reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Upsss... zapomniałam. Ten termin jest dla mnie tak oczywisty - ten sam od kilku lat, że po prostu nie przyszło mi do głowy że ktoś może nie wiedzieć.:-D Jedziemy od 25 lipca do 8 sierpnia. Tak naprawdę ostatecznie będę wiedzieć że jadę po 30 kwietnia, bo to jest ostatni dzień na potwierdzenie rezerwacji i umówienie się na zaliczkę. A wszystko zależeć będzie od money, money....:baffled: Ale na razie już zarezerwowałam i mam nadzieję że będzie ok. Aż mi się humor poprawił.

Jolka, zdrada to jest, ale z Twojej strony!:crazy: JAK MOGŁAŚ CHCIEĆ SIĘ ODZWYCZAIĆ OD FORUM!!!:wściekła/y::angry::wściekła/y::-D Przepraszam że krzyczę, ale jak już i Ciebie zabraknie, to....:szok: Już tyle nam osób uciekło...:-(

Toska, czekamy na teścik!!!! Rób no szybciorem!!!

Kingud, aniajw dzięki za info o Ustce i o zdanie o imprezie. Ja to tak myślę że pewnie skończy się rzeczywiście na normalnym rodzinnym przyjęciu z powodu braku kasy (znowu kasa:angry:). A też mi tak się wydaje że McDonalds to już obciach... Poza tym nie wszyscy rodzice akceptują żarlo z MD (co nie dziwne) i może po prostu wcale by nie chcieli puścić dzieci na śmieciowe żarcie...;-)

reklama
Dzagud już nie krzycz, będę grzeczna :tak::-D
Tylko kurka kto za mnie wszystko w domu zrobi :baffled:

Muszę tego mojego chłopa urobić na urlop pod koniec lipca ;-)

Toska odezwij się :blink:

Łeeee a mi się już 8 dzień spóźnia @.
Ale nie wytrzymałam i wczoraj testowałam, no i jedna kreska.
Owszem ostatnio mi się z miesiąca na miesiąc przesuwa, no ale o 8 dni:confused::dry:
To chyba jednak stres, bo chyba tego mojego gada zaduszę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hehe to u mnie chyba działa anytstres (o ile cos takiego jest :dry:) bo moja @ pojawia się o 7dni ale za wcześnie:baffled:
tak wiec jak mi sie poszczesci to potrafi mnie zalac 2 razy w miesiącu :wściekła/y:

niemam pojecia co to za miesiac,ale gdzie sie nie obroce to wszystkim sie @ spoznia,mi tez sie spoznila,ale i tak bywa,a tak na marginesie to szubko z tescikami zasuwacie.

A u nas Miki w wyrku i jestem ciekawa o ktorej zasnie bo ostatnio cos kolo 22:wściekła/y:juz niemam sil na niego.Musze zmykac bo M mnie wygania bo chce dojsc do kompa do swojej gry,ale otym jutro napisze.

Dobranoc dziewczyny:tak:

U nas katar i kryzys...
Ja też się zasmarkałam, więc smarkamy tak sobie wszyscy w trójkę.
Moja energia gdzieś uleciała, małż ma kryzys wieku średniego, Zuzka przechodzi bunt dwulatka.
Esia załatw tą emotkę z walnięciem sobie w łeb...

Normalnie w Zuzkę jakiś diabeł wstapił. Wszystko na NIE. Mówię choć idziemy umyć rączki to przez całe mieszkanie ucieka. Dziś w urzędzie położyła się na podłodze i wierzgała nogami:wściekła/y: Wczoraj na spacerze dała mi nieźle w kość, aż ryczę dziś cały dzień bo nie dość że osłabiona to ta jeszcze wszystko na przekór. No nie mam siły...:-(

I....
No właśnie..... Wybaczcie, ale tylko poczytam...​

Jutro mamy termin usg Czarkowego brzuszka, przy okazji pokażę go pediatrze, bo lekarstwa skończone, a z nosa nadal cieknie raz mniej raz mocniej ale już miesiąc się to ciągnie, i pokasłuje nadal :baffled:

Toska czekamy z niecierpliwością na wieści :-)

Esia a jak długo Piotruś brał nebulizacje? Kiedy nam Czarek w ubiegłą wiosnę łapał zapalenia oskrzeli pulmonolog zaleciła na 6 tygodni 2 razy dziennie, a gdyby po odstawieniu coś jeszcze zaczynało charczeć (bo podobno może) to kazała jeszcze tydzień po jednym razie dziennie. Jest to długa terapia, ale na pewno pomoże - trzymam kciuki za Piotruśke.:tak:

Gusia trzymaj się kobieto bo łatwo nie masz :no::szok: Dobrze że wiosną możesz się wynieść i zaznać trochę spokoju.

Jola a co ty taka "zarobiona", kiedy masz ferie?

reklama
ostatnio was tylko podczytuje bo staram sie jak najwiecej uczyc jak niunia jest w przedszkolu, a potem jak ja odbiore to chce jej dac jak najwiecej z siebie wiec spacerujemy, chodzimy na place zabaw, robimy zakupy itd.
Anielap-moja tez mnie ostatnio potrafi wku...robi wszystko na przekor, a jej ulubione slowo to "nieeee" ewentualnie "no". Bunt dwulatka...
Toska-nie trzymaj nas tak, umieramy z ciekawosci!!!
Jolka-juz niedlugo i dwa tygodnie laby :-)
Szopka-zdrowka :-)
Dzagud-Ustka jest super! W ogole polskie morze (gdyby nie temperatura, brrr) jest piekne-bieluski, drobny piaseczek jak na karaibach, niech sie schowaja te brzydkie, zwirowate plaze ze srodziemnomorskiego :tak:
buziaki dla wszystkich

Do góry