Esiu, super że przegląd Małgosi wypad tak dobrze Trzymam kciuka a brzuszek. Ja Staskowi podawałam odkąd skończył miesiąc gripe water. Nie wiem czy dzieki temu, ale nigsy nie mielismy problemów z brzuszkiem.
Fajnie, że sobie tak dobrze radzicie, miło się o Was czyta, taka szczęśliwa, zgrana rodzinka :-)
Pirzonek fajnie imię wybraliście, mój mąż ma tak na imię. Igorowie to fajni faceci
Dzagud ale Madzia gada Staś nadal po wietnamsku, czasmi jak się denerwuje wychodzi mu koreański Mama, tata dawkuje. Nieeee ma opanowane do perfekcji, teraz pracujemy nad Taaaaak
anni, trzymam kciuki za prace G.
I cieszę się, że znowu odnalazłaś starą anni w sobie mam wrażenie, że masz teraz dobry czas. Jak Twój interes?
izka, współczuję tak długiej podróży. Ja nadal mam traume po powrotnym locie z Włoch. Nie będe Ci tu przypominać, żebys sie nie stresowała. Dpbrze, że lot jest w nocy. Na jak długo przylatujecie do Polski?
monia witaj, pisz co słychać. Czekam na zdjęcia Twojej ślicznotki.
olla co Ty tej mojej biednej synowej zrobiłaś?;-)
trzymam kciuki, żeby szytbko się zagoiło
anielap i ja czekam z niecierpliwością
buziaki dla pozostałych Czerwcówek
Coś dawno Iszatr sie nie odzywała ...
Fajnie, że sobie tak dobrze radzicie, miło się o Was czyta, taka szczęśliwa, zgrana rodzinka :-)
Pirzonek fajnie imię wybraliście, mój mąż ma tak na imię. Igorowie to fajni faceci
Dzagud ale Madzia gada Staś nadal po wietnamsku, czasmi jak się denerwuje wychodzi mu koreański Mama, tata dawkuje. Nieeee ma opanowane do perfekcji, teraz pracujemy nad Taaaaak
anni, trzymam kciuki za prace G.
I cieszę się, że znowu odnalazłaś starą anni w sobie mam wrażenie, że masz teraz dobry czas. Jak Twój interes?
izka, współczuję tak długiej podróży. Ja nadal mam traume po powrotnym locie z Włoch. Nie będe Ci tu przypominać, żebys sie nie stresowała. Dpbrze, że lot jest w nocy. Na jak długo przylatujecie do Polski?
monia witaj, pisz co słychać. Czekam na zdjęcia Twojej ślicznotki.
olla co Ty tej mojej biednej synowej zrobiłaś?;-)
trzymam kciuki, żeby szytbko się zagoiło
anielap i ja czekam z niecierpliwością
buziaki dla pozostałych Czerwcówek
Coś dawno Iszatr sie nie odzywała ...