reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

No i znów czuję smrodek...:-D

A wiecie naoglądałam się wczoraj Esiowej ślicznej Małgosi i śniło mi się że urodziłam piękną dziewuszkę, poród odbywał się tak szybko że nie zdążyłam do szpitala dojechać i rodziłam w mojej nowej wannie w wodzie, a dziecko odebrała moja mama:rofl2: Hmmm .. lepsze to niż koszmary z katastrofami samolotowymi:-)

W poniedziałek mam połówkowe usg, ech jak mi się marzy by nie było widać ogonka..

Ostatnia edycja:
reklama
szopka, ale słodziak z Czarusia:tak:, trzymam kciuki, żeby spełnił się Twój sen o porodzie:tak: Czekam z niecierpliwością na wieści po usg.

Ciekawe jak anielap :rolleyes:

olla, ze to Cię uwielbiam, że u ciebie zły humor to góra dwa posty:-D

anni, to późno dzień zaczynasz:rofl2: ja już zdążyłam wpaść na dwie godzinki do biura, zrobiłam zakupy, kupiłam kilka prezentów świątecznych, teraz obiad, o 15 spotkanie i mam wolne:-D szkoda, że taka brzydka pogoda za oknem:-(

Dzagud może centrum handlowe :sorry: Madzia posiedzi trochę w wózku zajęta obserwowaniem szalonych ludzi w przedświątecznej atmosferze:-D

Właśnie wróciłyśmy od lekarza, młoda śpi. Pani doktor ją obejrzała, powiedziała że faktycznie ciemiączko jest duże, ale jeśli poza tym wszystko w porządku to na razie nie ma powodu do zmartwień. kazała za jakieś 3-4 miesiące sie pojawić jeśli nie zrośnie. No i podawać cebion multi 7 kropli, a nie 3 krople.
Uff ulga.
Pozdowienia dla czerwcóweczek.
Muszę trochę w domu ogarnąć.

Ostatnia edycja:
Jestem!!!
Przepraszam, że tak długo musiałyście czekac:zawstydzona/y:
Rano byliśmy na mieście, potem kosmetyczka, teraz zaczytałam sie w "moich smutkach"...
Ale już jestem i melduję że z bobasa nici:-:)-:)-(
Ja to chyba przeczucie miałam, że nic z tego... A wolałam sie trochę połudzic... Za to reakcja mojego m.... zaskakująca... Chyba się facet już nastawił psychicznie....

Co jeszcze chciałam napisac...
Duuuużo naprodukowałyście i nie nadrobiłam wszystkiego....:zawstydzona/y: Tylko "moje smutki"....
Ale obiecuję, wracam wieczorem i patrzę co u Was....:tak:

cześć laski, ja tylko na chwilę. chciałam wam dać znać, że za jakieś 3 godzinki wyjeżdżamy do Niemiec. wykorzystuję resztkę urlopu i te 2 dni na opiekę i jedziemy sobie odpocząć. nie wiem czy tak do końca odpocząć, bo moja mama jest po operacji ramienia, a ostatnio jak wychodziła od ortopedy (była na kontroli) to zwichnęła nogę, więc nie bardzo ma możliwość cokolwiek w domu zrobić. jadę jej troszkę pomóc przed świętami. za 1,5 tygodnia wracamy.
Misiek od wczoraj smarkaty:angry: mam nadzieję, że na katarku się skończy
buziakuję was wszystkie
pozdrowionka

Olla ty ale zdolniacha jestes! Ja troche nie wtajemniczona wiec nie wiem jaka firme otwierasz??? Pochwal sie troszke:-) A bizuterie z czego robisz? i gdzie sprzedajesz bo ja tez nic nie wiem.
Dzagud naprawde wspolczuje. Byle by szybko minelo!!! Matko ale nie wyobrazam sobie trzymac dziecka caly dzien w foteliku. Naprawde nie wiem jak ty to zrobisz:-(
Szopka jak czytam twoje posty to zawsze sie nasmieje:-D Fajnie piszesz kobitko:-);-)

Szopka ja chyba jakas spowolniona jestem bo dopiero teraz zakumalam ze ty tez w ciazy jestes!!! Gratulacje kochana! A ktory to juz tydzien??

reklama
Do góry