Upsss... zapomniałam. Ten termin jest dla mnie tak oczywisty - ten sam od kilku lat, że po prostu nie przyszło mi do głowy że ktoś może nie wiedzieć. Jedziemy od 25 lipca do 8 sierpnia. Tak naprawdę ostatecznie będę wiedzieć że jadę po 30 kwietnia, bo to jest ostatni dzień na potwierdzenie rezerwacji i umówienie się na zaliczkę. A wszystko zależeć będzie od money, money.... Ale na razie już zarezerwowałam i mam nadzieję że będzie ok. Aż mi się humor poprawił.
Jolka, zdrada to jest, ale z Twojej strony! JAK MOGŁAŚ CHCIEĆ SIĘ ODZWYCZAIĆ OD FORUM!!! Przepraszam że krzyczę, ale jak już i Ciebie zabraknie, to.... Już tyle nam osób uciekło...:-(
Toska, czekamy na teścik!!!! Rób no szybciorem!!!
Kingud, aniajw dzięki za info o Ustce i o zdanie o imprezie. Ja to tak myślę że pewnie skończy się rzeczywiście na normalnym rodzinnym przyjęciu z powodu braku kasy (znowu kasa). A też mi tak się wydaje że McDonalds to już obciach... Poza tym nie wszyscy rodzice akceptują żarlo z MD (co nie dziwne) i może po prostu wcale by nie chcieli puścić dzieci na śmieciowe żarcie...;-)
Jolka, zdrada to jest, ale z Twojej strony! JAK MOGŁAŚ CHCIEĆ SIĘ ODZWYCZAIĆ OD FORUM!!! Przepraszam że krzyczę, ale jak już i Ciebie zabraknie, to.... Już tyle nam osób uciekło...:-(
Toska, czekamy na teścik!!!! Rób no szybciorem!!!
Kingud, aniajw dzięki za info o Ustce i o zdanie o imprezie. Ja to tak myślę że pewnie skończy się rzeczywiście na normalnym rodzinnym przyjęciu z powodu braku kasy (znowu kasa). A też mi tak się wydaje że McDonalds to już obciach... Poza tym nie wszyscy rodzice akceptują żarlo z MD (co nie dziwne) i może po prostu wcale by nie chcieli puścić dzieci na śmieciowe żarcie...;-)