reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Gingeros: to ja nie wiem o co kaman z tymi urodzinami
wczoraj na NK wyskoczyło mi o urodzinach Joli .... może to nie ta Jola ... ale byłam przekonana, że ta właśnie (z niteczek .... ) :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

hihi dobra reklama Biedronki ... "jak to dobrze, ze jest tak daleko" :-D:-D
.... ale jest mi bliska ;-);-)

u nas jest na osiedlu zamiast Plusa - kupowałam tam tylko ciasto francuskie
ale muszę się przyjrzeć produktom skoro tak polecasz ;-);-)

reklama
No nie wszystkie w logistyce pracują:-D Ja pracuję w bankowości, jakby co to służę pomocą:-)
Toska udanego wyjazdu:-)Wracaj wypoczęta:-)
Gusia ja z kolei słyszałam o kryzysie po 7 latach, ale też nie wiem od kiedy to się liczy:baffled: Powiem Ci, że my też się kłócimy i szczerze to nie znam par, które żyją bez awantur:-)
Gingeros my też miałyśmy problem z zaparciami. I jak dziewczyny piszą to pomagają probiotyki, a jeszcze podawałam deserki w słoiczkach, też pomogły:-)
Elmaluszek zgapiłam z Ciebie pomysł z domkiem:zawstydzona/y:(tylko ja rozłożyłam taki gotowy, bo talentu do zrobienia nie posiadam:no:) i moja Wiki w głos się śmiała jak go zobaczyła:tak:

Kingug-no nie wszystkie.Moja dziedzina to geodezja;-)Ja od razu prosze o rade panią bankierke.Czy to prawda ze jezeli robisz przelew na polskie konto,lub chcesz wybrac wiecej niz 20 tysiecy z konta to bank zglasza to do urzedu skarbowego?Mam nadzieje ze to glupia plota

U nas mżawa i musimy siedziec w domu,ktory z reszta Murmelia dzisiaj dokumentnie roznosi:tak:Juz 2 razy sie wywalila o graty porozwalane na podlodze i co ogarne to znowu sajgon:-p

Ostatnia edycja:
Gingeros, ja już dawno odkryłam zalety Bierdonki:-)
Tak jak piszesz jest tam dużo rzeczy produkowanych przez znane firmy, artykuły są smaczne i tanie.
Oczywiście nie wszystko. Nie kupuję tam wędlin i mięs (oprócz salami takiego pakowanego próżniowo- pycha), a poza tym to prawie wszystko jest ok.
Nie polecam bułki tartej, jakaś taka spalona jest :baffled:
A cukier jakoś tak mało cukru w cukrze ma :dry:
A ten sok pomidorowy Wojtek uwielbia.:tak:

Wojtek mi przez 1,5 godziny zasypiał. Tzn. wojował w łóżeczku, wołał mnie, rozwalał wszystko co miał w zasięgu ręki...mało go poduchą nie udusiłam wrrrrr;-)
a obiad w lesie, sajgon na chacie :wściekła/y:

elmaluszku, nic nie mów, ja już sobie chyba w łeb strzelę z tym sprzątaniem, przecież to jest głupiego robota:szok::szok::wściekła/y:
chwilę po sprzataniu znów bałagan i tak w kółko, jak dzisiaj pozmywałam podłogi, to Wojtek przeszedł z ciastkiem i piciem i znów się można przykleić:szok::wściekła/y:
nie wspomnę nawet o porozwalanych zabawkach bo to nie ma sensu :baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Coś chyba w tej pogodzie jest nie tak...
Moja Zu jak normalnie chodzi na drzemkę o 14 tak dzisiaj przed 13 zażądała położenia do łóżka. Na obiad nawet nie chciała spojrzeć. Krzykiem wymusiła położenie spać. I śpi już godzinę i 15min.
Ciekawa jestem ile pośpi z tym pustym brzuszkiem...

My z moim m też chyba mamy jakiś kryzys... Za dużo czasu ze sobą spędzamy i stąd te spięcia ostatnio. Strasznie mnie irytuje sama jego obecność... Muszę częściej z domu wychodzić:tak:

Kingug-no nie wszystkie.Moja dziedzina to geodezja;-)
ja też geo:tak: geologia i geofizyka ;-)

PIRZONKU może jakiegoś starego maila dostałaś/otworzyłaś ;-)

AGIK po mięcho chadzam do mięsnego ;-) resztę zakupów raczej w biedronce i jestem z tego super zadowolona ;-) :-D

KINGUG deserek odpada ;-) Ant wypluwa wszystko co ze słoiczka :sorry2:

Hej!!
Napisałam długiego posta i mi go wcięło :wściekła/y:
Chciałam tylko napisać, że mój M też w logistyce pracuje ;-) kiedyś w konkurencji Pirzonka, ale ostatnio zmienił pracę :tak: i dzięki temu mam pokaźną zniżkę na ciuchy znanej marki ;-)
My nadal walczymy z odpieluchowywaniem :eek: efekty niy jakieś są, ale przed nami jeszcze daleka droga :sorry:

Agik-nie chce Cie denerwowac ,ale ciesze sie nie jestem sama z takim bajzlem:-DJa to juz do kupy w róg wsjo zagarniam a sprzatam wieczorem jak demon spi:-D
Jolka-to gratuluje ze malymi kroczkami idziecie do celu.Brawo Maksio:tak:;-)

Kingug-no nie wszystkie.Moja dziedzina to geodezja;-)Ja od razu prosze o rade panią bankierke.Czy to prawda ze jezeli robisz przelew na polskie konto,lub chcesz wybrac wiecej niz 20 tysiecy z konta to bank zglasza to do urzedu skarbowego?Mam nadzieje ze to glupia plota

Elmaluszku bank nie zgłasza do US, to naprawdę jakaś głupia plota. Jak się chce większą kwotę wypłacić gotówką to trzeba w banku wcześniej zgłosić:-).

reklama
Wojtuś i Jego nowy nabytek:

P.S -dziadkowi odbiło ;-)
To to jeździ samo, na dwa akumulatorki, a Wojtek jeszcze nie łapie o co chodzi.
Tłumaczenia dziadkowi, że jest jeszcze za mały nie przyniosły skutku jak widać.

Do góry