelki chlop,ciemniejszej skory,Amelia sie zakochala!Buziaki,usmiechy(najpierw usmiechy a potem buziaki oczywiscie:p )Normalnie to drze kopare jak tylko wejdziemy do gabinetu a on mogl wszystko z nia zrobic,nawet ''aaa''mowila przy badaniu gardziolka:):-)no chyba pan doktor bedzie mial nas na tapecie constans:DDD:-D:-D:-D

Efilo juz prosze nie znikac:)NApisz wiecej o Zosi.Mowi juz zdaniami?

Siedze teraz i licytuje plaszczyk dla Amelki,czerwony kolorek mi sie ostanio spodobal:tak:no zobaczim...

Olla-dawaj Ty mnie tego super specjaliste.Ja to juz obojetnie czy do banku czy do jakiego urzedu to mnie Amelka beczy bo mysli ze do lekarza:baffled::baffled::baffled:
Fantazja-ja tyz od wczoraj na naszego Antuana donżuana glosiki oddaje:tak:;-)A tam muzyczka taka fajna ze Amelka sie buntuje jak wylączam:-D
Anielap-u nas toćka w toćke.Wczoraj krolewne obudzilam po 3 godzinach a dzis masakra jakas:wściekła/y::-p
Agik-dobrze ze ja nie ogladalam, ale jak to moj teść powiada takich to na ulicy na lampach dla przykladu powinni wieszac coby kazdy widzial:wściekła/y:

Ja po burzliwym dniu z moją Murmelia dygam wlasnie browarka i lece do wyra.Dobranocnie kochane;-)

reklama
Do góry