reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Dzieńdoberek :-)
My już po basenie - dzisiaj Piotworowi się podobało ;-) Natomiast ja muszę sobie zalec w jakimś kąciku i spokojnie zemrzeć...
Miłego dnia! :-)

reklama
Olla-u nas jeszcze tylko troszke na nozkach.Lekarz mi powiedzial ze kilka dni.Wiesz jak t oni.Po poprzedniej szczepionce Amelka miala wysypke tydzien

Dziendoberek kochane!
Ale u nas leje,paskudnie i zimno brrrrr...Ja dostalam@,nie sadzicie ze torszke za wczescnie?Lekarz mowil ze dostane 6 tygodni po poronirniu a tu minelo dopiero trzy tygodnie i tak mooocny mam ze chodze do ubikacji co godzine.Jeszcze tak nigdny nie mialam ale ogolnie dobrze sie czuje:tak:
Mela tez juz lepiej,wysypka schodzi ladnie,goraczki brak,szaleje juz od rana z rolka papieru toaletowego,w koncu udalo jej sie go dorwac i jest cala szczesliwa:-)mieszkanie mam ustrojone ja na jakies party heheh:-D

Tak sie ciesze bo wygralam wczoraj licytacje na eBayu,Kupilam akryl do paznokci 300 gram za 4 funciaki a normalnie 50gram kosztuje ok 9:tak::-):-):tak:Nowiutki,sliczniutki,ale bede miala pazurki...fiu fiu:-p

Esiu jak tam?Zyjesz?

Elmaluszku jak Amelka?Zlazi jej to ?

DZiewczyny weekend juz minol,prosze mi tu ladnie pisac:tak:Buziolki:*

Ja wiem wiem, cicho siedze baty mi sie należą ale mam do was pytanko- czy w tym wieku jeszcze sa skoki rozwojowe? Moje dziecko tylko "mniam i mniam" normalnie budzi sie w nocy i krzyczy "mama mniam"!!!!no co 4 godziny micha musi być!!! czuje sie jakbym miala 3 miesieczniaka w domu:zawstydzona/y:;-):-D

Wiesz co, to chyba wszystkie to mają.:szok: Magda wprawdzie w nocy się nie budzi na jedzenie, ale co by zobaczyła to wszystko jest mniam. I potrafi tak się rozedrzeć i upomnieć że uszy puchną.

No widzisz a u nas jest ten problem że na ostatnim badaniu jakiś miesiac temu Eryk był na 90 tym centylu i pani doktor powiedziala że to na granicy nadwagi!!! no i mamy uważać a jak ja mam uważac w takiej sytuacji? gdzie dzieje sie to samo co u ciebie- wszystko jest mniam!!!

Sorga jakbym czytała o Piotworku ;-)
Mam wrażenie, że On ostatnio je ciągle - bo zaraz po swoim śniadaniu (gęsta kaszka na 200ml wody) wrzeszczy mniam na moje kanapki. A potem już na wszystko :dry: Wczoraj np. pomiędzy obiadem o 12 a podwieczorkiem o 16 zjadł drugi obiad ok. 14.30, mnóstwo śliwek przed i po, sporo suszonych jabłek, kilka chrupaczków, całą bułkę i wszystko zapił sporą ilością wody. A potem o 16 wszamał podwieczorek - ja bym tak nie dała rady... :sorry2: No i ostatnio wagowo był na 50 centylu (a do tej pory oscylował między 10 a 20) i jestem pewna, że idzie jak burza dalej :tak:
Więc chyba tak musi być... :sorry2:

No proszę - właśnie na innym wątku podliczałam, czy przypadkiem nie ślubowałyśmy tego samego dnia ;-) Bo u nas 13 września będzie V rocznica :-)

reklama
Kupe czasu Sorga tylko bez Ciebie,Blanes,Efilo(tez sie stracila:() to juz nie to samo ale i tak jest faaajnie.Wracajta!

Do góry