reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Jak przyjemnie tu wejść i poczytać.:tak:

Esia, mówiłam że będzie Księżniczka Tatusia.:tak:;-)I padłam jak sobie wyobraziłam to Jej "smętne popierdywanie" na kolanach Taty.:-D:-D:-D

Agik, super że możesz się odprężyć.:tak:

A ja ciągle siedzę i dumam nad jakimiś skomplikowanymi węzami którymi będę od jutra Magdę wiązać....:crazy:

reklama
Witajcie, meldujemy się że żyjemy tylko czasu wolnego brak :-( To co mi zostaje po pracy to na maxa wykorzystuję z maluchami, a potem to już mi tylko czas na prysznic zostaje ;-) Pozdrawiam Was cieplutko.

Kochane - ide spac. Bardzo milo bylo sobie dzis z wami poplotkowac ;-)

Toska, Dzagud - bede za niedlugo w Warszawie (pewnie poczatek lutego) - moze kawka? albo... cusss innszegoooo???:-D

anni, smacznego. Podrzuciałbys trochę tych ciasteczek, Ja mam tylko światło w lodówce:sorry:

Dzagud, może chustę skombinujesz i będziesz Madzię w niej nosiła? 3 godz. Kolejne 3 Madzia przesiedzi w krzesełku. 2 na spacerze w wózku. I już 8 godzin z głowy:sorry::-p

Agik zdrówko:-) Ile masz już stron pracy?

A Olla faktycznie się zdziwi. Mówisz Toska, że Olla nasza to tak sama ze sobą?:-D

:-D:-D:-D ciekawe, czy nasza Olleńka popuści jak to przeczyta ;-):-D

Iszatr witaj kochana, zaglądaj częściej.

anni, super. zapraszamy do naszej piknej Warszawy. Baaaaardzo chetnie się z Tobą spotkam:tak: Daj znać kiedy przyjeżdżasz. Kolorowych snów:-)

Anni - TAK, TAK, TAK!!!!! Obowiązkowo!

Toska, litości dla mojego kręgosłupa! Ja jestem pokrzywiona na maxa i każde dźwiganie - nawet w chuście czy nosidle mi się odbije na bank.:baffled:

Na razie nic nie wymyśliłam z wyjątkiem trzymania Magdy na kolanach lub siedzenia na podłodze razem z Nią i zabawy. Spacer i owszem, choć będę musiała Ją mocno otulać (jak wracaliśmy od lekarza nie mogliśmy Jej lewego buta założyć bo bolało:-(). Łóżeczko nie wchodzi raczej w grę, bo będzie w nim non stop stać. A w krzesełku to długo nie wytrzyma, bo nie przepada w nim siedzieć. Sama nie wiem, dym mi już uszami idzie od myślenia.:angry::baffled: Cholera i pomyśleć że jeszcze nie dawno marzyłam aby wreszcie chodzić zaczęła.

No ja też spadam.
Miło było :tak::tak::-)
A co do spotkania w Warszawie. W sumie to ja nie mam aż tak daleko. 2 godzinki samochodem. Dajcie znać wcześniej to i może ja dołączę:tak:
Buziaki i kolorowych.

reklama
witam
ale wczoraj stron przybyło :-):-)

Dzagud: ale masakra z tym wirusem :szok::szok: biedna mała ... jak Ci idzie jej niechodzenie? trzymaj sie dzielnie !!!!!

co do ciemiączka - u nas się zrosło ok roczku ... więc nie pomogę

Iszatr: buziaczki dla Was !!!!! jak Franio sie miewa? i boski przystojniak Kornel? ;-)

Do góry