reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Dzieńdoberek :-)
Olla no z zębami to bida... Wyłażą, męczą i wyleźć nie mogą :wściekła/y: Mam nadzieję, że jednak szybko się przebiją i dadzą Melce spokój :tak:
Usg z przepływami to po prostu bardziej specjalistyczne usg - badanie wygląda tak samo, jednak sprzęt jest bardziej zaawansowany i więcej pokazuje :tak:

Piotruś już po śniadanku (pięknie wtrąbił :-)) i zaraz zbiera się na drzemkę :-) Oczywiście, mamy na po jego obiedzie plany, więc zapewne tak ładnie i gładko to wszystko nie pójdzie ;-)
Miłego dnia!

reklama
Hejo
U nas juz po temperaturze.W koncu pogoda wiec pobrykalysmy na dworze.A Wogole to moje dziecie wstalo dzisiaj o 11.30:szok:I cala nocka przespana jak Pan Bóg przykazal.No ale widocznie tego potrzebowala zeby sie dobrze poczuc:tak:
Olla-Mela to slodziak do schrupania.A ty jakie masz ślicznościowe kędziorki:tak:
Esia-no ja nie wiem co to za wysypka.Wczoraj to jeszcze myslalam ze to ptoweczki ale dzisiaj to ze moze znowu jakies cos po szczepionce:baffled:Duzo tego ni mo i zbladlo i tylko na brzuszku.Jakies pojedyncze okazy na reszie cialka.

Ale pogoda... Burza właśnie prawie wywaliła nam uchylone okno i mieliśmy pół pokoju zalane :dry:

elmaluszku wysypka może być reakcją na szczepienie p-ko odrze - podobno często występuje :tak: Trzeba pamiętać o osłanianiu Małej przed słońcem, bo tej wysypki nie wolno na nie wystawiać. O ile to oczywiście to... :sorry2:

Rany, ale pogoda....
Leje u nas już od wczoraj i wyjśc z domu nie można. Dobrze, że nie wieje i żadnych trąb powietrznych u nas nie ma.
I co tu robic w taką pogode.​

Dziwne to ale u na upały. Jest ponad 30 stopni :szok:
Wróciłam z małym ze sklepu i wsadziłam go do wanny z chłodną wodą - ale miał radochę:-D

Goska-Livcioka cos sie ostatnio wszystko czepia
Olla-jak kropeczki u Was?u nas jeszcze urzeduja na malutkim cialku.Szczegolnie na brzuszku

Oj dziewczyny nie narzekajcie juz tak na ta pogode.U mnie leje od 2 miesiecy:baffled::wściekła/y:

reklama
Elmaluszku u nas tez jeszcze obsypane cialko,temperatury juz nie ma....nie wiem...moze warto do GP sie wybrac w poniedzialek.Jak Ci lekarz powiedziel,ze ile sie utrzymuje ten wykwit?

Weekendowe buziaczki dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!

Do góry