Agik,ja tez jestem za kara smierci dla takich skurwieli!
Anielap no super ze oduczacie malutka od smoka
NAsza Mela w ciagu dnia smoka na oczy nie widzi,a jak widzi to wola ''be'' na niego ale wieczorkiem do spania bardzo chetnie ale jak wypadnie przy cwierkaniu wieczornym to tez za nim nie placze.Mysle ze jakbym zabrala i nigdy nie oddala to placzu by nie bylo....wiec po co ciagle pcham jej tego gumiaka?
Zaglosowalam na Antonka
Zdjecie super sliczne
))
Bylam dzisiaj z mala u lekarza bo musialam w nocy z nia spac,tak strasznie kaszlala,i az sie trzesla jak ten kaszel ja wybudzal,za raczke mnie trzymala i musialam cala noc na jednym boku spac co zaowocowalo urocza grzywka sterczaca w pionie ale tylko z prawej strony heheh
No i o tym lekarzu mialam....osluchowo super ,lekarz powiedzial : ''wiesz...paracetamol teraz i te pierdoly''
No to pociskam jej te pierdoly i jakby lepiej dzisiaj;Katarek duzo mniejszy,kaszelek prawie wcale
Tak sie ciesze
))
Pana doktora mamy nowego w przychodni,taki wiieeelki chlop,ciemniejszej skory,Amelia sie zakochala!Buziaki,usmiechy(najpierw usmiechy a potem buziaki oczywiscie
)Normalnie to drze kopare jak tylko wejdziemy do gabinetu a on mogl wszystko z nia zrobic,nawet ''aaa''mowila przy badaniu gardziolka
:-)no chyba pan doktor bedzie mial nas na tapecie constans
DD
Efilo juz prosze nie znikac
NApisz wiecej o Zosi.Mowi juz zdaniami?
Siedze teraz i licytuje plaszczyk dla Amelki,czerwony kolorek mi sie ostanio spodobal
no zobaczim...