reklama
anni
Fanka BB :)
Wpadnijcie na Bole Piersi
dzwoniłam do ginki
jest jutro od 8
mam przyjechać jak do przyjęcia - tylko miejsc na porodówce nie ma
mam dzwonić czy mają
powiedziała, że max do piątku mogę być przeterminowana, ale ze wzgl na jej dyżur jutro od 8 chciałaby aby to było jutro ;-)
jena idealnie by było jakby sie ta akcja zaczęła dziś w nocy i byłoby po problemie
wtedy w sobotę byłabym już w domku z Igorkiem ;-) jeśli oczywiście wsio poszłoby okay i nie miałby oznak żółtaczki :-):-)
jest jutro od 8
mam przyjechać jak do przyjęcia - tylko miejsc na porodówce nie ma
mam dzwonić czy mają
powiedziała, że max do piątku mogę być przeterminowana, ale ze wzgl na jej dyżur jutro od 8 chciałaby aby to było jutro ;-)
jena idealnie by było jakby sie ta akcja zaczęła dziś w nocy i byłoby po problemie
wtedy w sobotę byłabym już w domku z Igorkiem ;-) jeśli oczywiście wsio poszłoby okay i nie miałby oznak żółtaczki :-):-)
A
agik25
Gość
No to niezłe te przygody macie z dzieciaczkami
Ja tylko czekam jak mi się Wojtek w łazience zamknie, tylko że tam okienka nie ma
Co do wyjmowania szczebelków z łóżeczka, to ja jeszcze nie zamierzam.
Wyjmuję tylko zaraz przed spanie, Wojtuś sobie wchodzi przez dziurkę, ciągnie ze sobą min. 3 samochody i paluszkiem pokazuje gdzie te szczebelki mam wstawić.
Osobiście mi pasuje i nie widzę potrzeby zmian (tym bardziej jak mi koleżanka dzisiaj powiedziała, że ich córeczka 2,5 roku, która ma swoje śliczne "dorosłe" łóżeczko w swoim pokoju i tak do nich przyłazi co noc i ona chyba do końca życia będzie z nimi spała- tak stwierdziła koleżanka - to ja dziękuję bardzo. Wojtuś musi znać swoje miejsce. Na wiosnę będziemy go przenosić do jego pokoju, ale na poczatek tez pewnie w łózeczku ze szczebelkami.
Ja tylko czekam jak mi się Wojtek w łazience zamknie, tylko że tam okienka nie ma
Co do wyjmowania szczebelków z łóżeczka, to ja jeszcze nie zamierzam.
Wyjmuję tylko zaraz przed spanie, Wojtuś sobie wchodzi przez dziurkę, ciągnie ze sobą min. 3 samochody i paluszkiem pokazuje gdzie te szczebelki mam wstawić.
Osobiście mi pasuje i nie widzę potrzeby zmian (tym bardziej jak mi koleżanka dzisiaj powiedziała, że ich córeczka 2,5 roku, która ma swoje śliczne "dorosłe" łóżeczko w swoim pokoju i tak do nich przyłazi co noc i ona chyba do końca życia będzie z nimi spała- tak stwierdziła koleżanka - to ja dziękuję bardzo. Wojtuś musi znać swoje miejsce. Na wiosnę będziemy go przenosić do jego pokoju, ale na poczatek tez pewnie w łózeczku ze szczebelkami.
A
agik25
Gość
Dziewczyny kupiłam ten Dicoflor.
Prosze mi jak debilowi wytłumaczyć, wielkimi literami jak mam to podawać.
Czy po jednej kapsułce codziennie przez 8 tygodni ? Będę mu dodawać do kaszki bo płynnego mleka to Wojciu nie toleruje niestety.
Prosze mi jak debilowi wytłumaczyć, wielkimi literami jak mam to podawać.
Czy po jednej kapsułce codziennie przez 8 tygodni ? Będę mu dodawać do kaszki bo płynnego mleka to Wojciu nie toleruje niestety.
