Olla
Melowa mamusia:)
Toska kochana tak bardzo mi przykro:-(...boli bardzo ale czas leczy rany,fasolka na zawsze pozostanie w Twoim serduszku...Chyba najlepszym lekarstwem jest poplakac i dac sobie czas na zalobe ,masz do tego prawo i nie wstydz sie tego,ja sie wstydzilam ale pewna madra osoba uswiadomila mi ze nie mam czego i dopiero zaczelam oplakiwac dzieciatko i wiesz, bylo i jest mi lepiej...
Ciesze sie ze Stasiek juz w domu ,utulaj go ode mnie i od Melci:-)
Dzagudku biedna Madzia ,znowu sie cosik przyplatalo
Meli zabek sie przebija pomalutku,praw dolna 4 ale temperatura 39i mala jest jak flak,leci przez rece i spalaby caly czas:-(To chyba przez ta temperaturke co?Bo po podaniu przeciwgoraczkowego zaczela,chodzic,bawic sie...dalej marudek ale przynajmniej do siebie podobna a nie taka siedzaco-lezaca
Mam isc do lekarza czy dac jej jeszcze dzien lub dwa?To normalne objawy?Aha i tak jakby katarek jej furczy w nosku ale to tez moze od zeboli...Bllleeeeejak nie urok to sraczka
Ciesze sie ze Stasiek juz w domu ,utulaj go ode mnie i od Melci:-)
Dzagudku biedna Madzia ,znowu sie cosik przyplatalo
Meli zabek sie przebija pomalutku,praw dolna 4 ale temperatura 39i mala jest jak flak,leci przez rece i spalaby caly czas:-(To chyba przez ta temperaturke co?Bo po podaniu przeciwgoraczkowego zaczela,chodzic,bawic sie...dalej marudek ale przynajmniej do siebie podobna a nie taka siedzaco-lezaca
Mam isc do lekarza czy dac jej jeszcze dzien lub dwa?To normalne objawy?Aha i tak jakby katarek jej furczy w nosku ale to tez moze od zeboli...Bllleeeeejak nie urok to sraczka