reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Olla ja też za wami strasznie tesknie, dlatego chociaż czytam, bo pisać nie wyrabiam :) tylko jak trwoga to do BB hehehe. Ale jak pójde na zwolnienie- gdy tylko stwierdze ciążę to bedzie znowu git!!! bo popołudnia bede miala wolne przynajmniej :p

ja tylko mowie HELLLOOO i buziaki sle - bo jestem w domu od tygodnia - ale mam taki kolowrotek, ze maskra. Czytam , ale nie piszu - wybaczcie mi kochane nadrobie jak tylko znajde moment i wene ;-)

Calsuki i Sorga - pisz co jak trzymam kciukasy BARDZO MOCNO ;-) :-)

Helol laseczki my oczywiscie z Amelka dopiero wstalysmy i trza troche sie ogarnac.
Olla-juz zlazlo.Nie wiem co to bylo,w kazdymbadz razie ja nie lece do gp sluchac zadnych bzdetow.Ale jak pojdziesz to daj znac co to bylo.Mela juz nie marudzi?
Anni-łałałiła witaj:tak:myslalam o Tobie ostatnio,ze chyba juz wrocilas.Jak sie udaly wakacje?Jakies foteczki?AAAAch witajcie kochane.:tak:
Sorga-Amelka w nocy budzi sie sporadycznie.ale jak juz to aplikuje butle mleka.Powodzenia w zafasolkowaniu zycze,co bys szybko do nas dolączyla:-):-D

Amelka ostatnimi czasy ladnie je (tfu tfu).Wchodzi nam wszystko a najbardziej ulubione sa paroweczki.Jakos wzrokowo widze ze przytyla.Musze leciec do poloznej ja zwazyc.Mam nadzieje ze chociaz troche nadrobi zaleglosci i podgoni wasze dziecioczki

Nooo Elmaluszek na parowach to niebawem przegoni nasze grubaski:DDD

Anni cieszu sie ze juz budu w domu heheh Jak sie ogarniesz to pisz jak bylo!Buziole:*

Hej,

wracam powoli do formy. Już jestem po zabiegu, wczoraj zaczęłam krwawić, więc doktorek postanowił przyspieszyć akcję "zakończenia sprawy". Rano poszłam do szpitala, na szczęście wszystko poszło sprawnie i popołudniu mogłam już wyjść. Śmieję się, że staję się fanem znieczulenia ogólnego, fajne uczucie tak odlecieć:-D

Teraz już mogę o wszystkim zapomnieć i żyć dalej.....

Stasiek jest niesamowity, mam wrażenie, że czuje, że mama jest smutna i cały czas przychodzi się przytulić i dać buziaka. A jak mówię, "Daj mamie buzi" to wystawia czółko do całowania:-) Słodziak.

Buziaki i zdrówka dla wszystkich małych chorowitków.

Sorga, trzymam kciuki i czekam na Twoje wyniki betaHCG:tak:

toska słodkiego masz Stasiulka - ależ te nasze dzieciaki to potrafią być kochane i łapać prosto za serducho :-)
Buziaki dla Ciebie :happy:

Dzięki Esiu,
Jak zdrówko? Kiedy masz wizytę u lekarza? Trzymam kciuki za Twoje łożysko:tak: Nie wiem, czy ci pisałam, ale ja ze Stasiem na usg połowkowym też miałam dość nisko, ale później "poszło" do góry.

Dziewczyny mam do Was pytanie?
Czytacie jakieś poradniki odnośnie wychowania maluchów?
Ja po doświadczeniach na urlopie (Stasiek dał nam nieźle popalić) postanowiłam doedukować się i kupiłam poleconą przez przyjaciółkę książkę Tracy Hogg "Język dwulatka". Niestety na wstępie stwierdziłam, że coś nie tak z tą książka, ponieważ w teście wyszło, że Staś należy do grupy dzieci określanych Aniołkami. A uwierzcie mi, do Aniołka to mu daleko :-D Pomijam, że pytania w teście były głupie - moim zdaniem.
Śmiejemy się, z mężem, że ostatnia metamorfoza Stasia (jest trochę grzeczniejszy) wynika z tego, że zobaczył poradnik u matki i się przestraszył, że będę wypróbowywać na nim różne metody wychowawcze:-D

reklama
Toska-ja szczerze powiem poradnika no mom i sie użeram:-D:-D:-D

A ja wieczorem zajrzalam do mojego magicznego kartonu a tam nie ma juz bebiko2:szok:Zostaly 4 opakowania 3R.Wiec od rana wprowadzamy 3R i troche sie bojam bo trojka ma smak bananowy i nie wiem jaka bedzie reakcja glodomora.A nie mam mozliwosci kupic 2 wiec mamy przymusowa zmiane:baffled:(a chcialam poczekac jeszcze ze 2 miesiace).Ech.....skleroza nie boli.

Do góry