reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Dzagud jejku bidulka ! Az mi glupio ze o symulowanie posadzalam.Przepros Madzie odemnie :(

Dziewczyny jasne ze Wam popuszcze...potrafie sie z siebie smiac;)(Toska wiem ze nie o akie ''popuszczanie Ci chodzilo'' :p)

Doobra,nie mam humoru dzisiaj,spadam.
Pozdrowionka:*

Ostatnia edycja:
reklama
Aaaaaa wkurwilam sie na maksa z tym uchem...glupia jestem jak but zeby dziecku swiadomie na bol narazac i niebezpieczenstwo infekcji,prozna debilka i juz!

Ide dzis do lekarza po jakas mas z antybiotykiem czy cos...

Zeczywiscie sama lubie :p ...na forum posiedziec ale dumnam z Was jak paw:DDDze tak naprodukowalyscie :)

No beznadzieja z tym uszkiem :(
Obejazalam zdjecia Suri...ale cudne wlosly!!!Szok!Piekna lala Ci rosnie:***

aaa juz przeczytalam. Ojoj - no nie dziwie sie, pewnie tez byla bym zla troszku :zawstydzona/y:

Ollus - nie przejmuj - antybiotyk sie da - przejdzie, a ty sie nauczylas lekcji. Nie smutaj...
Pisz co i jak bylo na wizycie.

Dobra ja zaczynam dzien - caluski wszystkim...

Olla, nie martwiusiaj, grunt że Amelci to nie boli. Dasz maść i będzie po kuku.

Ja właśnie wróciłam od lekarza, bo poleciałam po zwolnienie na Magdę. Swoją drogą co za pajace z tych lekarzy, już ten NFZ ze swoją biurokracją im wodę z mózgu chyba zrobił.:wściekła/y:Poszłam specjalnie tak aby trafić na naszą lekarz prowadzącą, ale na miejscu okazało się że do niej jest kolejka chyba z 5 osób, a przecież nawet po zwolnienie nikt mnie nie przepuści, skoro są z chorymi dziećmi a ja sam przyszłam. No i była druga doktor, do której była 1 osoba to poszłam do niej. A ona do mnie z buzią, że przecież tamta jest prowadząca, zna lepiej dziecko i jest teraz w pracy. Powiedziałam jej, że do tamtej jest spora kolejka, a ja nie przyszłam na badanie tylko po zwolnienie, z całym wypisem ze szpitala, więc nie będę stać teraz 2 godziny. Dała mi w końcu do końca tygodnia, ale cała obrażona była. Niech ją diabli!
Magda póki co śpi, rano w miarę mi się nawet udawało utrzymać Ją w pozycji siedzącej, a potem planowałam iść na dłuuugi spacer. Ale leje jak z cebra i nici z planów. Nie wiem jak dalej Ją zatrzymam bez chodzenia. No ale na razie się nie poddaję.:tak:

Kurcze ciezka sprawa z tym niechodzeniem.Mela to by wscieku dostala:(No chyba na rekach bedziesz nosic musiala i po szawkach pokazywac rozne skarby...recory wiedna,ale dobry sposob na odwrocenie uwagi,Mela to uwielbia.Pokazuje co chce pomacac mowiac z predkoscia swiatla ''tooo i tooo i to i to i tooo!!!'' :DDD

A ten lekarski typ to ja znam,nadete swinie z co poniektorych ...

Ale widzicie...trzy posty temu spadalam bo nie w humorze ...i juz mi przeszlo:) Szybko co?
Ja to dlugo nie potrafie sie nie usmiechac :)

Dzagud buziolki w chorą nóżkę dla Żabki. Ale mądra z niej bestia że tak umiała was zawiadomić, że coś się dzieje z nóżką.:tak: Może spróbuj ją kredkami zainteresować, plasteliną, klejeniem różnych rzeczy, gnieceniem ciasta.. mój Czarek to uwielbia takie robótki.

Ollu w Melowe uszko też całujemy, by się szybko wygoiło i nie bolalo:tak:

Powiem Wam, że się dzisiaj wstydu najadłam - musiałam Czarka ze sobą do sądu zabrać po wypis z księgi bo teściowa od rana szoruje mi okna, a on mi takiego smroda tam strzelił że Pani wydająca odpis okno musiala otworzyć:szok: No ale mój syn pouczony przez mamę z rozbrajającym uśmiechem powiedział "psepsam" i Pani kazała mu częściej przychodzić:-D A wczoraj był nie lepszy, bo na zajęciach z dziećmi zachciało mu się mamie całusa dać i z rozpędu pocałował jeszcze dwie obce mamy siedzące obok:zawstydzona/y:

reklama
Szopka super slodziak i madry chlopak z Twojego synusia!Gratki!Dal mi powody do ''popuszczania''ze smiechu :DDD

No wlasnie Dzagud pomysla fajnego Szopka podsunela,ja jeszcze dodam ze przygotowuj z nia posilki,posadz na blacie i nich miesza ,wrzuca produkty do miski,moczy rece w wodzie z ziemniakow heheh i takie tam :)Powodzonka!Dasz rade!!!!

Do góry