anni
Fanka BB :)
Kotek- nooo krolewna widze w top kondycji ojj Skad ja to znam. Moja krolewna obudzila sie dzis o 7 jakies Swieto - ale chyba dlatego, ze w nocy okolo 3 nad ranem stwierdziala, ze spac nei bedzie. Z godzine na wzajem walczylismy by ja uspac. Smiala sie jak dzika i w nosie miala, ze G ma wstawac do pracy. Nota bene zaspal Jak u Ciebie sniadanie wyladowalo na podlodze - bo moja krolewna jak cos jej nie pasi - wali tym o sciane Zmeczona byla jak tylko, wiec ja do lozeczka wpakowalam - walczyla sama z soba by nie zasnac przez godzine lub lepiej i w koncu - PADLA. Dzieki Panie Bosheee bo juz myslalam, ze jajo zniose ;-)
Dzis idziemy sie bawic na Playgroup a potem zalatwienia i domek. Nie wiem czy mi sie nie zwala ogladac mieszkanie (glupia agencja z jakimis nowymi do wynajecia) -~kurka wodna jeszcze mi tego brakuje - i musze posprzatac na tip top - a jak mi sie nie chce....
Dzis idziemy sie bawic na Playgroup a potem zalatwienia i domek. Nie wiem czy mi sie nie zwala ogladac mieszkanie (glupia agencja z jakimis nowymi do wynajecia) -~kurka wodna jeszcze mi tego brakuje - i musze posprzatac na tip top - a jak mi sie nie chce....