dzwoniłam by się dowiedzieć co z tą kupą zrobił dwie, pierwsza wielgaśna, aż babcia była przerażona ogromem ;-) druga troszkę mniejsza ;-) ale przy każdej popłakiwał chociaż druga była już lżejsza ewidentnie Antek boi się zrobić, musiał jakiś uraz psychiczny zaliczyć przy jakimś zaparciu i teraz boi się biedny
reklama
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Gingeros-Biedny Antonek,ale powinno mu ulzyc po tych probiotykach,oby jak najszybciej.Buziaczki dla zestresowanego maluszka;-)
Goska,Olla-cos sie tak zosplewily te chorobska u WAs,a juz je batem a kysz.;-)
Goska,Olla-cos sie tak zosplewily te chorobska u WAs,a juz je batem a kysz.;-)
Gingeros, miałam z Magdą to samo. Jak tylko bidna poczuła że się Jej chce, to stawała nieruchomo, wspinała się na palce i krzyczała "mamo, kupa, kupa, boje". Ewidentny uraz. Ale wystarczyło 2-3 dni normalnego kupciania i już zapomniała o tym, do tego stopnia że robi nie wiedzieć kiedy.Ucałuj Antonka, ale nie martw się, przejdzie.A co do wielkości kupy - to chyba po takim "odblokowaniu" to normalne - i dodam, że na jednym "kolosie" się nie kończy. A śmierdzi nieziemsko!
mam nadzieję, że przez weekend mu przejdzie od poniedziałku żłobek w pełnym wymiarze ;-) wczoraj domagał się dzieci
a tak mam do was prośbę ;-) jakby się wam chciało, to zagłosujcie na mojego Antka wystarczy kliknąć w napis i oddać głos niby każdego dnia raz można, ale czasem jak sieć pada i zmienia się ip to można więcej zagłosować ;-)
jeśli mogłabym was o to prosić konkurs do 10.04 ;-) więc długa droga o pierwszą setkę ;-)
a tak mam do was prośbę ;-) jakby się wam chciało, to zagłosujcie na mojego Antka wystarczy kliknąć w napis i oddać głos niby każdego dnia raz można, ale czasem jak sieć pada i zmienia się ip to można więcej zagłosować ;-)
jeśli mogłabym was o to prosić konkurs do 10.04 ;-) więc długa droga o pierwszą setkę ;-)
Gingeros -jak tak czytam o twoim Antonku to az mi serce sie kroi,my mielismy problem z kupka jak miki byl malutki i lekarz kazal podawac czopki i jakos mu sie samo wyrekulowalo ,a teraz(juz kiedys chyba pisalam) podaje mu Nutriplant., i tawet niewiem kiedy zrobi, tylko czuc.a co do Glosowania to ja wlanie wczoraj zaglosowalam na Antonka
wszystkim chorowitkom Zdrowka
wszystkim chorowitkom Zdrowka
Gingeros ja niedawno też to przerabiałam z Wiktorią:-( Szkoda mi bardzo Antonka, pamiętam jak Wiki się męczyła, raz to nawet zrobiła kupkę z niewielką ilością krwi Swoją drogą to ciekawe czemu u dzieci coś takiego się pojawia? Ja nie zmieniałam diety ani nie wprowadzałam żadnych nowości a tu takie zaparcia Dzagud dobrze mówi, że po kilku dniach powinien zapomnieć o urazie
Olla, Goska wracajcie szybko do zdrowia:-)
Agik niezła bryka;-)
U nas stara bida. Pogoda ładna, to może jak Mała wstanie to pójdziemy na spacer
Buziaki dla wszystkich:-)
Olla, Goska wracajcie szybko do zdrowia:-)
Agik niezła bryka;-)
U nas stara bida. Pogoda ładna, to może jak Mała wstanie to pójdziemy na spacer
Buziaki dla wszystkich:-)
czy my w tej samej Polsce mieszkamy?! u mnie leje, szaro, buro, mokro...Pogoda ładna, to może jak Mała wstanie to pójdziemy na spacer
GUSIA dziękuję ;-)
KINGUG teściowa podejrzewa, że może żłobek i zmiana diety na żłobkową mogło przyczynić się do zatwardzeń
dobrze, że jemu śliwki smakują ;-) będę mu dawać aż mu tyłkeim wyjdą dokupię jabza, zrobię świeży sok, niej pije (i tak lubi) ;-) niech mu coś się ruszy ;-)
A
agik25
Gość
Wiecie co, ja już drugi tydzień daję Wojtkowi ten Dicoflor (probiotyk na kupę), bo zatwardzenia to ona miał straszne, kupę walił czasami co 4 dni
No i jakoś wielkiego szału nie ma, tak jak Dzagud pisała, że u niej czasami dwie qpy dziennie po tym leku.
U nas teraz qpa, co dwa dni , ale o wiele rzadsza niż kiedyś, to już coś.
Czasami to się bałam, że małemu hemoroidy wyskoczą, takie kamienie robił
Gingeros, głos poszedł na śliczną buźkę Antonkową :-)
No byłam dzisiaj w sprawie tej pracy i jest d...pa blada.
Mianowicie, to ja jestem d...pa i to wielka, bo jakbym się z tym mgr wyrobiła wcześniej to byłby duża szansa na przyjęcie.
A bez mgr to nawet papierów moich nie chcieli:-(
Więc...dzisiaj MUSZĘ skończyć, jutro jade do promotora, i będę błagać dziekana, żeby mi do końca m-ca termin obrony wyznaczyli.
Raczej to nierealne, no ale musze spróbować.
No i jakoś wielkiego szału nie ma, tak jak Dzagud pisała, że u niej czasami dwie qpy dziennie po tym leku.
U nas teraz qpa, co dwa dni , ale o wiele rzadsza niż kiedyś, to już coś.
Czasami to się bałam, że małemu hemoroidy wyskoczą, takie kamienie robił
Gingeros, głos poszedł na śliczną buźkę Antonkową :-)
No byłam dzisiaj w sprawie tej pracy i jest d...pa blada.
Mianowicie, to ja jestem d...pa i to wielka, bo jakbym się z tym mgr wyrobiła wcześniej to byłby duża szansa na przyjęcie.
A bez mgr to nawet papierów moich nie chcieli:-(
Więc...dzisiaj MUSZĘ skończyć, jutro jade do promotora, i będę błagać dziekana, żeby mi do końca m-ca termin obrony wyznaczyli.
Raczej to nierealne, no ale musze spróbować.
reklama
Agik wiesz co ja studiowałam na Uniwersytecie Łodzkim i trzeba było cała pracę oprawioną oddać do dziekanatu na dwa tygodnie przed obroną. Z tego co pamiętam to obiegówkę można było oddać później. Nie wiem jak jest u Ciebie w szkole, może też dwa tygodnie, to jakbyś jutro złożyła to obrona na koniec marca