reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Toska-ja sie ciesze jak moge pomoc i przy okazji cwiczyc wiedze takze chetnie odpowiem na wszystkie posty, choc przez chwile sie czuje jakbym byla w pracy :-) Histamina to taki zwiazek co wydziela sie przy stanach zapalnych, alergiach, stluczeniach, zadrapaniach itp. To normalna reakcja organizmu na uszkodzenie skory. Powoduje wieksza przepuszczalnosc naczyn zeby rozne ciala ochronne mogly sie przedostac do rany i zaczac proces gojenia. My to widzimy jako zaczerwienienie na skorze.

reklama
Dzagudku Kochana jesteś :* Chłopaki wracają na basen po Nowym Roku - my (dziewczyny :cool2:) dołączamy jakoś na wiosnę :-)
Izka zostajesz oficjalną forumową szamanką (bo jakoś trzeba nazwać lekarza na odległość ;-)). W tej Irlandii będziesz musiała pracę zawodową jakoś wkomponować w te obowiązki :-D;-)
A swoją drogą - dobrze Cię tu mieć :tak: (i nie tylko do porad, żeby było jasne ;-)). Mąż wrócił ze sklepu, czy dalej przebija się przez zaspy? ;-)
Mam nadzieję, że lot przebiegnie bez przebojów :dry:
Olla cieszę się, że uszko lepiej :tak:
toska nastrój przedświąteczny, że bez kija nie podchodź? ;-) No pogoda mało zimowa...
Skaleczeniem się nie przejmuj - kocie pazury zostawiają paskudne zadrapania, zazwyczaj długo się goją (wiem z własnego, bogatego, doświadczenia). Jeśli już ma strupek, to i tak ładnie i pogratulować ;-)

Esia-ja nie lekarz ja farmaceuta czy jak wola irlandczycy chemik :-) Ale jak mowi stare polskie porzekadlo "aptekarz tez lekarz" :-D Choc przyznam ze bardziej sie znam na lekach niz na chorobach.
Maz przebil sie przez zaspy tyle ze zdolal przyprowadzic samochod, stwierdzil ze juz opanowal jezdzenie w tych warukach. No nie wiem, nie wiem czy to nie sa tylko przechwalki.

Łeeeeeeelkom onlajn moje kochane(mam nadzieje ze na stale)

Otoz virgin media postanowil zrobic mi niespodzianke i podlaczyli neta dzisiaj wieczorem(wlasnie to odkrylam)W najbardziej superowym momencie kiedy moja lazienka krzyczy z daleka "sprzatnij mnie przed wyjazdem" a kuchnia ja przekrzykje "najpierw mnie najpierw mnie":-D:-D:-D.A ja co no ja zasiadlam przed kompem i nie popuszcze.No wiec zabieram sie za nadrabianie mojej najulbienszej lektury.Łoooooooooj jak mi Was brakowalo.
Ach tylko napomkne ze dzisiaj z Amelka bylysmy na christmas party dla dzieci i Amelka byla przebrana za diabelka(to chyba najbardziej do niej pasowalo)Jtro postaram sie wrzucic fotki na zamkniety.
No jak poczytam to poskrobie do Was kochane bo tyle sie pewno wydarzylo.Ech.... mam nadzieje ze juz mi nic nie odlącza bo chyba oszaleje.Buuuuuuuuuziakuje wszystkie:tak::tak::tak:

A jeszcze musze sie pochwalic ze zrobilam obiad!!! tadam! rosol i placki ziemniaczane, no bo w taka zime nie moglismy nigdzie pojechac. Ciekawe czy jutro bedzie lepiej, bo wiecie tu nie ma plugow, w PL to zwykle odsniezaja (i tak zazwyczaj sa zaskoczeni ale jednak sa!). A tu ni ma sluzby drogowej i wszyscy siedza w domach jak spadnie snieg, co sie zdarza raz na kilka lat.
Elmaluszku-witaj kochana!!!

Ostatnia edycja:
izka dla mnie jesteś forumowa szamanka ;-)
A mąż niech lepiej nie szarżuje - z głębokiej zaspy ciężko wyciąga się auto ;-)
elmaluszku a co z sąsiadami? Wywołali w końcu te duchy, czy nie? ;-)

Małgosia jakby lepiej - odpukać! Nie śpi już cały czas, pojawił się lepszy apetyt, tylko wciąż wkurza się strasznie na katar i kaszel :dry: Ręce mi wysiadają od lulania :sorry:

Witam
Esiu mogę przyczyć ci swoje ręce:-)zdrówka dla Małgosiaczka
Elamaluszek caluski dla małej diablicy:-D
Pirzonku o rany to już 30tc.:szok:
Livka powiedziała Kaka dada koły-że kacperek jest w szkole

Witajcie.
Ja na sekundę. Głowa mnie boli... Ale na szczęście dzisiaj mąż w domu, do nocy.
Mam nadzieje uda nam się wyskoczyć szafę zamówic dzisiaj....
Wieczorkiem dłużej pobuszuję....

Miłego dnia dziewczyny!

reklama
Goska a jednak Dzagud miala racje ze ''kaka'' to Kacperek a nie kupa:zawstydzona/y:Psepsam jak mowi Czarus od Szopki:-p:tak::-D

Atra witaj i wpadaj wieczorkiem!

Elmaluszek Lelkom bak:-) ,diobolek swietny!Udalo sie Christmas Party?Amelce na bank a inne niech rycza ze balonow nie maja hehehe:-D

Esiu no to super ze skonczylo sie na leczeniu w domku,az mnie ciaty przeszly na mysl ze moze Malgos wyladowac w szpitalu:szok:Historia z zamknietego wcale mnie nie zdiwila,zalosne ale w wiekszosci tak bywa:-(Znam takich od podszewki choc takich z powolania i zlotym sercem tez znam i nie wkladam wszystkich do jednej szufladki.

Dzagud jak girka?(czytaj noga;-))

Ostatnia edycja:
Do góry