Agik, a kupiłaś w kapsułkach, a nie w saszetce? Bo raczej nie ma szans na to aby Wojtek to połknął. Jeśli masz w kapsułkach - takich rozdzielanych, to wysyp zawartość do kaszki i wymieszaj. Smaku to nie zmieni, więc Wojtuś nie poczuje.
Anni, dziękuję bardzo, na Ciebie zawsze można liczyć. Siedziałam i kwiczałam.
Anni, dziękuję bardzo, na Ciebie zawsze można liczyć. Siedziałam i kwiczałam.
A
agik25
Gość
Dzagud, tak w takich rozdzielnych kapsułkach to mam.
Czyli co, codziennie taką mu podawac do kaszki. Lepiej rano czy wieczorem?
I przez osiem tygodni aż? Ja kupiłam tylko jeden listek na razie tam 10 sztuk jest.
To też jest dla alergików, to może i na te krostki na buzi mu pomoże?
Prosze mnie dzisiaj wywalić na kopach z BB bo Wojtka sprzedałam mojej mamie, żeby pracę pisac i co?
I siedzę i z Wami pitolę
Czyli co, codziennie taką mu podawac do kaszki. Lepiej rano czy wieczorem?
I przez osiem tygodni aż? Ja kupiłam tylko jeden listek na razie tam 10 sztuk jest.
To też jest dla alergików, to może i na te krostki na buzi mu pomoże?
Prosze mnie dzisiaj wywalić na kopach z BB bo Wojtka sprzedałam mojej mamie, żeby pracę pisac i co?
I siedzę i z Wami pitolę
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Myślę że to nie ma znaczenia do którego dania mu podasz. Ja daję do wieczornego mleka, bo mam wtedy więcej czasu i nie zapominam, a rano jak wstaję z oczami na zapałki, to nie dosypuję bo mi "za dużo czasu zajmuje";-). Zobacz w ogóle czy to na Niego podziała i sobie dokupuj po prostu.
A teraz spływaj pisać pracę. No już, już.... ruchy, ruchy.;-)Serio, bo już się nie mogę doczekać żeby przeczytać.
A teraz spływaj pisać pracę. No już, już.... ruchy, ruchy.;-)Serio, bo już się nie mogę doczekać żeby przeczytać.
reklama
Toska znam Twojego lenia Niedawno mieszkał u mnie... Troszkę go przegoniłam i widzę że trafił do Ciebie;-)
coś ostatnio często łapię od Ciebie wirusy;-) ten ostatni - leń jest trochę męczący, ale wcześniej zmobilzowałaś mnie do ćwiczeń (już 3 tydzień chadzam) , wię za ten dziękuję
Wczoraj zdałam sobie sprawę, że muszę bardzo uważać na to co mówię przy Małej. Wiecie, ja staram się przy niej nie przeklinać, no ale wczoraj niestety mi się wymsknęło. Jak niosłam zupę i trochę mi się wylało. Ja mówię pod nosem qr... a Wiktoria: mac No ja byłam w mega szoku bo naprawdę staramy się przy niej nie przeklinać. Od wczoraj zapowiedziałam zakaz przeklinania w naszym domu.
Miłego dnia:-)
co do ubranek to ja częśc zostawiam, planujemy jeszcze dwójkę dzieci, a część oddaję do domu samotnej matki.
Wpadnijcie na Bole Piersi
wpadłam, dobre, dobre. Powinnaś nad dyplomacją pomyśleć
esia niezłą historia, dobrze, że Twój tata zachował zimna krew
olla jak zdrówko?
pirzonek trzymam kciuki za dzisiejszą noc Jak chcesz możesz wpaść do mnie podłoge umyć, to podobno pomaga;-)
my szczebelek jeszcze długo nie wyjmiemy (bo u nas się nie da) Staśko śpi od stycznia w turystycznym łóżeczku, a o "dorosłym" pomyślimy za pół roku.
Stasiek uzależnił się od sosu sojowego Muszę mu przynajmniej kropelkę dodać do wszystkich posiłków (słonych). Ostatnio nawet jajecznicę z sosem sojowym je, nie powiem całkiem dobra. Rośnie mi chyba mały smakosz