reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Widzicie - i mnie bardzo dziwi jaka jest sprzecznosc pomiedzy rozumowaniem lekarzy w Anglii i Pl. Tutaj nikt mi nie wpomnial w ogole o witaminie D3. Zero.

Podawalam poniewaz mamy lekarke w Polsce, ktora bardzo lubie i do niej jezdzimy na przeglad mlodej od czasu do czasu. Teraz juz nie podaje.

Toska - a jak! bizuterie robie. Mam kilkanascie zamowien w miesiacu. :tak::-D Poza tym jeszcze pracuje jako tlumacz dla Polonii Polskiej, pracuje w biurze jako Office Manager na pol etatu .... no i otwieram ta firme. hehehe nio. Temu nie ma mnie czesto na forum. ;-):laugh2:

reklama
toska dziękuję :zawstydzona/y: Wiesz, ja uważam że mam życiowego farta - nie wiem, ktoś Tam Na Górze mnie chyba lubi (odpukać!) ;-) Wszystko co złe, jakoś prędzej czy później obraca się na dobre, a tego dobrego jest mnóóóóstwo :tak:
Że tak się nieskromnie pochwalę :zawstydzona/y:
Dzagud ło matko... :szok: Macie się z tymi choróbskami... Biedna Madzia... No pojęcia nie mam jak ją przytrzymać bez chodzenia :no: Już współczuję wyzwania.
szopka fajnie, że wszystko dobrze się układa :tak: Może i rura sama pójdzie? Ja bym kretem zasypała, zalała jakąś chemią i szybko wiała, żeby zdążyć przed wybuchem :-D
Chyba niedługo masz połówkowe? Ciekawe czy wciąż dynda ;-)
anni Ty uważaj, bo ja jeszcze tak zupełnie nie doszłam do siebie i śmiać się za mocno nie mogę! Kwiczałam trzymając się za brzuch :-D "Lepiej zjeść i odchorować, niżby miało się zmarnować" :-D:-D:-D
aniajw dziewczyny już napisały - nie przejmuj się :tak: Piotrusiowi już zarosło, no ale z tym różnie przecież bywa.

Małgosia leży u Taty na kolanach i patrzy mu głęboko w oczy, od czasu do czasu pokwękiwaniem wymuszając masaż brzuszka - a Rodziciel jedną ręką masuje, a drugą przesuwa jakieś żołnierzyki (albo inne cusie, nie znam się) na ekranie kompa. A wszystko to w rytm smętnego popierdywania Malutkiej. Sielanka :-D

Małgosia leży u Taty na kolanach i patrzy mu głęboko w oczy, od czasu do czasu pokwękiwaniem wymuszając masaż brzuszka - a Rodziciel jedną ręką masuje, a drugą przesuwa jakieś żołnierzyki (albo inne cusie, nie znam się) na ekranie kompa. A wszystko to w rytm smętnego popierdywania Malutkiej. Sielanka :-D

SIELANKA....padłam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D.

Tak sobie drinkuję i Was czytam i tak mi z tym dobrze.:tak: Dobrze, że jesteście:tak:

Esia, no sielanka :-D:-D:-D jak z obrazka:-)

Oj, anni, to rzeczywiście aktywnie nadrabiasz ostatni rok siedzenia w domu:-) Super, ja tez lubię jak coś się dzieje:tak:

szopka super, że udało Wam się sprzedać mieszkanie. Pomyśl, że za miesiąc bedziesz już po przeprowadzce i będziesz miałą święty spokój:tak:

nasza olla jutro się zdziwi jak zajrzy jutro na BB, ile z nas tu dzisiaj siedzi. a jej znowu nie ma. Czasami mam wrażenie, że olla to najbardziej lubi pogadać sama ze sobą;-):-D:-p:sorry:

Bardzo miło tu dzisiaj:-)
Powinnyśmy umawiać się na konkretne dni, winko w jedną rękę a drugą gadamy na BB do białego rana :-D

Agik - kochana ja tez sobie nalalam lampeczke... Tak Tobie do towarzystwa.

Toska - ano milutko.

Esia - nooo hehehe kurka nawet nie wiesz jak mi szkoda tych ciastek ;-) ORGANICZNE przeciez cholercia jasna - nie pytaj ile na nie wydalam:-D
Sposobem babci - trzeba zjesc.

Serio brzuch mnie od nich boli. Wlasnie ide zaparzyc rumianku. :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry